Baseus Melancarkan Pengecas Let’s C untuk Telefon Baharu

LOS ANGELES, 14 Sept. 2023 — Baseus Technology, jenama elektronik pengguna global terkemuka, telah menyediakan satu susunan pengecas USB-C pantas, barisan “Let’s C”. Ia termasuk pengecas pantas, bank kuasa, kabel pengecasan, bar pengagihan kuasa digital, dan pengecas kereta untuk iPhone 15.

Baseus Melancarkan Pengecas Let's C untuk Telefon Baharu
Baseus Melancarkan Pengecas Let’s C untuk Telefon Baharu

Pantas, Tahan Lama, dan Mampan Let’s C Kabel

Baseus Let’s C Flash Series II, Kabel USB-C ke C adalah tali sepenuhnya yang menyokong sehingga pengecasan pantas 240W dan kelajuan pemindahan data sehingga 40 Gbps, yang sempurna untuk bergerak fail ProRes yang dirakam dengan barisan iPhone 15 Pro baharu. Ia hanya diuji untuk mengambil 5s untuk memindahkan fail 10GB menurut keputusan ujian dari Baseus, dan ia juga menyokong output resolusi tinggi pergi sehingga 8K@60Hz. Tahap ini akan memukau walaupun pencinta video.

Bersama, Baseus Habitat USB-C ke Kabel USB-C 100W direka dengan mesra alam, menggunakan bahan berasaskan bio, menggantikan plastik dengan kanji sehingga 42% — kabel pengecasan biodegradasi pertama Baseus. Kabel ini tersedia dalam hijau pastel & merah jambu dan ciri reka bentuk mikrodot yang membangkitkan alam semula jadi. Ia telah diuji untuk menahan lebih daripada 10,000 bengkokan dan menyokong pengecasan pantas 100W, menjadikannya pilihan serba boleh untuk barisan iPhone 15 dan MacBook yang baru.

3X Lebih Pantas, 3X Lebih Sejuk

Baseus Let’s C Pengecas adalah pengecas pantas ultra-mini dengan tiga lapisan perlindungan penyejukan, termasuk teknologi tuangan gam termal, sarung penyejukan lutsinar, dan BCT® Teknologi Penyejukan Baseus, ciri kawalan suhu pintar terbina dalam.

Pengecas GaN5S 30W Baseus telah meningkatkan penukaran kuasa, menjana kurang haba dan melindungi bateri peranti. Ia serasi dengan pelbagai protokol pengecasan pantas, termasuk PD3.0, QC4+, QC 3.0, QC 2.0, AFC, FCP, dan PPS, untuk mengecas pantas peranti Apple pengguna dan lebih banyak lagi.

Pergi Berwayar, Pergi Tanpa Wayar, Ia Lancar

“Bank Kuasa Boleh Lepas MagSafe yang Pertama di Dunia dengan Kabel Pengecasan USB-C Terbina Dalam.”

Baseus Let’s C Pengecas Mudah Alih adalah bank kuasa pengecasan magnetik 15W dengan kabel pengecasan PD 30W terbina dalam, menyokong pengecasan pantas 2 hala. Pengguna boleh mengecas telefon mereka tanpa masalah dengan meletakkannya di pad wayarles atau menyambung kabel pengecasan untuk dorongan pantas untuk keperluan mendesak. Kabel pengecasan juga menyokong mengecas semula bank kuasa itu sendiri, dan port USB-C tambahan diintegrasikan untuk menyambung kabel lain untuk peranti lain.

Tarik Kiri, Tarik Kanan, Tak Apa

“Kabel Pengecasan Pantas Yang Boleh Melanjutkan Dengan Bebas Pada Kedua-dua Sisi Pertama di Dunia.”

Baseus Let’s C Kabel, kabel boleh tarik balik mini USB-C ke C “Free2Draw” 100W, menampilkan mekanisme berpaten Baseus, membolehkan sesiapa sahaja menarik keluar kabel dengan luar biasa licin dan tanpa langkah dalam apa-apa jarak dalam julat maksimumnya. Di samping itu, reka bentuk ultra-padatnya menjadikannya mudah untuk membawanya ke mana sahaja untuk apa-apa kesempatan.

Hab pengecasan direka khas untuk siri iPhone 15

Cipta ruang kerja ringan dengan iPhone 15.

Kunci potensi iPhone 15 dengan Baseus GaN5 4-dalam-1 Hab Pengecasan: Unjuran skrin lancar, pengecasan PD ultra-pantas 67W, dan teknologi USB4 canggih yang menyokong sehingga kelajuan data 40Gbps. Tingkatkan produktiviti dan alami kesambungan bersedia masa depan hari ini.

Untuk butiran lanjut, sila lihat dokumen komprehensif untuk Siri Baseus Let’s C di sini

Pusing untuk Memenangi iPhone 15 & Pengecas Let’s C di sini

Mengenai Baseus

Baseus ialah jenama elektronik pengguna yang ditubuhkan pada 2011, mengingati “Mudah untuk Lebih,” mencipta produk praktikal dan estetik yang lancar untuk peminat teknologi muda. Kami menawarkan pelbagai produk, termasuk Pengecas Mudah Alih, Pengecas Meja, Pengecas Dinding, Earbud Tanpa Wayar, dan Stesen Docking.

Media Hubungi:
Nama: Roy Liao
Telefon: +1 (213) 512-7063
E-mel:
pr@baseus.com