RSI Umumkan Shadow Agent untuk Zoom Phone

Visualisasi masa nyata pengguna, ejen dan barisan giliran Zoom Phone.

Bandar Raya New York, New York 12 Sep 2023 ¬†–¬†Resource Software International Limited (RSI), hari ini mengumumkan integrasi penyelesaian visualisasi masa nyata Shadow Agent untuk Zoom Phone. Shadow Agent menambah fungsi yang dipertingkatkan yang tidak mudah diakses dalam Zoom Phone termasuk kod disposisi, kod akaun, kod tambahan khas, kehadiran ejen atau sambungan, status barisan giliran, dan papan kedudukan harian masa nyata.

Shadow Agent boleh digandingkan dengan Zoom Phone untuk memberi manfaat tambahan kepada ejen dan penyelia. Sebagai contoh:

  • Ejen boleh menggunakan Shadow Agent untuk menandakan panggilan dengan kod disposisi atau label yang menunjukkan jenis panggilan, sebab, hasil, dan tindakan. Kod ini dapat membantu penyelia menganalisis prestasi dan kualiti ejen serta perkhidmatan pelanggan.
  • Ejen juga boleh menggunakan Shadow Agent untuk memasukkan kod akaun ketika membuat panggilan keluar. Kod ini dapat membantu melacak bil dan hasil untuk panggilan dan mengagihkannya dengan sewajarnya ke folio bil pelanggan.
  • Ejen boleh menggunakan Shadow Agent untuk menetapkan status ketersediaan mereka menggunakan kod tambahan atau mod pembungkusan. Kod ini dapat membantu penyelia memantau aktiviti dan produktiviti ejen serta barisan giliran panggilan.
  • Penyelia boleh menggunakan Shadow Agent untuk mengatasi status kehadiran ejen mereka. Ini dapat membantu mengurus pengagihan panggilan dan beban kerja ejen serta barisan giliran.
  • Penyelia juga boleh menggunakan Shadow Agent untuk melihat papan kedudukan dan papan pemuka masa nyata yang menunjukkan aktiviti dan prestasi pengguna, jabatan, ejen, dan barisan giliran. Metrik ini dapat membantu penyelia mengoptimumkan pengalaman pelanggan dan ejen.

Rito Salomone, presiden RSI, menerangkan: “RSI gembira Shadow Agent telah diterima masuk ke Zoom App Marketplace. Ini mewujudkan bab baru dalam sejarah panjang kami tentang integrasi dengan ekosistem komunikasi awan – kini termasuk Zoom. Tawaran baru ini akan memberi pelanggan kami bersama wawasan perniagaan yang lebih baik, membawa kepada keputusan yang lebih baik dan hasil yang lebih baik.”

Selama 33 tahun yang lalu, RSI telah membina sejarah panjang menghasilkan penyelesaian pengurusan komunikasi untuk ekosistem komunikasi utama. Integrasi Shadow Aagent terkini untuk Zoom Phone menunjukkan komitmen kami untuk memberikan gambaran yang menyeluruh tentang seluruh lanskap komunikasi dari premis, hibrid, dan awan.

Mengenai RSI
Ditubuhkan pada tahun 1990, Resource Software International Ltd. (RSI) adalah pemimpin dunia dalam menghasilkan produk, latihan, dan sumber yang secara proaktif mengurus, mengawal, dan mengurangkan perbelanjaan kemudahan komunikasi yang menghasilkan ekosistem komunikasi yang lebih dinamik, responsif, dan produktif.

Untuk maklumat kesesuaian dengan Zoom Phone, sila lawati senarai Zoom App Marketplace.

Media Contact

Resource Software International Ltd. (RSI)

rsalomone@telecost.com

9055764575

40 King Street West, Suite 300

http://www.telecost.com

Sumber: Resource Software International Ltd. (RSI)