Wondershare PDFelement: Pelopor dalam Perisian Penyuntingan PDF – 44 Anugerah dalam Laporan Grid® Musim Gugur 2023 G2

Seattle, Washington 18 Sep 2023  – Wondershare PDFelement, perisian penyuntingan PDF terkemuka, telah mencapai satu pencapaian yang luar biasa dengan memenangi 44 anugerah dalam Laporan Grid® Musim Gugur 2023 oleh G2, mengukuhkan kedudukannya sebagai pemimpin industri yang dipercayai. Anugerah-anugerah ini merangkumi gelaran-gelaran yang sangat dikehendaki seperti Pemimpin, Paling Mudah Digunakan, Paling Memenuhi Keperluan, Pelaksanaan Paling Cepat, dan Penarafan Tinggi, merentasi pelbagai kategori termasuk Perisian Penerbitan Desktop, Perisian Penciptaan Dokumen, Perisian Penjanaan Dokumen, dan Perisian Penyunting PDF.

“Kami gembira dengan anugerah-anugerah ini, yang menunjukkan pengalaman pengguna yang sangat baik dengan penyelesaian PDF kami,” kata Iris, Ketua Pemasaran Jenama di Wondershare. “Kami berbangga dapat menawarkan pengguna kami keupayaan AI terkini dan e-tandatangan dengan pelancaran PDFelement 10. Kami percaya penambahan ini akan memberi kuasa kepada pengguna kami untuk bekerja dengan lebih bijak dan lebih pantas sambil mengukuhkan komitmen kami untuk menyediakan pengalaman pejabat tanpa kertas dan mampan.”

“Wondershare PDFelement mengumpulkan semua ciri-ciri penyuntingan yang saya perlukan untuk perniagaan saya. Ciri fail termampatnya membantu menyimpan semua fail yang berkaitan dalam satu fail. Saya menggunakan ini kerana ciri menambah tandatangan ke ciri pdf.” – Seorang Pelanggan G2 Berkata.

Keserasian dan Harga

Wondershare PDFelement serasi dengan Windows, Mac, Android, dan iOS, dan harga bermula dari $79.99 setahun. Untuk percubaan percuma dan muat turun, sila layari https://pdf.wondershare.com/ atau ikuti kami di YouTube, Facebook, Twitter, dan Instagram untuk mengetahui lebih lanjut tentang PDFelement.

Mengenai Wondershare

Wondershare secara global dikenali sebagai syarikat perisian yang komited untuk menyampaikan penyelesaian inovatif untuk kegunaan peribadi dan profesional. Sebagai pemimpin dalam produk kreativiti dan produktiviti, Wondershare telah menerima anugerah berprestij daripada organisasi seperti The Shorty Awards, G2, dan GetApp. Di Wondershare, misinya adalah untuk memberi kuasa kepada individu untuk mengejar minat mereka dan membina dunia yang lebih kreatif. Dengan lebih 100 juta pengguna di 150 negara, pengguna boleh mengakses pelbagai penyelesaian perisian untuk penyuntingan video, penyuntingan PDF, pemulihan data, rajah dan grafik, dan banyak lagi. Bersama-sama, Wondershare berusaha untuk menyediakan perisian berkualiti tinggi dan mesra pengguna yang membolehkan individu dan perniagaan untuk mewujudkan idea kreatif mereka.

Hubungan Media dan Awam Global

Sandra

Sandra@wondershare.com

Media Contact

Wondershare Technology

irisl@wondershare.com

http://www.wondershare.com

Sumber :Wondershare