Binance Umumkan Rachel Conlan sebagai Ketua Pegawai Pemasaran apabila Organisasi Terus Membawa Kepimpinan Baharu

DUBAI, 14 September 2023 — Binance, ekosistem blockchain global di belakang pertukaran kripto terbesar di dunia dari segi jumlah dagangan, hari ini mengumumkan kenaikan pangkat Naib Presiden Pemasaran Globalnya Rachel Conlan kepada Ketua Pegawai Pemasaran (CMO).

Pengumuman ini menyusul pelantikan eksekutif dan perubahan pengurusan baru-baru ini — termasuk Eleanor Hughes sebagai Peguam Cara Am baharu, Kristen Hecht sebagai Timbalan Ketua Pematuhan dan Pegawai Pelaporan Pencucian Wang Global, Min Lin sebagai Ketua Amerika Latin, dan Richard Teng sebagai Ketua Pasaran Serantau — ketika organisasi itu membezakan pasukan kepimpinannya yang memimpin usaha perniagaan utama.

“Pasukan kepimpinan kami sangat penting untuk melaksanakan impak positif yang memberi kesan kepada ekosistem yang lebih besar dan misi kami, yang memberi tumpuan kepada pengguna,” kata Ketua Pegawai Eksekutif Binance CZ (Changpeng Zhao). “Dan, Rachel adalah contohnya. Pasukan kami lebih kuat daripada sebelumnya ketika kami memberi tumpuan kepada penyampaian produk dan perkhidmatan yang hebat untuk pengguna kami sambil memastikan kami menjadi pemimpin industri yang bertanggungjawab.”

Rachel akan terus menyelia dan menguruskan pasukan global dan serantau Binance. Dalam beberapa bulan akan datang, dia akan memperkenalkan siri kempen global baharu dan meningkatkan bilangan perkongsian dan usaha dengan pengaruh dalam talian (KOL) utama untuk membawa penyertaan baharu ke ruang ini dan mencari cara inovatif untuk pengguna terlibat dengan Web3 dan kripto, termasuk usaha mengenai impak. Melalui usahanya untuk mendidik dan memberi kuasa kepada lebih ramai orang dengan pengetahuan kripto, Rachel akan menyumbang kepada usaha yang lebih luas dalam Binance untuk secara kolektif membina industri dan memudahkan penggunaan arus perdana.

“Rachel telah menunjukkan bahawa dia adalah pemimpin yang kuat yang memimpin dengan integriti dan pengguna di fikiran utama. Dia cepat bertindak dan mampu melihat cabaran dan peluang dari perspektif yang berbeza yang mengambil kira aspek perniagaan yang berbeza. Dia memahami bagaimana kripto adalah alat yang berkesan untuk memperbaiki kehidupan dan dia memimpin usaha pemasaran dengan minda inklusif. Ini adalah minda yang akan membantu kami membawa pengguna bilion seterusnya dan memacu penggunaan. Kami berbesar hati untuk mengalu-alukannya ke dalam peranan baru ini bersama pasukan kepimpinan diperbaharui kami yang memperjuangkan misi bersama kami, “kongsi Pengasas Bersama Binance Yi He.

Rachel berada di barisan hadapan kempen inovatif Binance semasa ini, termasuk The Weeknd, Cristiano Ronaldo dan Alpine Formula 1. Dia memanfaatkan pengalaman kepimpinan kanan sebelumnya dari Havas dan CAA untuk meneroka inisiatif jenama lain. Rachel memberi tumpuan untuk menarik bakat pemasaran kelas dunia untuk memperkuat organisasi ketika ia mara ke fasa pertumbuhan seterusnya, “membina di atas asas yang kukuh.”

“Kami hanya mengores permukaan untuk melepaskan potensi kripto yang lebih besar dalam era baharu Web3,” kata Rachel. “Sebagai pemimpin industri, kami memainkan peranan penting dalam membawa potensi ini untuk pengguna dan menunjukkan kepada mereka bagaimana mereka mendapat manfaat. Saya bersemangat untuk meneruskan perjalanan ini dalam membantu industri mencapai demografi yang lebih luas dan belum diterokai. Adalah merendahkan diri untuk dipercayai dengan peluang untuk bekerja bersama pasukan eksekutif yang mementingkan pengguna yang telah membina ekosistem terkemuka yang dipercayai oleh jutaan orang di seluruh dunia ketika kami, dan industri, terus berkembang dalam persekitaran peringkat awal ini.”