“Anda Adalah Apa Yang Anda Makan” siri dokumentari menampilkan Daging Haiwan Berdasarkan Tumbuhan Prime Roots yang Dipotong Segarkan di Kaunter Deli Berhampiran Anda

36 1

(SeaPRwire) –   Ganti dan Sedap Veganuary Plant-based Mudah Bantu Kesihatan Pengguna

BERKELEY, Calif., Dec. 30, 2023, pemimpin inovasi daging bebas daging segar yang dipotong segar dibuat daripada koji, dipaparkan sebagai inovasi yang sedap di laluan deli dalam episod akhir 4 siri dokumentari “You Are What You Eat: A Twin Experiment” yang akan dilancarkan 1 Januari 2024. Siri dokumentari ini mengikuti empat pasangan kembar yang diet mereka berbeza dengan salah seorang makan diet omnivor dan yang lain makan berdasarkan tumbuhan untuk melihat bagaimana petunjuk kesihatan utama berubah.

Siri ini berdasarkan kajian terbaru yang menunjukkan pelbagai manfaat makan berdasarkan tumbuhan selepas hanya empat minggu perubahan diet. Peserta dengan diet berdasarkan tumbuhan mempunyai berat badan dan insulin yang jauh lebih rendah – semuanya berkaitan dengan kesihatan kardiovaskular yang lebih baik – berbanding peserta yang makan daging.

“You Are What You Eat” menunjukkan kebanyakan daging deli konvensional tidak baik untuk kesihatan tetapi kini terdapat ganti ‘satu ke satu’ baru yang mudah untuk daging deli berdasarkan tumbuhan yang boleh menjadi sebahagian gaya hidup sihat,” kata Kimberlie Le Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Prime Roots, “Orang inginkan makanan yang sedap dan daging deli segar Prime Roots yang dipotong mengikut pesanan menyediakan sandwic mewah semasa Veganuary dan sepanjang tahun.”

Prime Roots, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Kimberlie Le bekerjasama dengan tukang masak terkemuka untuk membangunkan klasik deli pertama jenisnya—termasuk koji-turkey berperisa lada hitam, koji-ham hutan hitam, koji-salami, dan koji-pepperoni, koji-bacon untuk meniru rasa berkrim, daging dan tekstur yang pengguna tuntut untuk pengganti daging. Dicipta dengan proses epikurean yang sama untuk mengoreng, mengering dan mengawet, daging koji Prime Roots hampir sempurna meniru daging yang boleh dipotong nipis, dipotong tebal untuk sandwic atau dibeli seberat paun di laluan deli. Selain itu, secara pemakanan, produk Prime Roots mempunyai protein, serat, dan tidak mengandungi nitrat, hormon, antibiotik, kolesterol, soya, alergen top sembilan, dan bebas GMO dan gluten.

Memperluaskan secara pesat dalam pengedaran, klasik deli dan charcuterie Prime Roots yang dibuat daripada koji kini boleh dipesan di California, Oregon, dan New York City dan lawati pencari stor untuk lokasi khusus di mana produk Prime Roots tersedia.

Mengenai Prime Roots
Berkeley-based Prime Roots® adalah syarikat daging berdasarkan tumbuhan mengambil pendekatan segar kepada deli lama dan charcuterie. Syarikat B-Corp berazam untuk memuaskan nafsu daging dengan cara mapan dengan daging deli berdasarkan tumbuhan yang bersih, memberi makanan dan sihat. Syarikat permulaan memperkenalkan barisan daging deli yang boleh dipotong pertama jenisnya dan charcuterie yang menawarkan perasaan nostalgia seperti turkey, ham, salami, pepperoni, bacon, pâté, dan foie gras semuanya dibuat daripada koji. Produk ini direka untuk kegunaan di laluan deli dan restoran. Prime Roots baru-baru ini dihormati dengan Anugerah Pilihan Editor Nexty, Anugerah Perubahan Dunia Game Fast Company dan Anugerah Idea Mengganti Dunia Majalah Makanan dan Wain. Untuk maklumat lanjut, lawati.

Prime Roots Media Contact:
Sue Hearn
415-290-5554/

Prime Roots Plant-based deli classics made from koji slices just like conventional meat.

Prime Roots is the first freshly-sliced deli meat made from koji. (PRNewsfoto/Prime Roots)

SUMBER Prime Roots

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.