BLUETTI Menawarkan Jualan Hari Raya Komersial Yang Tidak Boleh Dikalahkan

(SeaPRwire) –   JAKARTA, Indonesia , Nov. 20, 2023 — Sebagai 2023 menjelang, BLUETTI, sebuah peneraju dalam penyelesaian kuasa mudah alih, menawarkan harga yang tidak boleh ditewaskan bagi produknya semasa musim membeli-belah bermula sekarang.

BLUETTI
BLUETTI

Solusi Kuasa Simpanan Rumah BLUETTI

Kedua-dua dan AC500+B300S mempunyai reka bentuk modular yang membolehkan pemilik rumah mengembangkan kapasiti mengikut keperluan yang berkembang. Beralih dengan pantas dalam 20 milisaat, ia memastikan kuasa berterusan bagi peralatan rumah penting semasa gangguan kuasa. Apabila disambungkan kepada panel suria, sistem AC300 boleh menuai 2,400 watt tenaga suria, dan sistem AC500 boleh mengumpul sehingga 3,000 watt untuk melalui gangguan kuasa yang berpanjangan. Perlu dicatat, sistem AC500 boleh beroperasi pada kuasa penuh pada suhu sehingga -20°C.

AC300+B300
AC300+B300

Stesen Kuasa Mudah Alih 2KW Pelbagai Guna BLUETTI

BLUETTI masih menjadi pilihan yang baik untuk menyediakan kuasa dalam dan luar. Kepasangan kapasiti boleh diperluaskan daripada 2,048Wh kepada maksimum 8,192Wh, 15 soket dan casan berdua cekap 1,400W adalah sebab mengapa ia masih menduduki carta jualan.

AC200MAX
AC200MAX

Penjana Kuasa Mudah Alih BLUETTI

BLUETTI menyediakan 1,000W kuasa berterusan untuk mengendalikan apa sahaja daripada peti sejuk kepada telefon kepada pemasak induksi kecil. Bateri 716Wh dengan 10 soket pelbagai boleh disambungkan kepada panel suria untuk bekalan kuasa yang stabil di mana sahaja.

BLUETTI hanya berat 4.6kg dan menghasilkan kuasa AC 600W daripada bateri kecil 268Wh. Ia boleh mengecas 9 peranti serentak untuk kem, atau kegunaan kecemasan. Apabila kosong, ia cepat dicas semula melalui casan AC+suria berdua 430W.

Bateri Tambahan LiFePO4 BLUETTI

Bateri pengembangan 2,048Wh B230 dan 3,072Wh B300 membolehkan pengguna BLUETTI menaik taraf kapasiti secara ekonomi. Kedua-duanya dibina dengan sel-sel LiFePO4 tahan lama dengan lebih 3,500 kitaran sebelum merosot ke 80%. Dengan kuasa bawah, tiga output dan input, ia juga berfungsi sebagai bank kuasa berdiri sendiri.

Jualan Hari Raya BLUETTI juga termasuk tawaran dikembangkan BLUETTI Bucks, diskaun besar, dan lebih lagi. Jangan lepas peluang istimewa ini, hanya tersedia sekali setahun.

Mengenai BLUETTI

BLUETTI telah komited kepada menggalakkan kelestarian dan penyelesaian tenaga hijau sejak penubuhannya. Dengan menawarkan penyelesaian storan tenaga mesra alam untuk kegunaan dalam dan luar, BLUETTI bertujuan untuk menyediakan pengalaman cemerlang untuk rumah kami sambil juga menyumbang ke arah masa depan mampan untuk planet kita. Komitmen ini terhadap tenaga mampan telah membantu BLUETTI meluaskan jangkauan ke lebih 100 negara dan memperoleh kepercayaan jutaan pelanggan di seluruh dunia.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)