ACE Battery Memperkenalkan Inovasi Generasi Seterusnya dan Menampilkan Portfolio Produk Penyimpanan Tenaga Terkini di Intersolar Europe 2024

Oil and Gas 22batch dusanpetkovic ACE Battery Introduces Next-Generation Innovation and Showcases Latest Energy Storage Product Portfolio at Intersolar Europe 2024

(SeaPRwire) –   MUNICH, 20 Jun 2024 — ACE Battery, sebuah pengeluar dan inovator global terkemuka dalam penyelesaian penyimpanan tenaga, dengan bangganya mempersembahkan rangkaian luas produk ESS bertaraf dunia di gerai C2.214 di The Smarter E Europe (Intersolar/ESS) 2024, Eropah acara teratas untuk industri tenaga boleh diperbaharui.

Pelancaran Sistem Penyimpanan Tenaga Residensial Semua-dalam-satu yang Baharu

Di pameran itu, ACE Battery mempamerkan sistem penyimpanan tenaga residensial semua-dalam-satu terbarunya, PE20-H2. Sistem ini mempunyai reka bentuk bersepadu tinggi yang menggabungkan teknologi PCS, BMS, dan EMS (3S). Dengan reka bentuk penyisipan cepat untuk modul kuasa dan bateri, PE20-H2 mengurangkan masa dan kos pemasangan dengan ketara, memastikan persediaan yang pantas dan cekap. Sistem ini mempunyai jangka hayat yang mengagumkan, menyokong lebih daripada 7000 kitaran.

ACE Battery Showcases Latest Energy Storage Product Portfolio at Intersolar Europe

Bateri Penyimpanan Tenaga Residensial Dunia dengan Teknologi Pra-lithiation

ACE Battery juga baru-baru ini melancarkan bateri penyimpanan tenaga residensialnya yang inovatif yang menampilkan teknologi pra-lithiation, menjadikannya syarikat pertama di dunia untuk melaksanakan inovasi ini dalam penyimpanan tenaga residensial. Teknologi ini menangani isu penggunaan litium semasa kitaran sel, yang biasanya mengurangkan kapasiti, hayat kitaran, dan ketumpatan tenaga. Teknologi pra-lithiation meningkatkan kecekapan, memberikan prestasi optimum dari kitaran pertama, mencegah kemerosotan selama tiga tahun pertama, melanjutkan jaminan daripada 10 hingga 20 tahun, dan meningkatkan hayat kitaran daripada 7000 hingga 12000 kitaran.

ACE Battery Introduces Next-Generation Residential ESS with Pre-Lithiation Technology at Intersolar Europe

Integrasi Global dan Penyelesaian Rantaian Penuh

ACE Battery menyertai sebagai pembicara pakar di “Forum Taklimat & Jaringan PV ke-14 – Eropah” semasa Intersolar Europe tahun ini. Dihoskan oleh IBESA dan Intersolar Europe, slot ucapan kami dijadualkan untuk 20 Jun dari 1:46-1:54 PM. Pembicara kami akan berkongsi pandangan tentang keperluan globalisasi dan strategi pembangunan global ACE Battery. Strategi ini termasuk menubuhkan pengeluaran tempatan di EU, NA, dan Asia untuk menangani kepentingan globalisasi.

Mengenai ACE Battery

Ditubuhkan pada tahun 2014, ACE Battery menawarkan penyelesaian dan perkhidmatan komprehensif untuk penyimpanan tenaga bersih, termasuk sel bateri, modul bateri, pek bateri, dan sistem penyimpanan tenaga. Dengan pusat R&D yang kukuh, ACE telah membangunkan keupayaan teknologi maju dan sistem inovasi yang cekap. Syarikat itu memberi penekanan besar pada jaminan kualiti, memegang pensijilan global dan makmal yang dibenarkan TUV/UL CTDP. Melayan pelanggan di seluruh dunia, ACE adalah rakan kongsi utama untuk banyak syarikat Fortune 500.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati atau hubungi

Pertanyaan Media:

Foto –
Foto –  

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.