Anne Carnathan Dihormati sebagai Pemenang Lingkaran Kecemerlangan Wanita Berpengaruh 2024 Central Penn Business Journal

Entertainment10 wavebreakmedia Depositphotos 73290937 S Anne Carnathan Honored as a 2024 Central Penn Business Journal Women of Influence Circle of Excellence Winner

(SeaPRwire) –   MECHANICSBURG, Pa., June 26, 2024 — , Ketua Pegawai Eksekutif Universal Media, Inc. dan Universal Sports & Entertainment, yang berpusat di Mechanicsburg, PA, telah dipilih sebagai pemenang Circle of Excellence Women of Influence 2024 Central Penn Business Journal.

Anne Carnathan, CEO of Universal Media, Inc. and Universal Sports & Entertainment, headquartered in Mechanicsburg, Pennsylvania, has been selected as a 2024 Central Penn Business Journal Women of Influence Circle of Excellence winner.

CPBJ Women of Influence memberi penghormatan kepada wanita yang berprestasi tinggi atas pencapaian kerjaya mereka. Wanita-wanita ini dipilih berdasarkan pengalaman profesional, penglibatan komuniti, dan komitmen mereka untuk menjadi mentor.

Circle of Excellence dianugerahkan kepada wanita yang telah menunjukkan pencapaian yang berterusan, kejayaan yang luar biasa dan lama dalam komuniti, dan memimpin jalan untuk wanita lain.

“Women of Influence 2024 mengilhamkan inovasi, meraikan kejayaan, dan menyokong generasi pemimpin seterusnya. Mereka menggalakkan mereka di sekeliling untuk menjadi yang terbaik,” kata Suzanne Fischer-Huettner, pengarah urusan BridgeTower Media/Central Penn Business Journal. “Pemenang Circle of Excellence tahun ini luar biasa dan memimpin jalan untuk wanita lain. Central Penn Business Journal gembira untuk mengiktiraf para pemenang tahun ini.”

“Salah satu sifat Anne yang paling dikagumi ialah komitmennya yang tidak berbelah bahagi untuk memperkasakan dan mengangkat wanita lain. Melalui bimbingannya terhadap generasi muda di Universal Media, mesej dan cerita kejayaan yang berkesan yang dia kongsikan di podcast Grit & Gravitas (yang saya berpeluang menjadi tetamu), dan penglibatan aktifnya di gereja dan komuniti, dia terus memberi contoh bagi semua wanita tentang apa yang boleh dicapai,” kata Tonia Ulsh, Presiden/COO, Mountz Jewelers.

“Saya berasa terhormat dan rendah hati untuk dinamakan dalam Circle of Excellence Central Penn Business Journal. Pengetahuan adalah kuasa, dan sudah menjadi keistimewaan saya selama 35 tahun dalam media untuk mendidik, memaklumkan, dan menjangkau wanita muda dari semua etnik dan latar belakang sosioekonomi dengan alat baru yang boleh mereka gunakan untuk berkembang, mengambil risiko, dan melengkapkan bulatan dengan menjangkau dan mengangkat wanita lain,” kata Carnathan.

“Grit & Gravitas adalah projek yang penuh minat dan pelaburan saya dalam generasi wanita muda seterusnya. Kita tidak boleh berkata, ‘Di manakah wanita dalam kepimpinan dalam setiap industri?’ tanpa menjadi penyelesaian kepada masalah itu. Vitamin perniagaan yang kami sampaikan telah sangat membantu pendengar kami ketika mereka menemui apa yang seterusnya dalam kerjaya mereka. Kami mengajar mereka cara berunding, cara mencari suara mereka, cara memulakan perniagaan, cara belajar ketahanan, dan cara mengubah tragedi menjadi perkhidmatan penyelamat nyawa untuk orang lain. Jika seorang menemui inspirasi dan keberanian yang diperlukan untuk mencari kumpulan mereka dan mengangkat orang lain untuk menjadi diri mereka yang terbaik, maka kita telah membuat perbezaan,” kata Carnathan.

Women of Influence tahun ini akan diberi penghormatan June 27 di majlis sambutan di Sheraton Harrisburg Hershey Hotel, 4650 Lindle Road. Para pemenang akan dipaparkan dalam majalah yang akan diedarkan kepada semua pemenang dan peserta di majlis anugerah. Ia juga boleh didapati di CPBJ.com dan dimasukkan ke dalam terbitan July 5 Central Penn Business Journal. Tagar acara ialah #CPBJevents.

Untuk maklumat lanjut dan maklumat penajaan yang dikemas kini tentang Women of Influence 2024 Central Penn Business Journal, sila lawati .

ABOUT UNIVERSAL MEDIA, INC.
Universal Media, Inc. (UMI) ditubuhkan pada tahun 1986 oleh tiga profesional periklanan, mewujudkan salah satu syarikat penempatan media strategik milik bebas yang terbesar dan paling pesat berkembang di Amerika Syarikat. Bahagian Universal Sports & Entertainment (USE) ditubuhkan pada tahun 2022 dan merupakan sumber pemasaran pengalaman sukan dan hiburan nasional. Mengkhusus dalam perancangan strategik, penyelidikan, dan pembelian media, UMI yang dimiliki keluarga menyediakan suite penuh perkhidmatan perancangan, penempatan, dan pelaporan bersepadu merentas semua bentuk media berbayar. Kempen kami yang didorong data dan dilaksanakan dengan teliti menawarkan hasil sebenar kepada pelanggan kami. Kami tahu industri ini, dan lebih penting lagi, kami tahu cara mendapatkan hasil yang maksimum untuk perbelanjaan iklan anda.

Kenali kami di , on , , , dan  Podcast—yang dikendalikan bersama oleh UMI CEO , atau hubungi kami di 717.795.7990.

Contact:

Anne Deeter Gallaher

Tel. 717.580.4856

 

SOURCE Universal Media Inc.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.