Bybit Berkongsi dengan BLIK untuk Membolehkan Transaksi Tanpa Yuran untuk Pengguna Poland

(SeaPRwire) –   DUBAI, UAE, 4 Julai 2024 — , bursa kripto terbesar kedua di dunia mengikut volum dagangan, dengan gembiranya mengumumkan kerjasama dengan BLIK, sistem pembayaran inovatif di Poland, untuk merevolusikan pengalaman dagangan aset digital mereka dengan membolehkan transaksi tanpa yuran untuk komuniti Poland.

Bybit Partners with BLIK to Enable Zero-Fee Transactions for Polish Users

Bermula sekarang hingga 17 Julai 2024, 10AM UTC, pengguna yang mendeposit atau membeli sekurang-kurangnya 100 USDT (atau bersamaan) dan memilih BLIK sebagai kaedah pembayaran mereka akan menikmati yuran sifar. Promosi ini tersedia untuk kedua-dua dan , memperkasakan pengguna untuk mengakses dengan mudah faedah ciri dagangan komprehensif Bybit.

Pembelian Satu Klik dan Deposit Fiat Bybit menyediakan sokongan untuk lebih daripada 65 mata wang fiat dan 100+ mata wang kripto. Dengan langkah keselamatan yang kukuh, pengguna boleh berasa tenang semasa menjalankan transaksi pada platform.

“Kerjasama Bybit dengan BLIK menandakan langkah penting dalam misi kami untuk menyediakan penyelesaian inovatif dan pengalaman dagangan yang tiada tandingan untuk pengguna di seluruh dunia. Menunggangi momentum pertumbuhan pesat Bybit, kami komited untuk membawa pengalaman yang lebih tersuai dan luar biasa kepada individu yang mencari pengalaman dagangan aset digital yang lebih lancar. Kami percaya bahawa memperkenalkan transaksi tanpa yuran kepada pasaran Poland akan memberi manfaat yang besar kepada pengguna kami.” kata Joan Han, Pengarah Jualan dan Pemasaran Bybit.

Untuk maklumat lanjut tentang deposit atau membeli kripto dengan BLIK, lawati .

#Bybit / #TheCryptoArk

Tentang Bybit

Bybit adalah bursa mata wang kripto terbesar kedua di dunia mengikut volum dagangan, yang melayani lebih daripada 33 juta pengguna. Ditubuhkan pada tahun 2018, Bybit menyediakan platform profesional di mana pelabur dan pedagang kripto boleh mencari enjin perlawanan yang sangat pantas, khidmat pelanggan 24/7, dan sokongan komuniti pelbagai bahasa. Bybit adalah rakan kongsi yang bangga bagi Juara Pemandu dan Pembina Formula Satu yang berkuasa: pasukan Oracle Red Bull Racing.

Untuk maklumat lanjut tentang Bybit, sila lawati .
Untuk pertanyaan media, sila hubungi: 
Untuk maklumat lanjut, sila lawati:
Untuk kemas kini, sila ikuti:

 |  |  |  |  |  |  |  |

Bybit Logo

Foto –
Logo –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.