Anugerah IDEA Diberikan Kepada SuperBase V dan Pakej SuperBase V Zendure Untuk Kecemerlangan Reka Bentuk

(SeaPRwire) –   PALO ALTO, Calif., Nov. 13, 2023, salah satu startup EnergyTech tercepat pertumbuhannya bangga mengumumkan bahawa dan pembungkusan SuperBase V telah dianugerahkan Anugerah Reka Bentuk Kecemerlangan Antarabangsa (IDEA) oleh Persatuan Reka Bentuk Perindustrian Amerika (IDSA). Penghargaan ini menyoroti komitmen Zendure terhadap reka bentuk inovatif dan penyelesaian tenaga yang mesra alam.

Tentang Anugerah Reka Bentuk Kecemerlangan Antarabangsa

Anugerah Reka Bentuk Kecemerlangan Antarabangsa (IDEA), acara tahunan oleh Persatuan Reka Bentuk Perindustrian Amerika, merayakan pencapaian luar biasa dalam reka bentuk perindustrian. Fokus IDEA yang unik terhadap kecemerlangan reka bentuk menyeluruh menekankan peranan penting reka bentuk dalam perniagaan dan seterusnya, menunjukkan kuasa mentransformasi reka bentuk pada tahap terbaik.

Tentang SuperBase V Zendure dan pembungkusannya

Bateri separa pepejal terbina SuperBase V menawarkan kapasiti luar biasa dari 6.4kWh hingga 64kWh dengan keluaran kuasa sehingga 7,600W. Diilhamkan oleh kenderaan masa depan, jalur cahaya RGB hadapan memberikan SuperBase V perasaan teknologi dan juga menyediakan pencahayaan dan kesan pencahayaan berwarna DIY untuk hiburan. Dilengkapi dengan roda kuasa, ia boleh digerakkan dengan mudah menggunakan aplikasi. Ia mempunyai tiang boleh tarik tersembunyi yang boleh dengan mudah diputar ke sudut yang betul apabila digunakan.

Dalam komitmen terhadap pengalaman pengguna dan kelestarian, pembungkusan SuperBase V sepenuhnya memanfaatkan kelebihan roda terbina produk, ia membolehkan produk ditarik keluar secara langsung apabila dibuka, menghapuskan keperluan mengangkat dan meningkatkan pengalaman pengguna mulai saat pembungkusan dibuka. Reka bentuk mesra alam menggunakan kertas kraft tulen dan sedikit kek dakwat, menggantikan busa dan plastik sekali guna tradisional, menggalakkan kitar semula dan mengurangkan impak alam sekitar.

“Anugerah IDEA adalah antara anugerah reka bentuk paling dihormati dan dicari-cari di dunia,” kata Bryan Liu, CEO dan pengasas bersama Zendure. “Kami gembira menerima Anugerah Prestij ini, pengiktirafan ini mengesahkan komitmen Zendure terhadap reka bentuk inovatif dan penyelesaian tenaga mampan.”

Tentang Zendure

Ditubuhkan pada 2017, Zendure adalah salah satu startup EnergyTech berkembang pesat terletak di hab teknologi Silicon Valley, AS, dan Kawasan Teluk Raya, China, Jepun, dan Jerman. Misiannya adalah untuk menyediakan tenaga bersih boleh percaya dan mampu bagi isi rumah di seluruh dunia dengan mempopularkan teknologi tenaga terkini.

Untuk pertanyaan media dan maklumat lanjut mengenai SuperBase V dan pembungkusan SuperBase V yang memenangi anugerah Zendure, sila

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)