Automation Anywhere Dedahkan Platform Automasi Berkuasa AI Generatif Diperluas untuk Memberdayakan Orang dan Pasukan dan Mempercepatkan Peningkatan Produktiviti Perusahaan

Model AI generatif khusus automasi pertama yang dibina untuk memberi kuasa kepada kerja akan mempercepatkan usaha transformasi perniagaan dan meningkatkan automasi perusahaan secara bertanggungjawab untuk memberdayakan pekerja, meningkatkan produktiviti, dan meningkatkan kualiti kerja mereka

AUSTIN, Texas, 20 Sept. 2023Imagine 2023 — Automation Anywhere, pemimpin dalam automasi pintar, hari ini mengumumkan pengembangan bersejarah Platform Kejayaan Automasi, membolehkan perusahaan mempercepatkan perjalanan transformasi mereka dan meletakkan AI untuk bekerja dengan selamat di seluruh organisasi mereka. Peralatan dan peningkatan baharu Automation Anywhere memberikan automasi berkuasa AI di seluruh pasukan, sistem dan proses. Semasa Imagine 2023, syarikat itu membuka Lapisan AI Bertanggungjawab baharu, dan mengumumkan empat kemas kini produk utama termasuk Autopilot jenama baharu, yang memungkinkan pembangunan automasi hujung ke hujung yang cepat dari Penemuan Proses, menggunakan kuasa AI generatif. Syarikat itu juga mengumumkan ciri-ciri baharu yang diperluas dalam Automation Co-Pilot untuk Pengguna Perniagaan, Automation Co-Pilot untuk Automator, dan Dokumentasi Automatik.

“Gabungan AI generatif dan automasi pintar mewakili peralihan teknologi yang paling transformasi bagi generasi kita,” kata Mihir Shukla, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas Bersama, Automation Anywhere. “Setiap syarikat, setiap pasukan, setiap individu akan dapat membayangkan semula sistem kerja mereka dan mengotomatikkan proses yang menghalang mereka. Orang hebat, diberi kuasa dengan AI dan automasi pintar akan sangat mengubah organisasi mereka kerana mereka meningkatkan produktiviti, kreativiti dan mempercepatkan perniagaan.”

Lapisan AI Bertanggungjawab Baharu

Asas inovasi ini adalah Lapisan AI Bertanggungjawab yang merangkumi model AI generatif khusus automasi baharu yang dibangunkan di atas Model Bahasa Besar terkemuka dan dilatih dengan metadata tanpa nama dari jutaan automasi. Lapisan baharu juga termasuk alat AI tambahan dan keupayaan keselamatan dan tadbir urus yang menjadi teras generasi pembangunan automasi seterusnya.

“Gabungan kuasa automasi dan AI generatif berjanji untuk membantu membebaskan produktiviti di seluruh organisasi kami, dan Automation Anywhere membolehkan kami secara dramatik mempercepatkan perjalanan transformasi kami,” kata Matt Ham, Naib Presiden, Automasi Digital di Osaic, salah satu firma pengurusan kekayaan terbesar di negara ini. “Platform Kejayaan Automasi memberdayakan kami untuk menyediakan perkhidmatan automasi pintar generatif AI baharu kepada 11,000 penasihat kewangan kami dan 2,500 pekerja. Kami percaya pada inovasi berterusan, dan kami teruja untuk membuka peluang baharu untuk meningkatkan pengalaman pelanggan dan pekerja kami melalui pakej penyelesaian Automasi plus AI Generatif baharu, termasuk Automation Co-Pilot untuk Pengguna Perniagaan, Dokumentasi Pintar untuk borang kompleks, dan penyelesaian perkhidmatan pelanggan generasi seterusnya, di mana automasi, AI, dan orang bekerja dan berkolaborasi dengan lancar.”

Mempercepatkan Produktiviti Pengguna Perniagaan

Membina ke atas gelombang inovasi AI generatif pertama yang diumumkan pada Jun 2023, Automation Co-Pilot untuk Pengguna Perniagaan Automation Anywhere dan penyelesaian Dokumentasi Automatik, kini tersedia dengan AI generatif, telah diperluas untuk merangkumi kes penggunaan baharu dan keupayaan integrasi LLM.

  • Automation Co-Pilot untuk Pengguna Perniagaan dengan lancar menanamkan automasi secara langsung ke dalam aplikasi perniagaan atau web. Kini dengan AI generatif, Automation Co-Pilot dapat menangani kes penggunaan yang sebelum ini tidak mungkin, termasuk pengasingan dan penghalaan e-mel untuk pasukan perkhidmatan pelanggan, amaran dan pelaporan pencegahan pengubahan wang haram di sektor perbankan, dan menjana ringkasan selepas lawatan untuk pesakit dalam penjagaan kesihatan. Automation co-pilot juga berfungsi sebagai penghadang binaan penting untuk penggunaan AI yang bertanggungjawab, mengawal bagaimana pasukan perniagaan berinteraksi dengan AI generatif.
  • Dokumentasi Automatik, penyelesaian pemprosesan dokumen pintar, kini direka untuk memanfaatkan AI generatif untuk pemahaman, pengekstrakan, dan ringkasan data yang lebih cepat. Ia menyokong jenis dokumen separa berstruktur dan tidak berstruktur dan kes penggunaan rantaian bekalan, seperti bil muatan, slip pembungkusan, PO, dan kontrak, dengan itu menghapuskan masa pengendalian data manual sehingga 80% dan meningkatkan produktiviti pasukan.

“Kami telah bermitra dengan Automation Anywhere untuk membawa AI generatif dan automasi ke perusahaan kami, membantu meningkatkan produktiviti di seluruh organisasi kami, kata Srikanth Haridoss, Pengarah Penyelesaian Perusahaan, Platform dan Perkhidmatan Hiperautomasi di Paramount. “Perkongsian kami terus membantu kami mendedahkan peluang baharu untuk mengotomatikkan sistem dan proses kami ketika kami meningkat skala di seluruh perniagaan kami.”

Mempercepatkan Automator dan Pembangunan Pantas

Automation Co-Pilot untuk Automator dan produk Autopilot dikuasakan oleh AI generatif dan secara dramatik mengurangkan kitaran masa automasi ke ROI dari bulan ke minit. Automation Co-Pilot untuk Automator tersedia hari ini dalam beta dan akan tersedia secara umum pada awal 2024. Autopilot akan tersedia pada awal 2024.

  • Autopilot secara automatik menyumberkan peluang automasi baharu dan mengubahnya menjadi automasi hujung ke hujung menggunakan kuasa AI generatif. Autopilot menjahit bersama-sama Penemuan Proses, Pengurus CoE, dan Automation Co-Pilot untuk Automator, membolehkan pembangunan automasi yang lebih cepat. Kemampuan baharu ini membolehkan organisasi dan pasukan pergi dari penemuan proses ke penciptaan automasi dalam minit dengan menyepadukan proses komunikasi dan kolaborasi berbulan-bulan antara perniagaan dan pasukan automasi dalam pengalaman yang lancar dan seragam. Ini membolehkan perusahaan kekal tangkas dalam persekitaran perniagaan dinamik hari ini dengan membantu memahami dengan cepat proses yang berubah di seluruh syarikat dan membangunkan automasi baharu apabila keperluan baharu timbul.
  • Automation Co-Pilot untuk Automator memberi kuasa kepada pembangun warganegara dan profesional untuk mengubah arahan bahasa semula jadi menjadi automasi hujung ke hujung, menurunkan halangan untuk automasi di setiap pasukan. Sebelum ini diumumkan pada musim bunga ini, Automation Anywhere kini memperkenalkan ciri-ciri termasuk perakam dengan AI generatif, yang membolehkan automasi untuk berkuasa melalui perubahan aplikasi, arahan ke automasi, yang mengubah perintah bahasa semula jadi menjadi automasi diperibadikan, dan cadangkan tindakan seterusnya, yang memberikan cadangan masa nyata pada tindakan yang mungkin seterusnya dalam aliran kerja automasi.

“GenAI akan bergabung dengan automasi sekurang-kurangnya dalam tiga cara utama untuk menjadikan manfaat automasi lebih mudah diakses oleh pekerja,” kata Maureen Fleming, Naib Presiden Program Penyelidikan AI dan Automasi, IDC. “GenAI akan memperluas apa yang boleh diautomasi dan memberikan cadangan serta menjawab soalan secara interaktif yang akan membantu pasukan melakukan pekerjaan mereka dengan lebih cekap dan tepat. Dan GenAI juga semakin memungkinkan ekor panjang automasi dengan automasi interaktif berasaskan pekerja untuk automasi peribadi dan pasukan.”

Meningkatkan Skala dengan Bertanggungjawab dengan Alat AI, Tadbir Urus dan Amalan Terbaik

Baharu di Imagine 2023, Automation Anywhere juga memperkenalkan satu set alat AI, tadbir urus, dan amalan terbaik sebagai sebahagian daripada lapisan AI Bertanggungjawab kami. Set keupayaan yang kukuh ini bertujuan untuk membantu organisasi tanpa pasukan saintis data atau pembangun AI yang besar membina dan meningkatkan skala automasi berkuasa AI dengan penghadang yang diperlukan di tempatnya. Alat dan keupayaan baharu ini akan tersedia pada awal 2024.

Alat AI, Tadbir Urus dan Amalan Terbaik:

  • Pemilihan Model: Pengguna boleh menguruskan model AI generatif di seluruh pelbagai penyedia yang platform terbuka Automation Anywhere boleh mengintegrasikan dengan selamat. Contoh pelanggan yang selamat memastikan semua pemprosesan dilakukan dalam penyewa yang ditadbir pelanggan dan data dienkripsi.
  • Ujian & Pengoptimuman: Alat untuk pengguna menguji model dan galakan akan membantu mereka mendapatkan hasil terbaik untuk kes penggunaan spesifik mereka. Ini juga termasuk keupayaan untuk meningkatkan prestasi dengan bimbingan dalam produk tentang bagaimana untuk menala semula.
  • Prinsip AI yang Bertanggungjawab: Garis panduan dan amalan terbaik untuk membantu pengguna menerapkan prinsip AI yang bertanggungjawab termasuk ketelusan model, keadilan, kebolehpercayaan, privasi, keselamatan, dan tadbir urus.