BE OPEN Melancarkan Panggilan Pandangan Masa Depan BE OPEN Untuk Menyokong Kajian Masa Depan

BE OPEN Launches BE OPEN Future Vision Open Call to support futures studies

(SeaPRwire) –   LONDON, 26 Dis. 2023 — BE OPEN, sebuah kumpulan pemikir kreatif yang diasaskan oleh ahli perniagaan dan dermawan antarabangsa Elena Baturina, melancarkan panggilan terbuka global berikutnya di merata-rata media sosial. Dengan panggilan terbuka, dengan meminta para peserta berkongsi visi mereka dengan gambar dan foto, BE OPEN bertujuan menyokong kreativiti sebagai pendekatan universal, dan membina hubungan antara manusia di seluruh dunia.

BE OPEN percaya bahawa keupayaan untuk mentafsir secara kreatif tidak terhad dalam industri seni dan reka bentuk. Siri cabaran dalam talian mencapai minda kreatif yang mampu melihat inspirasi dalam setiap aspek kehidupan, dan mampu mengubahnya dengan visi unik mereka sendiri.

Panggilan terbuka baru #BEOPENFutureVision memberi tumpuan kepada keupayaan manusia untuk membayangkan bagaimana pelbagai aspek masa depan mungkin kelihatan, dan mencipta imej yang relevan. Ini boleh merangkumi penciptaan karya seni masa depan sendiri hingga menangkap sedikit masa depan dalam cahaya, pantulan dan seni bina bandar moden, atau imej yang dijana AI – anda boleh membuktikan bahawa kreativiti anda tidak terhad, dan imej masa depan ada di sekeliling kita hari ini.

Kami menjemput anda menyertai panggilan terbuka #BEOPENFutureVision baru dan berkongsi visual yang mendedahkan visi masa depan anda untuk berhubung dengan orang terbuka fikiran di seluruh dunia.

Panggilan terbuka ini akan ditutup pada 29 Februari 2024. Ahli komuniti BE OPEN kemudiannya akan memilih kiriman pemenang daripada senarai pendek sumbangan dengan bilangan suka tertinggi oleh pengguna media sosial. Pemenang akan menerima hadiah sebanyak €300.

adalah inisiatif global untuk memupuk kreativiti dan inovasi yang disokong oleh dermawan dan wanita perniagaan antarabangsa Elena Baturina. BE OPEN beroperasi melalui sistem konferensi, pertandingan, pameran, kelas mestertukang dan acara kebudayaan, untuk mempromosikan orang dan idea hari ini untuk membina penyelesaian esok.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.