Meraikan 40 Tahun Kecemerlangan: Camel Glass Buka Bilik Pameran Seni Bina Canggih

Acara hari terbuka, Wadebridge Cornwall

Wadebridge, Cornwall 14 Sep 2023  –  Camel Glass & Joinery akan membuka ruang pameran baru pada 6 Oktober 2023, pembukaan tersebut juga akan bertepatan dengan tahun ke-40 syarikat tersebut beroperasi, tonggak sejarah ini merupakan langkah besar bagi Camel Glass & Joinery dalam misinya untuk menyediakan one-stop shop bagi para pelanggan dengan menawarkan pelbagai produk tingkap.

Pengarah Urusan Mat Jones berkata, “Kami gembira dapat menawarkan pelanggan kami peluang unik untuk mengalami produk kami secara langsung di ruang pameran indah yang dibina khas ini.

Berita ini datang selepas banyak inisiatif dan pencapaian syarikat baru-baru ini, termasuk:

  • Memenangi anugerah binaan kebangsaan Build It untuk “produk joinery terbaik” untuk rangkaian Inspiration Doors, pintu masuk bespoke dalam pelbagai kemasan logam dan batu slate, pintu-pintu ini juga telah muncul dalam beberapa episod Grand Designs.
  • Syarikat ini baru-baru ini juga memenangi Anugerah Kecemerlangan Schuco untuk rumah individu terbaik.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai ruang pameran baru, pembukaan, dan info tentang cara menghadirinya klik di sini https://camelglass.co.uk/showroom-grand-open-day/

Camel Glass mempunyai legasi yang sangat baik selama empat dekad, Camel Glass telah mengukuhkan dirinya sebagai pembekal kaca dan tingkap terkemuka di seluruh pelbagai projek di Southwest.

Black And Gold Elegant Grand Opening Poster 2

Media Contact

Camel Glass & Joinery Ltd

*****@camelglass.co.uk

07812342043

Trenant Industrial Estate, Wadebridge, Cornwall

Home

Sumber: Camel Glass & Joinery Ltd