Brand kereta elektrik premium Cina VOYAH menekankan pengguna bersemangat di Times Square New York

IstockPhoto Tero Vesalainen Chinese premium NEV brand VOYAH highlights passionate users in New York Times Square

(SeaPRwire) –   NEW YORK, Dec. 24, 2023 – Sebuah kumpulan gambar orang baru-baru ini muncul pada skrin besar di Times Square New York, yang bukanlah selebriti, atau bintang idola, tetapi orang biasa yang tinggal di China dan Eropah.

Chinese premium NEV brand VOYAH highlights passionate users in New York Times Square.

Walau bagaimanapun, mereka mempunyai identiti yang sama: penggemar dan pengguna jenama NEV premium China VOYAH.

Ini kali pertama sebuah syarikat NEV China meletakkan gambar pengguna mereka pada skrin Times Square New York, yang bertujuan untuk menggema sokongan setia pengguna sejak penubuhan jenama tersebut.

“VOYAH mewakili dan merupakan lambang pembangunan pesat jenama automotif bebas China,” kata Lu Fang, CEO Syarikat Teknologi Automotif VOYAH.

Selepas 70 tahun pembangunan, automotif China telah membuat lompatan dalam jenama, produk dan teknologi, menjadi pengeksport automotif terbesar di dunia, produknya dieksport ke Eropah dan Amerika Utara dengan pengalaman perjalanan berkualiti tinggi untuk pengguna global, menurut Lu.

“Kami berharap lebih banyak pendedahan global terhadap kereta China cemerlang dan rakyat China akan membantu dunia lebih memahami China dan memilih lebih banyak produk pintar buatan China,” tambah Lu.

Orang Cina yang dipaparkan pada skrin di Times Square adalah wakil cemerlang mengekalkan pembangunan China dalam era baharu. Mereka termasuk doktor yang berkhidmat kepada pesakit semasa COVID-19, rakyat yang giat menyertai usaha menyelamat dalam kebakaran hutan, usahawan yang bekerja keras, dan pemuzik yang mengejar impian seni mereka. Mereka bersinar dalam bidang masing-masing dengan pelbagai pencarian zaman.

Ditubuhkan pada tahun 2019, VOYAH ialah jenama NEV kelas atas di China, syarikat induknya Dongfeng Motor Corporation merupakan salah satu pembuat automotif terbesar negara itu. VOYAH mempunyai senarai produk lengkap termasuk produk SUV VOYAH FREE, produk MPV VOYAH DREAM dan produk sedan VOYAH PASSION. Ia mempunyai keupayaan teknikal terkemuka dalam bidang seperti platform kenderaan NEV seluruh, struktur elektrik dan elektronik, badan dan rangka, dengan kadar pertumbuhan paten terpantas dalam industri tenaga baharu China.

VOYAH juga aktif menjelajahi pasaran luar negara. Pada Jun 2022, ia secara rasmi memasuki Norway, menjadi jenama NEV China termuda yang hadir di negara Nordik itu. Setakat ini VOYAH telah memasuki Norway, Belanda, Denmark dan negara Eropah lain, dan memenangi perhatian pasaran dengan kualiti tinggi, prestasi tinggi dan harga berpatutan. Kini VOYAH FREE dan VOYAH DREAM tersedia di Eropah, dan VOYAH PASSION merancang untuk memasuki pasaran Eropah pada tahun 2024.

Sebagai produk VOYAH pertama yang memasuki pasaran Eropah, VOYAH FREE dianggap oleh pengguna Eropah mempunyai reka bentuk produk kelas pertama dan pengalaman pemanduan setanding dengan jenama mewah terkemuka. VOYAH DREAM ialah MPV tenaga baharu kelas atas dengan sistem penggerak roda empat berkawalan vektor, karpet sihir rangka, parkir automatik, parkir jarak jauh dan fungsi pintar lain. VOYAH PASSION ialah sedan kelas pentadbiran dengan panjang melebihi 5 meter dan dalaman daripada bahan DINAMICA(R) suede. Versi PHEV-nya menyokong enam mod kuasa, yang boleh mencapai hayat bateri panjang, kuasa super dan penggunaan tenaga ultra rendah.

VOYAH juga merupakan jenama yang menggabungkan budaya China dan Barat. Logonya berasal daripada ikan-burung raksasa legenda yang mengembangkan sayapnya dalam Perjalanan Gembira ahli falsafah Tao Chuang Tzu. Nama Inggeris VOYAH diilhamkan daripada perkataan Voyage dan mewakili penggabungan teknologi dan alam semula jadi. Dengan mengintegrasikan estetika China ke dalam reka bentuk perindustrian moden, VOYAH telah mencipta gaya keeleganan China dan mendefinisikan semula konotasi budaya NEV kelas atas.

Pada tahun 2024, VOYAH dijangka akan memasuki Jerman, Perancis, Itali dan negara Eropah lain untuk teruskan ekspansi luar negaranya.

Lampiran Imej Pautan:
Link:
Keterangan: Chinese premium NEV brand VOYAH highlights passionate users in New York Times Square.

SUMBER VOYAH Automobile Technology Company

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.