ARKANCE dengan bangganya melancarkan Autodesk University 2023, menyambut statusnya sebagai Rakan Platinum Global Pertama Autodesk

(SeaPRwire) –   IRVINE, California dan PARIS, 17 November 2023 — ARKANCE, penyedia terkemuka bagi penyelesaian teknologi seni bina, kejuruteraan, pembinaan dan pembuatan di seluruh dunia, akan diperkenalkan hari ini sebagai Rakan Platinum Global Pertama Autodesk di Autodesk University 2023, Persidangan Reka & Buat. Semasa persidangan tiga hari ini di Las Vegas, 13-15 November, para peserta boleh menjelajahi visi dan matlamat yang dipegang oleh ARKANCE untuk merevolusikan cara organisasi Reka dan Buat mencapai transformasi digital dan menggalakkan kelestarian yang dipertingkatkan dalam Alam Bina global.

“Kami berasa terhormat untuk menjadi Penaja Platinum tahun ini bagi Autodesk University untuk merayakan portfolio perkhidmatan global baru kami. Kami kini menawarkan pasukan perkhidmatan profesional terbesar yang ditujukan untuk menyokong digitalisasi bagi industri Reka dan Buat, dilengkapi dengan portfolio perisian terbina dalaman yang berkembang, direka untuk berintegrasi dan mengoptimumkan penyelesaian Autodesk.” Greg Arranz, CEO, ARKANCE.

Para peserta akan mendapat pandangan sulung mengenai inovasi, produk-produk dan inisiatif terkini ARKANCE yang difokuskan kepada digitalisasi di booth #234, termasuk yang berikut:

  • Perkenalan portfolio produk Be.Smart, penyelesaian yang direka khas untuk perisian Autodesk utama yang dibangunkan dan ditawarkan secara eksklusif oleh ARKANCE untuk membantu tugas-tugas baharu yang timbul dalam industri Reka dan Buat, memastikan permintaan yang semakin meningkat bagi Alam Bina dipenuhi.
  • Pengenalan strategi ARKANCE Partner to Build Smarter: rangkaian rakan kongsi teknologi terbaik, termasuk Autodesk, untuk memandu organisasi melalui transformasi digital jangka panjang bagi merevolusikan projek dan operasi dengan memanfaatkan penyelesaian dan alir kerja inovatif.
  • Penambahan Perkhidmatan Penasihatan Kelestarian dan Digital membantu pelanggan menyambungkan titik antara teknologi terkini dengan hasil kelestarian yang menjadi kunci untuk membentuk dunia yang lebih baik.
  • Penambahan rangkaian strategik Think.Future, pendekatan pandangan jauh yang menyokong digitalisasi, persekitaran data pusat dan penggunaan teknologi untuk mengurangkan sisa dan kerja semula.
  • Keunggulan tanpa tandingan dan kepakaran dalam penyelesaian Autodesk untuk meningkatkan nilai luar biasa bagi industri Reka dan Buat untuk memanfaatkan sepenuhnya potensi teknologi untuk pertumbuhan dan kejayaan.

“Saya gembira telah memimpin U.S. CAD selama bertahun-tahun dan kini memimpin organisasi kami ke tahap ini di mana kami telah menyertai rangkaian global paling menarik dalam industri kami dan sedang menjalani peralihan menarik dari U.S CAD ke ARKANCE. Sebagai kumpulan, kami percaya dalam mewujudkan persekitaran yang memberdayakan bagi kakitangan kami supaya mereka pula dapat menyediakan pengalaman terbaik untuk pelanggan kami, sementara kami semua memimpin industri ke hadapan ke masa depan. Hari-hari terbaik kami adalah di hadapan apabila kami bersatu di sekeliling matlamat dan destinasi bersama, membantu memimpin dan membentuk industri kami,” kata Daniel Counts, CEO U.S. CAD, sebuah syarikat ARKANCE. “Penyertaan sebagai Penaja dan Pameran Platinum Autodesk University 2023 merupakan forum yang sempurna apabila kami memulakan peluang besar untuk membantu organisasi di seluruh dunia untuk bertransformasi dan berjaya. Pakar teknologi dan industri ARKANCE dari seluruh dunia akan berada di booth dan bersemangat untuk bertemu dengan para peserta, menjalankan demo, berkongsi maklumat produk, bekerjasama dan berhubung.”

Para peserta Autodesk University boleh menyertai Think Community ARKANCE, sumber yang terdiri daripada rangkaian pakar global yang berkongsi pengetahuan kelestarian dan teknologi, menunjukkan komitmen mendalam ARKANCE terhadap pelanggan dan kasih sayang terhadap planet.

Untuk merayakan pengenalan ARKANCE di persidangan dan pengenalan portfolio produk Be.Smart, para peserta boleh menikmati aktiviti menarik di booth ARKANCE termasuk bermain Roda Hadiah untuk peluang memenangi hadiah.

MENGENAI ARKANCE

Dengan lebih 1300 profesional di 18 negara, ARKANCE adalah rakan digitalisasi dan kelestarian yang dipercayai dengan pengalaman lebih satu abad dalam pembinaan, pembuatan, tenaga dan pertanian melalui syarikat induknya, Monnoyeur, dan dekad kepimpinan teknologi dalam industri AECO dan pembuatan. Pada Jun 2023, AKRANCE mengambil alih U.S. CAD, Cadline, A2K Technologies dan Capricot untuk memperluas jangkauan global dan memperkukuh kepakaran, menjadi Rakan Platinum Autodesk terbesar di dunia. Untuk maklumat lanjut, lawati booth ARKANCE #234 di Autodesk University atau lawati untuk maklumat lanjut.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)