Altair dan EMA Design Automation Umumkan Integrasi Ultra Librarian ke dalam Penyelesaian Verifikasi dan Multifizik Altair ECAD

dengan versi terjemahan.

Ultra Librarian memberi pengguna Altair akses kepada lebih daripada 16 juta simbol, cap kaki, dan model 3D

TROY, Mich., 19 Sept. 2023 — Altair (Nasdaq: ALTR), pemimpin global dalam sains komputasi dan kecerdasan buatan (AI), mengumumkan bahawa perpustakaan model CAD Ultra Librarian® kini tersedia untuk pengguna Altair dalam beberapa penyelesaian verifikasi ECAD dan multiphysics Altair, termasuk Altair® PollExTM, Altair® SimLab®, dan Altair One UDE. Ultra Librarian memberi pengguna akses segera kepada lebih daripada 16 juta simbol, cap kaki, dan model 3D serta menyediakan perpustakaan berasaskan awan yang komprehensif yang menghapuskan keperluan untuk pembinaan dan penyelenggaraan manual.

“Mengintegrasikan Ultra Librarian ke dalam alat Altair adalah langkah besar bagi penyelesaian verifikasi ECAD dan multiphysics kami, yang akan memberi pengguna lebih kuasa daripada sebelum ini,” kata Sam Mahalingam, ketua pegawai teknologi, Altair. “Kini, pengguna mempunyai akses kepada model CAD Ultra Librarian yang disahkan secara langsung dari dalam aplikasi desktop Altair dan sistem berasaskan awan. Ini menjadikan aliran kerja jauh lebih tepat dan cekap – menjimatkan masa, usaha, dan kos.”

Integrasi Ultra Librarian® ke dalam penyelesaian elektronik Altair memberi pengguna keupayaan untuk mencari, pratonton, dan meletakkan komponen dengan cepat melalui web atau dengan integrasi CAD asli, menjimatkan masa dan menghapuskan kesilapan. Setiap model disahkan dengan teliti untuk ketepatan dan konsistensi dengan piawaian industri, memberi kuasa kepada pengguna untuk meletakkan model secara langsung ke dalam alat mereka untuk melihat tepat bagaimana reka bentuk, komponen, dan sistem akan kelihatan selepas siap. Ini akan memotong masa pemodelan dengan ketara dan memastikan simulasi adalah tepat dan mewakili kembar digital sebenar reka bentuk mereka.

Pengguna kini boleh menggunakan model Ultra Librarian dalam produk multiphysics Altair untuk pengesahan pembuatan litar cetak (PCB), dan simulasi haba, struktur, dan mekanikal dan sebagainya. Ini akan memberi manfaat kepada semua pengguna dan organisasi yang merekabentuk, mensimulasikan, dan mengesahkan komponen PCB/elektronik.

“Kami gembira untuk mengambil langkah seterusnya dengan Altair untuk memberi pelanggan lebih kuasa, kecekapan, dan peluang dipercepat untuk berinovasi,” kata Manny Marcano, presiden dan ketua pegawai eksekutif, EMA Design Automation. “Kerjasama ini seterusnya meningkatkan teknologi kelas dunia Altair dan akan membantu pelanggan reka bentuk elektronik dalam semua industri meningkatkan produktiviti mereka.”

Untuk ketahui lebih lanjut mengenai Ultra Librarian, layari. https://www.ultralibrarian.com/. Untuk ketahui lebih lanjut mengenai keupayaan multiphysics Altair, layari https://altair.com/multiphysics-applications.

Mengenai EMA Design Automation

EMA Design Automation adalah pelopor dalam penyelesaian pembangunan produk yang menawarkan rangkaian lengkap alat EDA, integrasi PLM, perkhidmatan, latihan, dan sokongan teknikal. EMA adalah Rakan Saluran Cadence® yang melayani Amerika, UK, India, dan Eropah. EMA membangunkan Ultra Librarian®, TimingDesigner®, CircuitSpace®, CIPTM, EDABuilder®, dan banyak penyelesaian khusus untuk meningkatkan produk OrCAD, dan semuanya diedarkan melalui rangkaian pengedar nilai tambah di seluruh dunia. EMA adalah syarikat persendirian yang beribu pejabat di Rochester, New York. Layari EMA di www.ema-eda.com untuk maklumat lanjut.

Mengenai Altair

Altair adalah pemimpin global dalam sains komputasi dan kecerdasan buatan (AI) yang menyediakan perisian dan penyelesaian awan dalam simulasi, pengkomputeran berprestasi tinggi (HPC), analitik data, dan AI. Altair membolehkan organisasi di semua industri bersaing dengan lebih berkesan dan membuat keputusan yang lebih bijak dalam dunia yang semakin berhubung – sambil mewujudkan masa depan yang lebih hijau dan mampan. Untuk maklumat lanjut, layari https://www.altair.com/.