Latitudes Cinema – Sebuah Panggung Wayang Kecil Bergerak Meraikan Bulan Warisan Hispanik di Upper Manhattan

ELI ZAVALA

Eli Zavala Juara Kepelbagaian dalam Penyusunan Program Filem

Bandar Raya New York, New York 15 Sep 2023  – Upper Manhattan bakal menjadi rumah kepada satu revolusi sinematik yang menarik dengan ketibaan “Latitudes Cinema” sebuah pawagam mikro perantauan yang meraikan naratif diaspora, suara tempatan, dan penceritaan pelbagai. Di barisan hadapan ruang pameran baharu ini ialah Pengarah Penyusunan Program berbakat dan bervisinya, Eli Zavala.

Sebagai Pengarah Penyusunan Program Eksekutif Latitudes Cinema, Eli Zavala membawa ke meja campuran unik sensitiviti artistik dan wawasan tajam ke dalam lanskap filem NYC. Kehebatan artistik dan kepakaran industri beliau telah meletakkan beliau sebagai pelopor dalam bidang penyusunan program filem, dan pengedaran, dan dengan semangat untuk bercerita, komitmen untuk memupuk suara-suara baharu, dan penglibatan masyarakat, Zavala mendefinisikan semula cara kita mengalami wayang.

Peranan Eli di Latitudes Cinema penting dalam membentuk identiti ruang pameran baharu ini dan kualiti pengalaman sinematik yang ditawarkannya kepada penduduk New York. Pendekatannya yang berpusat pada komuniti mengiktiraf kuasa sinema untuk menyatukan komuniti, Zavala secara aktif bekerjasama dengan pembuat filem tempatan, pemilik perniagaan, dan pemimpin organisasi budaya untuk mewujudkan rasa kebersamaan dan pengayaan kreatif di Upper Manhattan. Di bawah bimbingannya, Latitudes Cinema telah menjadi hab di mana kepelbagaian kaya Bandar ini diraikan, dan pembuat filem mempunyai peluang untuk berinteraksi dengan audiens baru.

Eder Guzman, Penyelaras Acara Latitudes Cinema, menyatakan keghairahannya untuk menyertai ruang baharu ini, dan untuk kepimpinan Eli Zavala, dengan menyatakan, “Keghairahan Eli terhadap wayang sangat berjangkit, dan komitmennya untuk menjalin wayang ke dalam fabrik Upper Manhattan tidak kurang daripada memberi inspirasi. Dengan beliau di barisan hadapan, Latitudes Cinema bersedia untuk menjadi pengalaman sinematik yang tiada bandingnya bagi pembuat filem dan penonton.”

Pembukaan rasmi Latitudes Cinema akan berlangsung pada 15 September ini di Dyckman Fields, dengan janji untuk menjadi acara sinematik yang sempurna untuk meraikan Bulan Warisan Hispanik dan mengucapkan selamat tinggal kepada musim panas.

Kekal dikemas kini tentang pilihan filem, acara, dan lokasi Latitudes Cinema yang akan datang dengan melawat laman web di www.latitudescinema.com dan mengikuti mereka di media sosial @LatitudesCinema.

Mengenai Latitudes – Pawagam Mikro Perantauan Terkemuka Manhattan:

Latitudes adalah perjalanan sinematik yang menarik dan transformatif di jantung Upper Manhattan. Dengan kepimpinan bervisi Eli Zavala sebagai Pengarah Penyusunan Program Eksekutif, Latitudes Cinema berjanji program filem yang menampilkan naratif pelbagai, lokasi unik, dan penyusunan program berorientasikan komuniti.

Untuk maklumat lanjut, pertanyaan media, atau untuk menjadualkan temu bual dengan Eli Zavala, Pengarah Penyusunan Program Eksekutif Latitudes Cinema, sila hubungi: https://www.facebook.com/latitudescinema

Media Contact

Latitudes Cinema

su@filmpmd.com

HOME

Sumber :Latitudes Cinema