Bybit Menetapkan Tahap Industri Tinggi dengan Audit Bukti-Simpanan: 40 Token Sah

(SeaPRwire) –   DUBAI, United Arab Emirates, April 5, 2024, berdiri teguh sebagai pertukaran kripto ketiga terbesar di dunia berdasarkan volume perdagangan, sekali lagi membuktikan komitmennya terhadap ketelusan dan keamanan dengan memperluas bukti simpanan, kini memverifikasi total 40 token kripto, menandakan tertinggi dalam industri.

Bybit Logo (PRNewsfoto/Bybit)

Dalam langkah terbaru ini, Bybit mengungkapkan bahawa setiap 40 mata wang kripto, termasuk mata wang baru seperti WLD, AGI, APEX, BEAM, FET, GALA, IMX, RNDR dan SHRAP, didukung sepenuhnya sehingga 150%. Ini menempatkan Bybit sebagai pemimpin industri, melampaui jumlah aset yang disahkan oleh pesaing.

Usaha tidak kenal lelah Bybit untuk ketelusan diakui secara meluas, tercermin dalam Skor Kepercayaan 10/10 oleh CoinGecko dan sebuah. Penghargaan ini menyerlahkan Bybit sebagai pertukaran kripto yang melaksanakan amalan terbaik industri.

“Komitmen kami yang teguh untuk mengesahkan simpanan kami adalah bukti kepercayaan kami dalam membina kepercayaan melalui bukti,” kata Ben Zhou, pengasas bersama dan CEO Bybit. “Bagi kami, memberikan bukti simpanan sedemikian bukanlah amalan tetapi keperluan. Ia menjamin pengguna kami bahawa pelaburan mereka berada dalam tangan yang selamat, dikendalikan dengan piawaian tertinggi dalam industri.”

Bybit menggunakan sistem dompet yang teliti, termasuk dompet sejuk, panas dan hangat, untuk mengoptimumkan keselamatan sementara mengekalkan likuiditi yang diperlukan untuk transaksi pengguna. Infrastruktur keselamatan yang kukuh ini, diperkuat dengan perkongsian dengan penjaga institusi Fireblocks dan Copper, memastikan kepimpinan Bybit dalam pasaran pertukaran kripto, menawarkan keselamatan dan ketelusan kepada pelanggan runcit dan institusi.

#Bybit / #TheCryptoArk

Tentang Bybit

Bybit adalah salah satu daripada tiga pertukaran kripto teratas di dunia berdasarkan volum perdagangan dengan 25 juta pengguna. Ditubuhkan pada 2018, ia menawarkan platform profesional di mana pelabur dan pedagang kripto boleh mencari enjin penyesuaian yang sangat pantas, perkhidmatan pelanggan 24/7 dan sokongan komuniti berbilang bahasa. Bybit adalah rakan kongsi Pasukan Juara Konstruktor dan Pemandu Formula Satu yang bertahta: pasukan Oracle Red Bull Racing.

Untuk maklumat lanjut tentang Bybit, sila lawati .
Untuk pertanyaan media, sila hubungi:
Untuk maklumat lanjut, sila lawati:
Untuk maklumat terkini, sila ikuti:

| | | | | | | |

SUMBER Bybit

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.