Anugerah Tahunan Nimo Global Gala Diumumkan, Mengiktiraf Pengaliran Global dan Persatuan yang Cemerlang

Gaming01 Nimo Global Gala Unveils Annual Honorary Awards, Recognizing Outstanding Global Streamers and Guilds

(SeaPRwire) –   BANGKOK, Thailand, April 8, 2024 — Platform penstriman langsung permainan terkenal di seluruh dunia, Nimo, menganjurkan majlis gala global tahunannya di Thailand, acara megah yang menyaksikan perhimpunan hampir seribu penstriman cemerlang dari seluruh dunia, tetamu dari pelbagai latar belakang, dan selebriti, semuanya berkumpul di Bangkok untuk menyaksikan pengumuman anugerah tahunan yang megah.

Nimo Meraikan Penstriman Cemerlang dan Rakan Kongsi, Memberikan Lebih 50 Anugerah Berkualiti Tinggi

Majlis Gala Global Nimo tahun ini merupakan bukti internasionalisasi perniagaannya dan kedudukannya yang kukuh dalam industri permainan dan hiburan serba boleh. Memasuki dewan majlis adalah seperti menyelam ke dalam dunia permainan, dengan dewan yang direka seperti permainan MMORPG berprestij dunia “Tarisland”, mencipta keagungan dan misteri alam semesta permainan itu. Orkestra simfoni, disertai dengan muzik tema yang menarik dan menggamit, memindahkan para hadirin ke dunia Tarisland dengan serta merta.

Nimo memberikan lebih 50 anugerah berprestij malam itu untuk mengiktiraf penstriman, kumpulan, dan rakan kongsi atas prestasi cemerlang mereka pada tahun 2023. Di antaranya, “Penstriman Permainan Paling Popular” di Vietnam dimenangi oleh penstriman terkenal MixiGaming, dan “Penstriman Nombor 1 Kebangsaan Kejayaan” di Indonesia, Turki, dan Timur Tengah masing-masing dimenangi oleh penstriman Indonesia Depinaa, penstriman Turki Serife Nur, dan penstriman Timur Tengah ALZ3EEM. Penstriman MixiGaming menyatakan rasa terima kasihnya kepada sokongan Nimo, peminat, dan pasukan, dan berkongsi pencapaian besar bersama Nimo dalam kerjasama komersial dan interaksi kandungan platform tahun lepas.

Di majlis itu, artis terkenal Thailand AOM, BNK48, PRIME TIME, dan PEARJA menghidupkan pentas dengan persembahan dan tarian menggairahkan. Penstriman Vietnam menambah perasa khas acara dengan rap asli Vietnam dan medley lagu dalam bahasa pelbagai. Penstriman dari Thailand, Indonesia, dan Vietnam mempamerkan warisan budaya kaya dengan pertunjukan tinju tradisional Thai. Bersama-sama, selebriti dan penstriman ini mengatur persembahan visual yang menakjubkan yang menawan peminat di seluruh dunia.

Nimo terus menganjurkan nilai perniagaan dan kandungannya dengan melancarkan Joytalk, platform percakapan suara dalam talian

Tahun lepas, Nimo mendedahkan aspirasinya untuk pasaran penstriman langsung hiburan serba boleh, melangkaui sempadan dalam perniagaan penstriman permainan langsungnya. Selepas setahun operasi teliti, beberapa rantau telah mencapai kejayaan menonjol. Ketua Eksekutif Nimo, Leo Li, mendedahkan bahawa kini Nimo mempunyai bilangan penstriman dan pengguna yang besar, dan bekerjasama dengan beribu-ribu penstriman teratas, termasuk pemain sukan elektronik dari lebih 50 kelab.

Leo berkongsi bahawa Nimo, dengan kecenderungan semula jadinya untuk penstriman permainan langsung, telah menjadi platform utama bagi para pemain permainan di Vietnam. Ia juga menikmati kedudukan terkemuka dalam pasaran penstriman permainan langsung merentasi pelbagai rantau, termasuk Indonesia, Thailand, Turki, dan Timur Tengah. Tahun ini, Nimo akan menyelami potensi komersial sektor permainan lebih dalam. Dengan memanfaatkan kekuatan dalam penstriman permainan langsung, Nimo bertujuan untuk mengeratkan kerjasama dengan pembangun permainan dan pelbagai jenama. Matlamatnya adalah untuk meningkatkan usaha dalam operasi permainan bersama, menyampaikan pengalaman penstriman permainan langsung yang lebih menggairahkan kepada pengguna. Selain itu, Nimo bertekad untuk mewujudkan lebih peluang pendapatan bagi penstriman dan kumpulan.

Semasa majlis itu, Nimo mendedahkan garis panduan strategiknya, merangkumi ekologi kandungan, perluasan perniagaan, dan portfolio produk. Berkenaan perancangan kandungan, Nimo bertekad untuk strategi yang lebih halus dan bertempatan. Ia bertujuan untuk terus menganjurkan kandungan siaran langsung yang pelbagai, memasukkan unsur seperti konsert, pelbagai acara sukan, dan kandungan hiburan serba boleh berkualiti tinggi yang bersesuaian dengan penonton tempatan. Berkenaan kerjasama dengan penstriman dan kumpulan, Nimo dijadualkan untuk terus menambah baik dasar kerjasamanya, melabur lebih sumber untuk memotivasi penstriman aktif dan cemerlang. Serentak, ia merancang mekanisme optimat untuk memastikan pasukan penstriman yang dioptimumkan dan berprestasi tinggi.

“Hari ini, saya gembira berkongsi dengan semua orang bahawa Nimo akan memperluaskan cakrawalanya dan membuat tanda di pasaran penstriman langsung Malaysia, Filipina, Myanmar, Eropah Timur, dan rantau lain pada tempoh akan datang. Kami bertekad untuk menyampaikan kandungan permainan dan penstriman hiburan serba boleh langsung terunggul kepada pangkalan pengguna global kami,” kata Leo Li. Beliau menambah lagi, “Berkenaan portfolio produk kami, sementara kami terus cemerlang dengan Nimo, kami juga bersemangat untuk memperkenalkan platform percakapan suara dalam talian akan datang – Joytalk. Matlamat kami adalah untuk menawarkan lebih banyak kaedah komunikasi kepada pengguna kami melalui produk sosial vertikal yang diperkaya ini, dan bersama-sama dengan Nimo, menyampaikan kekayaan kandungan hiburan kepada pengguna kami.”

Sila klik pautan berikut untuk maklumat lanjut mengenai Nimo:

  • Nimo:
  • Facebook Nimo:
  • Discord Nimo:

Gambar –
Gambar –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.