Tampon Pintar Machhat LLC Bakal Revolusikan Penjagaan Kesihatan Wanita

tampon pintar google kesihatan teleperubatan

Dengan melancarkan tampon pintar, syarikat itu bertujuan untuk mengurangkan halangan kewangan yang mengehadkan akses ke rawatan kesuburan, akhirnya memperbaiki kehidupan wanita dan keluarga di seluruh dunia.

Los Angeles, California 16 Sep 2023 – Springview Clinic gembira untuk mengumumkan satu barisan tampon pintar inovatif yang akan menjadi barisan produk perintis dalam penyelesaian kesihatan wanita. Disokong oleh Macchat LLC dan di bawah kepimpinan visioner Mack Oyedele, Springview Clinic telah mengumumkan produk yang mencengangkan. Dengan integrasi kecerdasan buatan (AI), tampon pintar ini diatur untuk mengubah landskap kesuburan dan kesihatan wanita di seluruh dunia.

Kemandulan mempengaruhi banyak wanita dan keluarga di seluruh dunia, dengan permintaan yang semakin meningkat untuk penyelesaian yang boleh diakses. Sebagai respons kepada keperluan mendesak ini, Macchat LLC memutuskan untuk memperkenalkan pendekatan yang belum pernah dilihat atau diketahui sebelum ini untuk menangani isu kesuburan yang kritikal. Tampon pintar, dilengkapi dengan mikrocip canggih, direka bentuk untuk mengumpul data penting dan menyimpannya dengan selamat di cloud atau Google Health. Teknologi terobosan ini diatur untuk memberi kesan yang signifikan pada pasaran perkhidmatan kesuburan, yang Allied Market Research menganggarkan bernilai AS$20 juta pada tahun 2019 dan dijangka mencapai hampir AS$26 juta menjelang 2027.

Kaedah revolusi Springview Clinic mewakili komitmen untuk memanfaatkan AI dan teknologi terkini dalam bidang obstetrik dan ginekologi. Dengan melancarkan tampon pintar, syarikat itu bertujuan untuk mengurangkan halangan kewangan yang mengehadkan akses ke rawatan kesuburan, akhirnya memperbaiki kehidupan wanita dan keluarga di seluruh dunia.

Tampon pintar, integrasi bijak AI ke dalam produk haid yang biasa digunakan, dilengkapi dengan mikrocip diskrit yang direka bentuk untuk mengumpul data tentang kitaran haid dan jendela kesuburan pengguna. Maklumat berharga ini kemudian secara lancar dikirimkan ke cloud, memfasilitasi analisis data dan pembuatan keputusan yang dimaklumkan dalam rawatan infertilitas. Kecantikan penyelesaian ini terletak pada kemampuannya untuk menghubungkan pesakit dan penyedia penjagaan kesihatan di seluruh dunia, melampaui halangan geografi.

Ketika Springview Clinic menerima teknologi perintis ini, kami teruja dengan prospek yang ditawarkannya untuk kesihatan wanita. Perkongsian ini hanyalah permulaan komitmen kami untuk meneroka cara inovatif untuk meningkatkan penjagaan kesihatan wanita, dengan rancangan masa depan yang merangkumi integrasi AI dalam ultrasound bayi dan menangani aspek penting lain kesejahteraan wanita“, kata jurucakap di Macchat LLC.

Springview Clinic, bersedia untuk memimpin serangan dalam mendefinisikan semula penyelesaian kesihatan wanita yang akan mengubah dunia menjadi lebih baik. Mereka maju menuju masa depan di mana teknologi, belas kasihan, dan kepakaran bertemu untuk memberdayakan wanita dan keluarga dalam perjalanan mereka menuju keibubapaan.

Mengenai

Springview Clinic adalah klinik utama berasaskan penjagaan kesihatan wanita yang mengeluarkan tampon pintar yang telah diintegrasikan dengan kecerdasan buatan untuk peningkatan prestasi dan mengumpulkan maklumat penting agar dapat muncul dengan solusi cemerlang dan tepat untuk kesihatan yang lebih baik.

Hubungi

Orang Hubungan – Mack Oyedele

Nombor Telefon – +1 825 345 6452

Laman Web – http://www.springviewclinic.com/

E-mel – springview680@gmail.com

Media Hubungi

Mack Oyedele

springview680@gmail.com

Home

Sumber : tampon pintar google kesihatan teleperubatan