Beatbot Merevolusikan Penjagaan Kolam Renang dengan A100 Pro, Robot Kolam Pintar Pertama di Dunia yang Segala-galanya

(SeaPRwire) –   Beatbot A100 Pro adalah penyelesaian satu-henti untuk menangani pelbagai cabaran penyelenggaraan kolam melalui satu penyelesaian yang menyeluruh dan maju, menawarkan liputan pembersihan yang tidak tertandingi, prestasi, navigasi, dan kemudahan.

LAS VEGAS, Nov. 14, 2023 — Beatbot, jenama terkemuka yang menumpukan kepada robotik kolam global, bangga memperkenalkan inovasi terbaru mereka: Beatbot A100 Pro dan A100 – satu lompatan revolusi dalam teknologi pembersihan kolam pintar. Beatbot A100 Pro dan versi standardnya, A100, diperkenalkan di Pameran PSP/Deck Expo di Las Vegas dari November 13-15, 2023, di Booth 4155, dijangka mendefinisikan semula pengalaman penyelenggaraan kolam anda, menjadikannya lebih bijak, lebih mudah, dan lebih cekap.

Robot Kolam Pintar Segala-Galanya Pertama di Dunia

Beatbot A100 Pro adalah robot kolam pintar segala-galanya pertama di dunia, menampilkan inovasi terdepan industri yang akan mengubah cara anda menjaga kolam:

  • Pembersihan 5-in-1 Tanpa Wayar Pertama di Industri: Beatbot A100 Pro menangani setiap aspek kolam, dari lantai hingga dinding, garis air, permukaan, dan bahkan penjernihan air, menetapkan piawaian baharu industri. Ia menangkap serpihan permukaan sebelum tenggelam dan menampilkan sistem penjernihan AirClearTM pertama di industri yang menyesuaikan dos pada saiz kolam anda, menjadikan ketelusan air kolam menjadi mudah.
  • Optimisasi Laluan 100% Liputan Kolam Pertama di Industri: Beatbot A100 Pro menyediakan liputan 100% kolam dengan Sistem Navigasi Pintar CleverNavTM, disokong oleh Beatbot OS yang kuat. SOC Cortex-A7 quad-core dan sensor AI Ultrasonik memastikan pengukuran, pemetaan dan perancangan laluan kolam yang tepat. Ia tidak hanya bijak; ia hebat.
  • Sistem Motor 9-Pintu NonaDriveTM Pertama di Industri: Beatbot A100 Pro menawarkan mobiliti dan kuasa pembersihan yang tidak tertandingi. Sembilan motor direka secara teliti bekerja dalam harmoni untuk menyediakan hisapan kuat, cengkaman yang dipertingkatkan pada permukaan kolam, kawalan arah yang lincah, dan pengedaran ejen penjernihan yang cekap. Ia juga membuat pembersihan permukaan air mungkin dengan Motor Propeler Permukaan.
  • Visualisasi Laluan Pembersihan dan Peta Kolam dari Aplikasi Pertama di Industri: Ambil kawalan dengan Aplikasi Pintar Beatbot. Visualisasikan kolam anda dengan bentuk uniknya, lihat laluan pembersihan robot anda dan sejarah pembersihan, pilih mod pembersihan anda, dapatkan cadangan kualiti air, inovasi pertama industri – semuanya di hujung jari anda. Kolam anda, peraturan anda.
  • Kembali Pintar ke Titik Permulaan dan Parkiran Permukaan Pertama di Industri: Tiada lagi kesulitan dengan pemulihan. Beatbot A100 Pro mengingati titik permulaannya dan memarkirkan dirinya di permukaan air, berhampiran dinding.
  • Kawalan Jarak Jauh Manual Tanpa Wayar Semasa Nyata Pengawalan Kolam Pertama di Industri: Kawalan jarak jauh manual membolehkan pembersihan sasaran terfokus yang tepat.

Penyelenggaraan kolam menjadi mudah dengan Beatbot A100 Pro, kerana ia sepenuhnya tanpa wayar, membolehkan operasi mudah tanpa kabel berbelit. Panel ramah pengguna dengan akses langsung ke mod pembersihan dan status bateri masa sebenar, pemisahan mudah untuk penyelenggaraan, dan cas sentuhan dock yang mudah, membuat pembersihan menjadi mudah.

“Kami mahukan produk yang boleh menyelesaikan semua masalah pembersihan kolam – peranti yang boleh melakukan segalanya. ” kata Siler Wang, CEO dan Pengasas Beatbot. “Misi kami adalah untuk mendefinisikan semula penjagaan kolam dengan inovasi, kecemerlangan kejuruteraan, dan penyelesaian berfokus pelanggan.”

Beatbot A100 Pro mengubah permainan dalam industri robotik kolam, menghubungkan jurang antara pasaran robotik kolam 40 tahun yang tertinggal dan sektor robotik rumah yang lebih baru yang maju dengan pesat. Walaupun robotik pembersihan rumah telah maju dengan ketara dalam masa yang agak singkat, industri robotik kolam tertinggal, berjuang dengan prestasi, liputan terhad dan ciri-ciri usang, sering terikat dengan wayar.

Beatbot menetapkan piawaian baharu dalam industri robotik kolam dengan memanfaatkan teknologi maju dari sektor robotik rumah pembersihan pintar maju, mengintegrasikannya ke dalam A100 Pro.

Beatbot A100 Pro, produk bendera, menawarkan penyelesaian penjagaan kolam yang menyeluruh. Selain itu, Beatbot memperkenalkan A100, versi standard ideal untuk mereka yang mencari penyelesaian pembersihan kolam pintar dan berpatutan yang menangani lantai, dinding dan garis air, tidak termasuk pembersihan permukaan dan penjernihan air. Kedua-dua Beatbot A100 Pro dan A100 direka untuk menangani mana-mana kolam, sama ada dalam tanah atau di atas tanah, terlepas dari bentuk dan bahan. Mereka disokong oleh pensijilan terkemuka industri, memastikan keselamatan, prestasi dan pematuhan alam sekitar.

Kelestarian:

Beatbot A100 dan A100 Pro menjimatkan tenaga dengan reka bentuk hidrodinamik dan mod penjimatan kuasa pintar mereka. Pakej mereka ramah alam, menggunakan bahan kitar semula secara eksklusif. Pengedar pembersih A100 Pro juga membolehkan pengurangan penggunaan air dan bahan kimia.

Penetapan Harga dan Ketersediaan:

Beatbot A100 Pro dan A100 akan tersedia untuk dibeli di seluruh dunia bermula Januari, disertai dengan pelan jaminan 2 tahun. Untuk mengetahui terkini mengenai harga, saluran jualan, dan butiran lain, sila hubungi .

Untuk maklumat lanjut mengenai Jenama Beatbot dan Siries A100, dan mengikuti kemaskini akan datang, sila lawati  dan ikuti Beatbot di Facebook, Beatbot Global di Instagram, dan YouTube.

Beatbot juga akan mempamerkan A100 dan A100 Pro di CES 2024 di Las Vegas dari Jan. 9-12, 2024, di Pusat Konvensyen Las Vegas, Hall Utara Booth 9077.

Tentang Beatbot

Mendefinisikan Semula Penjagaan Kolam Pintar. Beatbot adalah jenama teknologi yang komited kepada robotisasi global persekitaran kolam renang. Diasaskan pada 2022 oleh pakar industri dengan pengalaman lebih 10 tahun di syarikat robotik rumah terkemuka, syarikat itu berkembang pesat, dengan pejabat di pelbagai negara dan pasukan R & D yang kuat lebih 70 ahli. Menerajui teknologi inti seperti pam air tanpa gelung, lokomosi AUV, SLAM laser sonar, dan algoritma pemetaan ruang, Beatbot telah memperoleh pelbagai paten dan memperkenalkan inovasi pertama industri. Jenama itu bertujuan untuk memimpin dunia dalam robotik kolam pintar segala-galanya yang menurunkan warisan syarikat robotik rumah terkemuka, dan didorong oleh komitmen kepada kecemerlangan produk. Misi Beatbot adalah untuk mendefinisikan semula penjagaan kolam, menangani cabaran industri, meningkatkan prestasi, dan menyediakan pengalaman penjagaan kolam yang bebas kesulitan.

Untuk pertanyaan media, sila hubungi:
Chloe Liu
Email:  
Phone: +86 15172522150

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)