accesso® akan Menyokong Destinasi Hiburan Terkini di Seluruh Arab Saudi

Entertainment 24 Megapixl Ala2017bn 1 accesso® to Power Cutting-Edge Entertainment Destinations Across Saudi Arabia

(SeaPRwire) –   accesso HorizonSM untuk Mengubah Pengalaman Pelawat di Seluruh 21 Destinasi Hiburan di Kerajaan

TWYFORD, England, 27 Mac 2024 (AIM: ACSO), penyedia utama penyelesaian teknologi untuk tarikan dan tempat di seluruh dunia, mengumumkan perjanjian tanda tangan penting dengan Saudi Entertainment Ventures (SEVEN), anak syarikat milik penuh Saudi Arabia Public Investment Fund (PIF). Dalam — dan selari dengan Kerajaan Arab Saudi” — SEVEN mendedahkan rancangan untuk memperkenalkan 21 destinasi hiburan terkini merentasi 14 bandar, menampilkan lebih 150 tarikan, pelbagai pilihan makanan, kedai runcit tempatan dan antarabangsa yang menyokong ekosistem hiburan menyeluruh yang dipimpin oleh SEVEN. SEVEN telah melantik accesso sebagai pembekal utama teknologi tiket dan pengurusan pelawat untuk semua destinasi dan sub-venue berkaitan dengan projek tersebut.

(PRNewsfoto/accesso Technology Group)

“Kami berbesar hati diberi amanah sebagai rakan kongsi teknologi utama untuk portfolio destinasi hiburan generasi seterusnya SEVEN,” kata CEO accesso Steve Brown. “Peluang ini di Arab Saudi menggambarkan komitmen Accesso untuk meningkatkan pengalaman pelawat dan menyumbang kejayaan projek-projek yang benar-benar merubah industri hiburan dan hiburan.”

Projek perintis ini memerlukan penyelesaian yang kompleks tetapi mudah difahami untuk profil pelawat dan pengurusan pendapatan. Ciri-ciri utama yang disediakan oleh platform tiket dan pengurusan pelawat accesso Horizon termasuk:

  • Sokongan Lokasi Pelbagai: keupayaan accesso Horizon untuk mengurus pelbagai lokasi dalam portfolio tunggal menyokong keperluan operasi kompleks SEVEN. Setiap venue, terlepas daripada saiz atau jenis, boleh dikonfigurasi dan dianalisis secara bersendirian, menyediakan pelbagai keupayaan pengurusan operasi dan pendapatan yang luas.
  • Ciri Khusus Sektor: accesso Horizon mempunyai ciri-ciri kuat — disesuaikan untuk sektor pasaran khusus. accesso Horizon direka dengan teliti untuk melayani pelbagai venue — dari Pusat Hiburan Keluarga hingga gelanggang boul. API yang kuat accesso Horizon akan membolehkan SEVEN untuk mengintegrasikan penyelesaian di seluruh landskap teknologi yang lebih luas.
  • Reka Bentuk Berpusat Pelanggan: Dengan platform accesso Horizon, pengendali boleh menyambung setiap sentuhan untuk memperoleh wawasan luar biasa dan meramal keperluan dan minat pelanggan mereka. Penyelesaian ini secara menyeluruh menyimpan semua hak pelanggan — seperti kemasukan, makanan, foto, kupon, dan kaedah pembayaran — dan membolehkan pengendali dengan mudah mendapatkan semua data tersebut melalui telefon pintar NFC, media RFID atau kod QR. Pendekatan berpusat pelanggan dinamik ini akan membolehkan SEVEN mengurus jutaan pelanggan setahun dengan tepat, memperoleh wawasan data bernilai dan meningkatkan pendapatan melalui peluang penjualan silang dan naik taraf yang disesuaikan dengan keutamaan individu pelanggannya.
  • Platform Pengurusan Kewangan: accesso Horizon menawarkan keupayaan pengurusan kewangan yang kuat, memastikan setiap venue dalam portfolio SEVEN beroperasi dengan proses perakaunan dan kewangan terancang.

Tentang accesso Technology Group PLC

accesso ialah pembekal teknologi global terkemuka yang mendefinisikan semula pengalaman pelanggan, meningkatkan pendapatan, mengoptimumkan operasi, dan menyokong keputusan perniagaan berasaskan data untuk pengendali hiburan dan rekreasi. Kini melayani lebih 1,000 venue di seluruh dunia, accesso melabur dengan berat untuk penyelidikan dan pembangunan untuk menyediakan venue dengan teknologi yang memberdayakan mereka untuk menyediakan pengalaman pelanggan yang tidak terlupakan. Ditubuhkan oleh pasukan pakar tarikan dan industri kebudayaan, accesso bekerjasama dengan venue untuk meningkatkan julat penglibatan pelanggan dalam dan luar tapak untuk meningkatkan pendapatan melalui teknologi tiket pintar, titik jualan, pengantrean maya, pengedaran, perkhidmatan profesional digital dan pengurusan pengalaman. Ketahui lebih lanjut di atau ikuti accesso di , dan .

SUMBER accesso Technology Group

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.