Berita Segera: Aplikasi Dompet OKX Bersepadu dengan Platform Web3 Utama Galxe

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 23 Mac 2024 — , syarikat teknologi Web3 terkemuka, hari ini mengumumkan perkongsian strategiknya dengan OKX, platform terkemuka untuk membina komuniti web3. Integrasi ini akan memperkenalkan pengguna OKX Wallet ke ekosistem web3 yang kaya Galxe, menawarkan pengalaman pengurusan aset digital yang dipertingkat.

(PRNewsfoto/OKX)

Galxe menerajui pembinaan dan penglibatan komuniti web3, dengan lebih daripada 16 juta pengguna dan perkongsian dengan lebih daripada 4,900 jenama dipercayai. Bersepadu merentasi 16 blockchain, platform quest telah melancarkan lebih daripada 63,000 kempen, mengukuhkan kedudukannya sebagai pemain utama dalam ruang ini.

Integrasi ini akan meningkatkan keupayaan OKX Wallet dalam pemasaran dan penglibatan pengguna. Dengan menggunakan ekosistem Web3 yang luas Galxe, OKX Wallet bertujuan untuk meningkatkan kebolehlihatannya dan menarik pengguna baru melalui kempen pemasaran sasaran dan usaha pembangunan komuniti.

Dengan kedua-dua pasukan bekerja rapat untuk memastikan integrasi yang licin, pengguna OKX Wallet boleh menantikan persekitaran pengurusan aset digital yang lebih kaya dan saling berhubung.

Tentang OKX

Syarikat teknologi global terkemuka yang memacu masa depan Web3, OKX menyediakan pakej produk yang lengkap untuk memenuhi keperluan pemula dan pakar, termasuk:

  • : Dompet kripto paling kuasa, selamat dan pelbagai di dunia yang memberi pengguna akses ke lebih daripada 80 blockchain sambil membenarkan mereka mengambil kawalan terhadap dana mereka sendiri. Dompet ini termasuk yang membolehkan pengguna dengan mudah memulihkan akses ke dompet mereka secara bebas, menghapuskan keperluan untuk “ayat-ayat benih” yang ditulis secara tradisional. Selain itu, keupayaan OKX Wallet yang disokong oleh abstraksi akaun membolehkan pengguna membayar untuk transaksi di beberapa blockchain menggunakan USDC atau USDT, dan berinteraksi dengan beberapa kontrak melalui satu transaksi sahaja.
  • : Pertukaran teragih bersilang rantai pelbagai rantai yang menggabungkan lebih 300 DEX lain dan kira-kira 15 jambatan, dengan lebih 200,000 koin dan lebih 20 blockchain disokong.
  • : Pasaran NFT pelbagai rantai, tiada yuran yang memberi pengguna akses ke senarai NFT di tujuh pasaran teratas termasuk OpenSea, MagicEden, LooksRare dan Blur.
  • : Platform DeFi yang kuat yang menyokong pendapatan dan staking di kira-kira 70 protokol merentasi lebih 10 rantai.

OKX bekerjasama dengan beberapa jenama dan atlet terkemuka di dunia, termasuk juara Liga Perdana Inggeris Manchester City F.C., McLaren Formula 1, Festival Tribeca, atlet Olimpik Scotty James, dan pemandu F1 Daniel Ricciardo.

Sebagai pemimpin membina produk teknologi inovatif, OKX percaya dalam mencabar status quo. Syarikat baru-baru ini melancarkan kempen jenama global bertajuk, yang mengadvokasi paradigma baharu yang diterajui oleh teknologi Web3 yang dikelola sendiri.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang OKX, muat turun aplikasi kami atau lawati:

SUMBER OKX

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.