Bybit Umumkan Stok Semula Dana Pengurusan Kekayaan BTC yang Ditunggu-tunggu

64 Bybit Announces Highly Anticipated Restock of BTC Wealth Management Fund Pool

(SeaPRwire) –   DUBAI, UAE, 21 Jun 2024 — , salah satu daripada tiga bursa crypto terbesar di dunia mengikut volum, dengan gembiranya mengumumkan stok semula akan datang untuk , berikutan populariti dan kejayaan pusingan awal yang luar biasa.

Bybit Announces Highly Anticipated Restock of BTC Wealth Management Fund Pool

Habis Dijual dalam Masa Rekod

Semasa pelancaran lembut pada 3 Jun, Bybit telah memperuntukkan sejumlah 100 BTC kepada Dana Pengurusan Kekayaan, yang dengan luar biasanya habis dijual dalam masa hanya 7 jam.

Menjawab keperluan Individu Bernilai Tinggi (HNWIs), pelanggan VIP, dan pengurus aset, stok semula pertama sebanyak 50 BTC telah dilancarkan pada 5 Jun, dengan cepatnya melebihi langganan dalam masa 5 jam yang luar biasa, yang menunjukkan permintaan dan minat berterusan daripada pengguna kami yang dihargai.

Stok Semula untuk VIP dan Pengguna Biasa

Pusingan stok semula kedua akan tersedia untuk kedua-dua pelanggan VIP dan pengguna biasa, menawarkan kadar yang paling menarik dalam industri.

Ia dijadualkan berlangsung pada 21 Jun, 10:00 pagi UTC. Bybit teruja untuk menawarkan pengguna peluang lain untuk menyertai peluang pelaburan ini, dan memahami pentingnya untuk memenuhi pelbagai pelabur dan komited untuk menyediakan peluang yang sama untuk semua.

Perkhidmatan Pengurusan Kekayaan Bybit memperkasakan pengguna untuk mengurus, merancang, dan melabur aset digital mereka dengan cekap. Ia menawarkan pelbagai strategi pelaburan profesional dan portfolio yang pelbagai untuk membantu pengguna mencapai matlamat pelaburan mereka dengan berkesan dan yakin.

Untuk maklumat lanjut mengenai Pengurusan Kekayaan Bybit, sila layari .

#Bybit / #TheCryptoArk

Mengenai Bybit

Bybit adalah salah satu daripada tiga bursa cryptocurrency terbesar di dunia mengikut volum dengan 30 juta pengguna. Ditubuhkan pada tahun 2018. Ia menawarkan platform profesional di mana pelabur dan peniaga crypto boleh menemui enjin padanan yang sangat pantas, perkhidmatan pelanggan 24/7, dan sokongan komuniti pelbagai bahasa. Bybit merupakan rakan kongsi yang bangga bagi pasukan Oracle Red Bull Racing, juara pembina dan pemandu Formula One yang memerintah.

Untuk maklumat lanjut mengenai Bybit, sila layari .
Untuk pertanyaan media, sila hubungi: 
Untuk maklumat lanjut, sila layari:
Untuk kemas kini, sila ikuti:

| | | | | | | |

Bybit Logo (PRNewsfoto/Bybit)

SOURCE Bybit

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.