Bybit Menegaskan Sokongan Penuh Aset dalam Audit Bukti-Simpanan Penting

42 Bybit Affirms Full Backing of Assets in Landmark Proof-of-Reserves Audit

(SeaPRwire) –   DUBAI, UAE, Dec. 20, 2023, salah satu pasar pertukaran mata wang kripto terbesar ketiga di dunia mengikut isi padu, sekali lagi menunjukkan komitmennya terhadap ketelusan dan keselamatan dengan memperluas pengesahan sokongan asetnya untuk merangkumi 32 buah mata wang kripto terkemuka.

Bybit Affirms Full Backing of Assets in Landmark Proof-of-Reserves Audit

Pengesahan ketat ini mengesahkan bahawa semua aset secara penuh disokong, berjumlah antara 100-124%, oleh dompet-dompet Bybit yang diurus dengan teliti.

Berikutan permintaan yang semakin meningkat untuk ketelusan dalam industri mata wang kripto, Bybit telah memperluas pengesahan bukti sokongan asetnya, memberikan jaminan bahawa aset pelanggan secara menyeluruh disokong dan selamat. Pengesahan terbaru ini mengesahkan bahawa setiap daripada 32 buah mata wang kripto yang disiasat adalah sepenuhnya disokong, dengan sokongan bernilai antara 100-124% daripada aset yang dipegang dalam sistem dompet berlapis Bybit.

Komitmen Bybit terhadap ketelusan semakin diperkukuhkan lagi dengan pencapaian cemerlangnya, termasuk 10/10 mata dalam Skor Kepercayaan CoinGecko dan penarafan ‘AA’ dalam Laporan Benchmark Pertukaran Kripto CCData 2023. Penghargaan ini menggarisbawahi kepimpinan Bybit dalam amalan terbaik industri.

“Pendekatan proaktif kami terhadap ketelusan dengan pengesahan bukti sokongan aset secara berkala mencerminkan kepercayaan inti kami terhadap kepercayaan melalui pengesahan,” kata Ben Zhou, pengasas bersama dan CEO Bybit. “Dalam landskap dinamik seperti kripto, bukti sokongan aset adalah penting. Ia memberdayakan pengguna kami dengan keyakinan, mengetahui bahawa pelaburan mereka selamat dan diurus dengan integriti tertinggi.”

Sistem dompet khas rekaan Bybit termasuk dompet sejuk, panas dan hangat, memastikan keselamatan maksimum dan akses cepat ke dana apabila diperlukan. Bersama rakan kongsi pihak ketiga terkemuka Fireblocks dan Copper, Bybit menyediakan keselamatan yang perlu untuk terus memimpin pasaran pertukaran kripto.

#Bybit / #TheCryptoArk

Mengenai Bybit

Bybit ialah salah satu pertukaran mata wang kripto teratas di dunia dengan 20 juta pengguna ditubuhkan pada 2018. Ia menawarkan platform profesional di mana pelabur dan peniaga kripto boleh mencari enjin penyesuaian yang sangat pantas, perkhidmatan pelanggan 24/7 dan sokongan komuniti berbahasa pelbagai. Bybit adalah rakan kongsi bangga Formula Satu juara bertahan Pembina dan Pemandu: pasukan Oracle Red Bull Racing.

Untuk maklumat lanjut mengenai Bybit, sila lawati .
Untuk pertanyaan media, sila hubungi:
Untuk maklumat lanjut, sila lawati:
Untuk kemaskini, sila ikuti:

| | | | | | | |

Bybit Logo (PRNewsfoto/Bybit)

SUMBER Bybit

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.