Appian Menyampaikan Keputusan Perniagaan yang Lebih Baik dan Hasil dengan AI Plus Data Fabric Analytics

(SeaPRwire) –   Versi terkini platform Appian meningkatkan automasi dan keputusan berasaskan data yang berkuasa oleh analitik perkhidmatan sendiri (SSA) dan AI Swasta generatif

MCLEAN, Va., Nov. 16, 2023 — Appian (Nasdaq: APPN) hari ini mengumumkan ketersediaan segera versi terkini  untuk pemautomatan proses AI. Lepasan baru memberdayakan pemimpin perniagaan dan IT untuk menyederhanakan proses, meningkatkan pengalaman pengguna, dan menghasilkan hasil perniagaan yang lebih baik melalui pengambilan keputusan berasaskan data. Kemas kini platform ini menampilkan keluaran pratonton keupayaan analitik perkhidmatan sendiri (SSA) Appian, yang membolehkan sebarang pengguna dengan mudah memperoleh wawasan daripada Data Fabric Appian.


Appian mengumumkan ketersediaan segera versi terkini platform Appian untuk pemautomatan proses AI.

Data Fabric Appian menggabungkan data dari pelbagai sumber ke dalam model data yang selamat dan seragam tanpa memindahkan data. Pelanggan Appian kini boleh menjelajah dan menganalisis data mereka melalui SSA, memanfaatkan kuasa . Pengguna akhir boleh memanfaatkan data dalam antaramuka pembina mudah dengan ciri-ciri untuk pengumpulan, penapisan, penyusunan, dan pemformatan. Sekali laporan diatur, pengguna boleh memanfaatkan AI Copilot untuk mendapatkan wawasan lebih mendalam yang dijana AI daripada data. AI Copilot menggunakan kuasa AI generatif untuk membantu pengguna mendapat wawasan baru daripada laporan mereka, bahkan menyarankan langkah seterusnya untuk menangani keperluan perniagaan berdasarkan data laporan.

Ciri-ciri baru tambahan dalam lepasan terkini platform Appian termasuk:

  • Pengekstrakan dokumen ketepatan tinggi. Meningkatkan tahap pengekstrakan data tidak berstruktur daripada dokumen dengan ketepatan. Pelanggan Appian akan dapat mengekstrak entiti teks daripada dokumen dengan ketepatan menggunakan , menyampaikan ketepatan pengekstrakan entiti yang lebih unggul untuk teks entiti perniagaan sendiri.
  • Terjemahan bahasa lebih pantas untuk aplikasi. Lepasan ini memperkenalkan cara binaan untuk mencipta terjemahan setia yang serasi dengan semua bahasa yang disokong Appian. Pengguna boleh menjana, mengurus, menyekat, dan melaksanakan string terjemahan dengan objek rekaan set terjemahan baru, memastikan pengalaman pengguna terbaik dalam bahasa keutamaan mereka.
  • Kawalan antaramuka diperluaskan. Pelanggan Appian kini mempunyai set alat yang lebih luas untuk mengkonfigurasi navigasi antaramuka yang kompleks, kawalan gaya tambahan, dan pengalaman tanpa talian yang diperbaiki untuk pengguna mudah alih.

Ketika , penjual runcit peralatan rumah ketiga terbesar di dunia, perlu menguruskan peningkatan tiba-tiba dalam e-dagangan, tempahan stor, dan permintaan balik dan pengembalian, mereka berpaling kepada Appian. Leroy Merlin mempercepatkan proses balik dan pengembalian mereka dengan Platform Appian melalui pemautomatan dan pemprosesan dokumen pintar (IDP) yang dikuasai AI. Dengan keupayaan AI dan automasi Appian, Leroy Merlin mampu mengurangkan proses balik dan pengembalian daripada 15 hari kepada 1.5-2 hari.

“Apa jua yang anda inginkan untuk dicapai, anda boleh mencapainya sepuluh kali lebih pantas dengan Appian,” kata Dmitriy Anderson, CIO & Ketua Strategi E-dagangan dan Pasaran, Leroy Merlin.

, sebuah pemimpin dalam sektor pertanian-makanan Itali, menggunakan Appian untuk menyederhana dan memodenkan kerja dalam rantai bekalan mereka. Dengan keupayaan automasi dan data fabric Appian untuk pengurusan fleet, Amadori mengurangkan masa tindak balas antara penyelenggaraan dan penjanaan pesanan sebanyak 466%. Kini apa yang pernah mengambil masa dua minggu kini mengambil kira-kira tiga hari.

“Kami memilih Appian sebagai platform asas untuk transformasi digital berdasarkan awan kerana ia membolehkan kami menjadi lincah dalam cara perniagaan dan IT bertindak balas kepada persekitaran yang berubah,” kata Sandro Salvigni, Pengurus IT & Transformasi Digital di Amadori.”

“Setiap pembekal menjanjikan untuk tidak melatih model AI mereka pada data anda tetapi Appian Private AI juga melindungi anda daripada kebocoran data di dalam syarikat anda yang boleh berlaku apabila menggunakan GenAI dengan dokumen dan pangkalan data dalaman,” kata Michael Beckley, CTO & Pengasas, Appian. “Sendirian, GenAI tidak memahami atau menghormati peraturan dan peranan keselamatan perniagaan tetapi dengan Data Fabric Analytics Appian yang baru, keselamatan data dibina di dalam. Kini semua orang boleh dengan yakin menggunakan GenAI untuk mencipta laporan dan analisis mereka sendiri dengan mengetahui GenAI tidak akan bocor data sensitif merentasi pekerja dan pasukan berkongsi model AI yang sama.”

Lepasan terkini Appian sekarang tersedia secara umum. Untuk maklumat lanjut, lawati .

Mengenai Appian

Appian ialah syarikat perisian yang mengautomasikan proses perniagaan. Platform AI Proses Appian merangkumi segala yang anda perlukan untuk mereka bentuk, mengautomasikan, dan mengoptimumkan proses yang paling kompleks, dari permulaan hingga penghabisan. Organisasi paling inovatif di dunia mempercayai Appian untuk memperbaiki alir kerja, menyatukan data, dan mengoptimumkan operasi—menghasilkan pertumbuhan yang lebih baik dan pengalaman pelanggan yang lebih unggul. Untuk maklumat lanjut, lawati . [Nasdaq: APPN]

Ikuti Appian: , .

Gambar –
Logo –  

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)