Brillio Alu-alukan Ashish Singh ke Lembaga Pengarahnya

ADDRicky Brillio Welcomes Ashish Singh to its Board of Directors

(SeaPRwire) –   Singh membawa pengalaman konsultasi yang luas merentasi sektor industri pelbagai, terutamanya kesihatan

DALLAS, April 8, 2024 — , salah satu pembekal perkhidmatan teknologi digital yang paling pesat pertumbuhannya, hari ini mengumumkan bahawa Ashish Singh telah dilantik ke lembaga pengarah syarikat untuk membantu memperkukuhkan strateginya, terutamanya untuk vertikal kesihatan. Berpangkalan di Boston, Singh kini merupakan Rakan Penasihat di Bain & Company, dan menyertai Lembaga Brillio dengan lebih tiga dasawarsa pengalaman konsultan yang meliputi pelbagai industri, fokus utamanya ialah kesihatan.

Ashish Singh

Di Bain, Singh memimpin penubuhan banyak bidang amalannya, termasuklah Farmaseutikal, Perisian Perusahaan, dan Media & Hiburan. Pada tahun 2005, beliau memulakan operasi Bain di Asia Selatan, dan berkhidmat sebagai pemimpin pasaran geografi itu sehingga 2015. Sepuluh tahun kemudian, beliau memimpin langkah Bain memasuki ruang Perkhidmatan Kesihatan, membina amalan Pemberi-Penerima dan berinteraksi sebagai pelanggan Bain 3 daripada 5 syarikat perkhidmatan kesihatan terbesar di Amerika Syarikat. Beliau telah berkhidmat dua penggal di Lembaga Pengarah global Bain, dan juga berkhidmat sebagai Ketua Amalan Global untuk Kesihatan Bain. Beliau memimpin Bain India sebagai Pengarah Urusan Pengasas (2005-2011), dan sebagai Pengerusi (2011-2015).

“Kami gembira menyambut pemimpin berpengalaman seperti Ashish Singh ke Lembaga Brillio sebagai sebahagian daripada strategi vertikalisasi kami untuk menajamkan kesesuaian pelanggan melalui keupayaan dan tawaran khusus industri,” kata Raj Mamodia, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Brillio. “Ashish membawa pengalaman yang luas dalam bidang perundingan di industri kesihatan, dan membina syarikat berasaskan teknologi yang membolehkan pembayar, pemberi dan syarikat farmaseutikal mempercepatkan perjalanan transformasi mereka. Pandangannya yang mendalam tentang masa depan kesihatan bimbingan teknologi akan meningkatkan keupayaan kami untuk menangani keperluan yang tidak terpenuhi syarikat kesihatan dan sains hidup ketika mereka beralih kepada teknologi untuk meningkatkan akses, meningkatkan pengalaman, meningkatkan hasil dan mengoptimumkan kos. Pendekatan Ashish yang visioner untuk memandu inovasi dan transformasi merentasi landskap yang kompleks sepenuhnya selari dengan komitmen kami untuk menukar gangguan menjadi kelebihan bagi pelanggan kami.”

“Saya bersemangat menyertai lembaga Brillio,” kata Ashish Singh. “Pertumbuhan Brillio ke arah kepimpinan pasaran dengan kesetiaan pelanggan yang tajam, minda cabar, kelincahan situasi dan fokus kepada hasil telah menjadi contoh. Saya berharap berkolaborasi dengan pasukan yang bersemangat dan berfikiran entrepreneur di Brillio untuk membantu maju visi syarikat untuk menyampaikan inovasi, transformasi dan pertumbuhan bimbingan teknologi.”

Di luar Bain, Singh pernah berkhidmat di Lembaga Lyndra Therapeutics. Beliau juga bekerja dengan beberapa syarikat permulaan teknologi kesihatan inovatif – kebanyakannya dari India – sebagai ahli lembaga dan penasihat strategik. Tema umum di kalangan syarikat-syarikat permulaan ini ialah kesan yang mungkin mengubah sistem kesihatan AS – penyelesaian pentadbiran kesihatan yang dipacu AI/ML, pengurusan dan penyampaian jagaan generasi seterusnya di segmen sukar capai, dan penyelesaian bimbingan data/bukti dunia sebenar.

Tentang Brillio

Brillio merupakan salah satu pembekal perkhidmatan teknologi digital yang paling pesat pertumbuhannya dan rakan pilihan bagi banyak syarikat Fortune 1000 yang ingin menukar gangguan menjadi kelebihan melalui penggunaan digital inovatif. Kami membantu pelanggan memanfaatkan potensi transformasi empat kuasa super teknologi: pengkomputeran awan, Internet of Things (IoT), kecerdasan buatan (AI) dan mobiliti. Lahir secara digital pada tahun 2014, kami menggunakan kepakaran dalam penyelesaian pengalaman pelanggan, analisis data dan AI, infrastruktur digital dan keselamatan, serta kejuruteraan platform dan produk untuk membantu pelanggan dengan pantas berinovasi untuk pertumbuhan, mencipta produk digital, membina platform perkhidmatan, dan menjalankan prestasi bimbingan data. Dengan 17 lokasi di seluruh Amerika Syarikat, UK, Romania, Kanada, Mexico, dan India, tenaga kerja global kami yang berkembang pesat hampir 6,000 orang Brillians menggabungkan teknologi dan pemikiran reka bentuk terkini dengan kelincahan digital untuk menyelesaikan masalah perniagaan yang kompleks dan memacu perbezaan saingan bagi pelanggan kami. Brillio telah disahkan oleh Great Place to Work sejak 2021. Ketahui lebih lanjut di .

Maklumat Media

Gambar:
Logo:

(PRNewsfoto/Brillio Technologies)

SUMBER Brillio

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.