ATRenew Inc. Failkan Laporan Tahunan 2023 pada Borang 20-F

15 1 ATRenew Inc. Files 2023 Annual Report on Form 20-F

(SeaPRwire) –   SHANGHAI, April 12, 2024 — ATRenew Inc. (“ATRenew” atau “Syarikat”) (NYSE: RERE), sebuah syarikat teknologi terkemuka yang mengendalikan platform perdagangan dan perkhidmatan elektronik pengguna terpakai di China di bawah jenama ATRenew. Sejak penubuhannya pada tahun 2011, ATRenew berazam untuk memberi kehidupan kedua kepada semua barang tidak digunakan, dengan menangani impak alam sekitar elektronik pengguna terpakai dengan memudahkan perkhidmatan kitar semula dan pertukaran, dan mengedarkan peranti untuk memanjangkan kitar hayat mereka. Platform terbuka ATRenew mengintegrasikan keupayaan C2B, B2B dan B2C untuk memberdayakan perkhidmatan dalam talian dan luar talian. Melalui liputan akhir ke akhirnya di sepanjang rantaian nilai dan teknologi penilaian, penarafan dan harga berteknologi tinggi, ATRenew menetapkan piawaian untuk industri elektronik pengguna terpakai China.

Syarikat akan menyediakan salinan laporan tahunan yang mengandungi penyata kewangan konsolidasi yang diaudit, percuma, kepada pemegang saham dan pemegang ADS sekiranya diminta. Permintaan hendaklah dialamatkan kepada Hubungan Pelabur, ATRenew Inc., 12/F, Menara 6, KIC Corporate Avenue, 433 Songhu Road, Daerah Yangpu, Shanghai, Republik Rakyat China.

Mengenai ATRenew Inc.

Beribu pejabat di Shanghai, ATRenew Inc. mengendalikan platform perdagangan dan perkhidmatan elektronik pengguna terpakai terkemuka di China di bawah jenama ATRenew. Sejak penubuhannya pada tahun 2011, ATRenew berazam untuk memberi kehidupan kedua kepada semua barang tidak digunakan, dengan menangani impak alam sekitar elektronik pengguna terpakai dengan memudahkan perkhidmatan kitar semula dan pertukaran, dan mengedarkan peranti untuk memanjangkan kitar hayat mereka. Platform terbuka ATRenew mengintegrasikan keupayaan C2B, B2B dan B2C untuk memberdayakan perkhidmatan dalam talian dan luar talian. Melalui liputan akhir ke akhirnya di sepanjang rantaian nilai dan teknologi penilaian, penarafan dan harga berteknologi tinggi, ATRenew menetapkan piawaian untuk industri elektronik pengguna terpakai China.

Hubungan Pelabur

Di China:
ATRenew Inc.
Hubungan Pelabur
E-mel:

Di Amerika Syarikat:
ICR LLC.
E-mel:
Tel: +1-212-537-0461

SUMBER ATRenew Inc.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.