Anak Syarikat So-Young, Wuhan Miracle, Memfailkan Dokumen Permohonan untuk Penawaran Awal Awam di Bursa Saham Beijing, China

(SeaPRwire) –

BEIJING, Nov. 13, 2023 — So-Young International Inc. (Nasdaq: SY) (“So-Young” atau “Syarikat”), yang terbesar dan paling meriah komuniti sosial di China untuk pengguna, profesional dan pembekal perkhidmatan dalam industri kecantikan perubatan, hari ini mengumumkan anak syarikatnya Miracle Laser Systems, Inc. (“Wuhan Miracle”) baru-baru ini telah mengemukakan dokumen permohonan untuk penawaran awam awal (“IPO”) dan senarai di Bursa Saham Beijing. Dokumen permohonan IPO telah diterima dan sedang ditinjau oleh Bursa Saham Beijing.

Menurut dokumen penawaran awam awal Wuhan Miracle, ia merancang untuk mengeluarkan sehingga 20,000,000 saham, tidak termasuk saham yang boleh dikeluarkan melalui pilihan pengaliran lebihan, yang akan mengambil kira kira 25% daripada jumlah modal saham selepas IPO. Pada masa ini, Syarikat memiliki kira-kira 87.60% saham Wuhan Miracle.

Penyelesaian penawaran awam awal yang dicadangkan untuk Wuhan Miracle tertakluk kepada proses tinjauan oleh Bursa Saham Beijing dan proses pendaftaran oleh Suruhanjaya Sekuriti China. Syarikat tidak dapat meramalkan keupayaan Wuhan Miracle untuk menyempurnakan senarai sahamnya di Bursa Saham Beijing, jadual berkaitan atau saiz dan penentuan harga sebenar IPO.

Mengenai So-Young International Inc.

So-Young International Inc. adalah komuniti sosial terbesar dan paling meriah di China untuk pengguna, profesional dan pembekal perkhidmatan dalam industri kecantikan perubatan. Syarikat menyajikan maklumat yang boleh dipercayai kepada pengguna melalui penawaran kandungan berkualiti tinggi dan boleh dipercayai bersama dengan pelbagai fungsi sosial di platformnya, serta memilih pembekal perkhidmatan kecantikan perubatan yang telah diseleksi dan disahkan dengan teliti. Dengan memanfaatkan imej jenama yang kuat So-Young, jangkauan penonton yang luas, kepercayaan penggunanya, komuniti sosial yang sangat terlibat dan wawasan data, Syarikat berada dalam kedudukan yang baik untuk mengembangkan kedua-dua sepanjang nilai rantai industri kecantikan perubatan dan memasuki pasaran perkhidmatan penjagaan kesihatan penggunaan yang besar dan berkembang pesat.

Kenyataan Selamat

Pengumuman ini mengandungi pernyataan prospektif. Pernyataan-pernyataan ini dibuat di bawah “perlindungan selamat” bagi undang-undang Perlindungan Litigasi Sekuriti Swasta Amerika Syarikat tahun 1995. Pernyataan prospektif ini boleh dikenal pasti dengan istilah seperti “akan”, “dijangka”, “mengantisipasi”, “masa depan”, “berniat”, “merancang”, “percaya”, “menganggarkan”, “yakin” dan pernyataan serupa. Pernyataan-pernyataan yang bukan merupakan fakta sejarah, termasuk tetapi tidak terhad kepada pernyataan mengenai kepercayaan dan jangkaan So-Young, adalah pernyataan prospektif. Pernyataan prospektif melibatkan risiko dan ketidakpastian tertentu. Maklumat lanjut mengenai risiko dan ketidakpastian ini termasuk dalam fail-fail Syarikat yang dikemukakan kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat. Semua maklumat yang disediakan dalam pengumuman ini adalah pada tarikh pengumuman ini, dan So-Young tidak mempunyai kewajipan untuk mengemaskini maklumat tersebut, kecuali yang diperlukan di bawah undang-undang yang berkenaan.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

So-Young

Hubungan Pelabur
Puan Vivian Xu
Telefon: +86-10-8790-2012
E-mel:  

Christensen

Di China
Encik Eric Yuan
Telefon: +86-10-5900-1548
E-mel:  

Di AS
Puan Linda Bergkamp
Telefon: +1-480-614-3004
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)