Appian Memperkukuh Strategi Program Rakan Kongsi Global “One Appian” untuk 2024

(SeaPRwire) –   Enablement, alignment, dan penyokongan pelaburan meningkatkan kejayaan rakan kongsi

MCLEAN, Va., Nov. 16, 2023 — Appian (Nasdaq: APPN) hari ini mengumumkan pengemaskinian yang signifikan kepada strategi pertumbuhan dan fokus rakan kongsi dan program “One Appian” Global Partner untuk 2024. Appian komited sepenuhnya kepada ekosistem rakan kongsi sebagai alat strategik untuk memperkukuh lagi kedudukannya sebagai “pembekal pilihan” untuk automasi proses hujung ke hujung. Program yang dipertingkatkan memberdayakan rakan kongsi Appian untuk membesar perniagaan mereka melalui pelbagai laluan pasaran yang selari dengan model perniagaan yang disukai, struktur program yang disederhanakan, dan manfaat “tertumpuk” merentasi peringkat perkongsian.

Appian mengumumkan pengemaskinian yang signifikan kepada strategi pertumbuhan terfokus rakan kongsi dan program “One Appian” Global Partner untuk 2024.

Appian mengumumkan pengemaskinian yang signifikan kepada strategi pertumbuhan terfokus rakan kongsi dan program “One Appian” Global Partner untuk 2024.

“Pengemaskinian 2024 untuk menyokong strategi pasaran bersama ‘One Appian’ yang saya huraikan pada awal tahun ini. Program ini memberi tumpuan untuk menyelaraskan sumber dan keupayaan kolektif untuk menggalakkan kerjasama yang lebih besar dalam menyampaikan pengalaman pelanggan dan hasil perniagaan yang cemerlang,” kata Chris Jones, Ketua Hasil Pendapatan di Appian. “Kami akan meningkatkan nilai pelanggan dan perniagaan baharu dengan membolehkan strategi pasaran rakan kongsi dan khas industri, dan menyediakan akses tanpa sebelumnya kepada sumber, insentif kewangan, dan sokongan suai.”

Program 2024 menyediakan satu set manfaat ekonomi, hubungan, jualan, pemasaran, dan teknikal yang direka untuk menyokong dan mengiktiraf kepakaran setiap rakan kongsi, tahap penglibatan dengan Appian, dan komitmen kejayaan pelanggan. Ini termasuk manfaat kewangan dan insentif berasaskan nilai yang berkaitan dengan pendaftaran urus niaga, laluan latihan baharu, dan pelaksanaan kempen pemasaran bersama untuk membantu rakan kongsi dengan cepat mencipta perniagaan baharu, menjana saluran calon yang berkualiti, dan meningkatkan keuntungan.

Program ini menawarkan tiga peringkat perkongsian: Berkanun, Terkemuka, dan Elit. Insentif kewangan dan diskaun dan manfaat tertumpuk meningkat dengan setiap peringkat program. Apabila rakan kongsi maju ke peringkat yang lebih tinggi, mereka layak untuk manfaat kewangan berasaskan prestasi yang lebih tinggi dan tahap pemberdayaan yang lebih dalam daripada Appian.

Manfaat program baharu termasuk:

Pendaftaran Urus Niaga: melindungi pelaburan jualan rakan kongsi dengan peraturan penglibatan yang ditetapkan dan meningkatkan keuntungan rakan kongsi dengan menyediakan diskaun yang diramalkan, insentif meningkat untuk urus niaga yang didaftarkan dan logo baharu, dan memberikan keupayaan untuk menjual semula kepada pelanggan baharu yang dikenal pasti dan didaftarkan oleh rakan kongsi di mana-mana segmen pasaran.

Sokongan Penciptaan Saluran: menyediakan lebih sumber Appian yang ditumpukan untuk menyokong aktiviti pasaran rakan kongsi, alat jualan baharu untuk mempercepatkan kemajuan urus niaga, dan Dana Peningkatan Saluran yang boleh didapati lebih awal dalam hubungan untuk melonjakkan penciptaan saluran atas talian.

Pemberdayaan Produk yang Dipanjangkan: untuk membantu rakan kongsi membesar dan matangkan amalan Appian mereka, program kini termasuk Appian Fast Start untuk melatihkan rakan kongsi baharu dengan latihan dan pensijilan pembangun percuma dan Appian Edge untuk rakan kongsi meningkatkan dan pensijilan ahli praktis yang memegang pensijilan layak platform saingan; Kursus Pembangun Kanan Terlaras yang menawarkan pendekatan unik untuk belajar sambil bekerja secara aktif pada projek pelanggan; dan Sokongan Persatuan Universiti untuk rakan kongsi Appian bekerja dengan sekolah tempatan yang berminat menawarkan kurikulum Appian.

Jones teruskan, “Program Rakan Kongsi Global Appian 2024 memenuhi komitmen kejayaan rakan kongsi melalui pemberdayaan yang meningkatkan dan memberdayakan pengalaman rakan kongsi, penyelarasan untuk mempercepatkan kejayaan bersama, dan pelaburan yang meningkat merentasi peringkat perkongsian kami.”

mengenai manfaat menjadi rakan kongsi Appian.

Mengenai Appian
Appian ialah syarikat perisian yang mengotomatkan proses perniagaan. Platform AI Proses Appian merangkumi segala yang diperlukan untuk mereka bentuk, mengotomatkan, dan mengoptimumkan proses bahkan yang paling kompleks, dari permulaan hingga penamat. Organisasi paling inovatif di dunia mempercayai Appian untuk mempertingkatkan aliran kerja, menyatukan data, dan mengoptimumkan operasi – yang menghasilkan pertumbuhan lebih baik dan pengalaman pelanggan yang lebih unggul. Untuk maklumat lanjut, lawati . [Nasdaq: APPN]

Ikuti Appian: , .
Ikuti Appian UK: , .

Gambar –  

Logo –  

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)