Pameran Pickleball Menarik Minat Penonton Besar

(SeaPRwire) –  

West Palm Beach, Florida Nov 13, 2023  – Dalam beberapa minggu lagi, pada 9 dan 10 Disember, syarikat-syarikat utama dari seluruh negara dan dunia akan mempamerkan produk terbaru mereka yang berkaitan dengan pickleball di National Pickleball Expo di West Palm Beach, FL. Kini memasuki tahun keempat, expo ini menarik perhatian rekod termasuk pembeli korporat serta pengguna.

“Ini adalah pameran hibrid,” jelas George Domaceti, pengasas National Pickleball Expo. “Walaupun pickleball telah berkembang dengan begitu pesat dalam beberapa tahun kebelakangan ini, bilangan pembeli korporat dan pembuat pickleball masih mengejar permintaan yang dicipta oleh jutaan pemain baru, jadi kami menyediakan yang terbaik dari kedua-dua dunia dengan membukanya kepada pengguna yang akan memanfaatkan semua produk dan peralatan terkini di bawah satu bumbung pada harga diskaun, dan tepat pada masa untuk cuti.”

Akibat daripada bilangan pameran, pembeli, pemain dan pengguna yang besar, dijangka kerumunan rekod di Palm Beach Convention Center yang telah memperkuatkan staf dalam persiapan untuk acara itu.

Pelbagai jenis pameran, acara, dan hiburan akan menyediakan dua hari penuh segala-galanya dan apa-apa sahaja yang berkaitan dengan sukan terpesat berkembang di negara ini bermula dengan , penaja acara dan jenama utama terbaru yang terlibat dengan ledakan pickleball. Koleksi mereka, yang terdiri daripada penutup raket, beg raket, beg dan barang kulit lain akan dilancarkan untuk kali pertama di expo.

Expo akan menjalankan tunjuk fesyen penuh landasan setiap hari yang disokong oleh jenama pakaian utama, Pickletini, dan akan terdiri daripada jenama pakaian dan aksesori utama yang mengadakan pameran. Selain itu, akan ada kejohanan dalam ruang pickleball di lantai pameran yang akan dikelilingi oleh pengedar pickleball terbesar di negara termasuk Diadem, Engage, Joola, Paddletek, Selkirk, dan banyak lagi. Dewan ujian akan diatur supaya pemain boleh mencuba sebelum membeli peralatan terkini. Bahkan akan ada acara selebriti kejutan di pameran.

Pengunjung juga boleh mengharapkan hadiah dan diskaun hampir segala-galanya di pameran termasuk peralatan pickleball, pakaian, hadiah cuti, aksesori, kasut, lawatan, kelab, pengurusan kesakitan dan pemulihan. Arahan percuma dan tips dari profesional akan tersedia, dan akan ada klinik kanak-kanak percuma diajar oleh pemain profesional pickleball pada petang Ahad.

Selepas West Palm Beach, expo terus ke, kemudian ke Delray Beach di Terbuka, dan kemudian ke Broward yang akan menjadi halangan terakhir sebelum ia berpindah ke Dewan Konvensyen dan Persidangan Las Vegas.

Tiket separuh harga boleh didapati di laman web rasmi expo sehingga 20 November pada .

Media Contact

Newswire Writers Guild

Sumber :National Pickleball Expositions

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )