AsiaRF Dedahkan Pembangunan Revolusi untuk MWC 2023: Penyelesaian IoT Wi-Fi HaLow Dunia Pertama Akan Dilancarkan Tidak Lama Lagi

TAIPEI, 15 Sept. 2023 — Menjelang MWC 2023 yang dinanti-nantikan, AsiaRF Corp., pemimpin dalam komunikasi tanpa wayar sejak penubuhannya pada 1996, memberi sedikit gambaran mengenai pelancaran globalnya yang mencengangkan. Raksasa teknologi Taiwan ini sedang bersiap untuk memperkenalkan penyelesaian IoT Wi-Fi HaLow revolusioner yang menjanjikan untuk mengganggu konektiviti internet benda industri.

Latar belakang ilustrasi pameran rendering 3D
Latar belakang ilustrasi pameran rendering 3D

Memajukan Teknologi Wi-Fi HaLow

Teknologi Wi-Fi HaLow mengesankan dengan julat operasi menakjubkan sehingga satu kilometer dan keperluan kuasa ultra rendah. Wi-Fi HaLow Gateway AP7688-WHM AsiaRF, dikuasakan oleh cip MM610X Morse Micro (penyelesaian HaLow terpantas di planet ini), bukan sahaja mencapai pengiktirafan di seluruh dunia tetapi juga menjamin produk akhir Wi-Fi HaLow DISAHKAN pertama di dunia dari Wi-Fi Alliance. Peristiwa penting ini menyerlahkan kepimpinan dan keupayaan inovatif AsiaRF dalam konektiviti IoT.

Berkat usaha berterusan pasukan R&D-nya, AsiaRF merancang untuk mendedahkan siri penyelesaian Wi-Fi HaLow di MWC 2023 akan datang. Ini termasuk peranti rangkaian mudah alih pakai, AP dalaman, get luar, relai, dan kit penyelesaian DIY dengan pelbagai antara muka berfungsi yang merangkumi pelbagai aplikasi dari pertanian pintar hingga automasi industri, penjagaan kesihatan, dan pengangkutan pintar.

Jumpa Kami di MWC Las Vegas 2023

Untuk gambaran mendalam tentang teknologi revolusioner AsiaRF, sertai kami di The HUB Startup Booth 1712, 1714 semasa MWC 2023 di Las Vegas. Pasukan kami akan ada untuk membincangkan penyelesaian kami, menawarkan demonstrasi langsung, dan meneroka peluang perkongsian.

Melampaui Jangkaan: Konektiviti Multi-Dimensi

Fokus AsiaRF tidak terhad kepada Wi-Fi HaLow; modul Wi-Fi 6E premium mereka, AP7916-NPD, dikuasakan oleh pemimpin industri MTK (MediaTek), menjanjikan pengalaman internet yang lancar dengan kelebihan tri-band. Modul ini disasarkan ke arah generasi seterusnya produk elektronik tanpa wayar dan rangkaian perusahaan, menawarkan kelajuan lebih pantas dan latensi yang lebih rendah.

Pandangan ke Hadapan

AsiaRF sudah menubuhkan perkongsian dengan pemimpin global dalam ruang IoT dan secara aktif mencari kerjasama strategik merentasi pelbagai sektor.

Untuk kemas kini terkini mengenai penyelesaian inovatif AsiaRF, sila layari Laman Web Rasmi AsiaRF. atau hubungi terus di sales@asiarf.com.

Mengenai AsiaRF

AsiaRF telah menjadi penyedia penyelesaian konektiviti tanpa wayar terkemuka sejak penubuhannya pada 1996. Misi kami adalah untuk menjadikan teknologi IoT lebih mudah diakses, cekap, dan praktikal untuk memperluas horizon kehidupan dan kerja manusia. Untuk maklumat lanjut, layari Laman Web Rasmi AsiaRF.

Mengenai Morse Micro

Ditubuhkan pada 2016, Morse Micro mempunyai pasukan reka bentuk Wi-Fi bebas terbesar di dunia yang komited untuk memacu generasi konektiviti seterusnya untuk Internet of Things (IoT) melalui penyelesaian peranti Wi-Fi HaLow pemenang anugerah mereka. Untuk maklumat lanjut, layari Laman Web Rasmi Morse Micro.

Mengenai MediaTek

MediaTek adalah syarikat semikonduktor fabless global yang membolehkan lebih daripada 2 bilion produk pengguna setahun. MTK adalah pemimpin pasaran dalam membangunkan sistem-on-chip (SoC) bersepadu rapat, cekap tenaga untuk peranti mudah alih, hiburan rumah, rangkaian dan konektiviti, pemanduan automatik, dan IoT. Untuk maklumat lanjut, layari Laman Web Rasmi MediaTek.

­­­­­­­HUBUNGI: Rebecca Hung, +886 2 8943 1001, media@asiarf.com