Bybit Web3 Sambut Pencapaian 10 Juta Dompet dan Umumkan Hadiah Bernilai Lebih dari $500,000 dan 50,000 Mata Web3

48 1 Bybit Web3 Celebrates 10 Million Wallet Milestones and Unveils Giveaways Worth Over $500,000 and 50,000 Web3 Points

(SeaPRwire) –   DUBAI, UAE, 14 Jun 2024, bahagian Web3 bagi — salah satu daripada tiga bursa kripto global teratas mengikut jumlah dagangan — dengan bangganya mengumumkan bahawa ia telah mencapai pencapaian penting sebanyak 10 juta dompet Web3 di seluruh dunia, menandakan pencapaian besar dalam sektor kewangan terdesentralisasi (DeFi). Pencapaian ini menggariskan komitmen Bybit untuk menyampaikan perkhidmatan yang luar biasa dan memacu pertumbuhan dalam ekosistem Web3.

Bybit Web3 Celebrates 10 Million Wallet Milestones and Unveils Giveaways Worth Over $500,000 and 50,000 Web3 Points

Peningkatan meteorik Bybit Web3 adalah bukti kepada penggunaan pengguna yang kukuh dan kepercayaan yang telah diperolehnya. Platform ini telah berjaya menarik 1.4 juta pengguna melalui lebih daripada 30 Tawaran Dekstentralisasi Awal (IDO), mencapai ROI purata yang mengagumkan sebanyak 2300% dan menjana lebih daripada $30 juta dalam keuntungan pengguna. Airdrop Arcade yang inovatif telah menarik beratus ribu peserta, meningkatkan pertumbuhan rangkaian dan penglibatan komuniti dengan ketara. Pelancaran DEX Pro baru-baru ini kini menawarkan pengguna akses kepada lebih daripada 1 juta token merentasi sembilan rantai, dipertingkatkan oleh teknologi data i-SMART canggih. Kolaborasi NFT Bybit Web3 dengan jenama bertaraf tinggi juga menunjukkan permintaan yang kuat, dengan Velocity Pass 2.0 mencapai $1 juta dalam jualan dalam masa beberapa jam.

“Kami sangat berbangga untuk meraikan pencapaian penting dalam mewujudkan 10 juta dompet Bybit Web3 di seluruh dunia. Pencapaian ini bukan sahaja mencerminkan kerja keras dan dedikasi pasukan kami, tetapi juga bukti kepercayaan dan sokongan pengguna kami yang tidak berbelah bahagi. Bybit Web3 komited untuk menolak batas inovasi dalam ruang kewangan terdesentralisasi,” tambah Ben Zhou, Pengasas Bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif Bybit.

Pencapaian Utama dan Rancangan Masa Depan:

  1. Bybit Web3 Mencapai Pencapaian 10M Dompet: Bersedia untuk memperluaskan sambungan merentas 30+ rantai menjelang akhir Jun.
  2. Melancarkan Lebih 30 IDO, Menarik 1.4M Pengguna: Bersedia untuk IDO 2.0 yang dipertingkatkan dengan penggamifikasi dan ganjaran kesetiaan.
  3. Airdrop Arcade Menarik Lebih 3M Pelawat: Memperkukuh perkongsian dan ekosistem Web3 dengan mekanik ganjaran baru dan perikatan strategik.
  4. DEX Pro Mengalami Pertumbuhan Eksplosif: Menggandakan pengguna dan jumlah dagangan setiap minggu merentasi 1M+ token, dikuasakan oleh data pintar lanjutan dalam teknologi rantai.
  5. Kolaborasi NFT Strategik: Berkolaborasi dengan jenama bertaraf tinggi seperti ORBR, Franck Muller, dan Robbie Williams untuk meneroka kemungkinan NFT yang tidak terbatas.

Buka Kesenangan: Sambut Bersama Hadiah Kami:
Untuk meraikan pencapaian ini, Bybit Web3 melancarkan beberapa inisiatif berasaskan komuniti, termasuk:

  • $500,000 hadiah di Airdrop ArcadePertandingan Seni Komuniti bernilai $500.
  • Hadiah 50,000 mata Web3.
  • Serta titisan NFT, pembaharuan produk, dan banyak lagi.

Maklumat lanjut mengenai kempen ini akan dikongsi di saluran media sosial rasmi Bybit Web3.

“Visi kami melampaui sekadar angka; ia melambangkan janji kami untuk menjadi Kapal Arwah Kripto, melindungi aset pengguna dan mengintegrasikannya dengan lancar ke dunia kripto. Kami komited untuk menjembatani jurang antara Web2 dan Web3, mewujudkan ekosistem terdesentralisasi yang lebih mudah, lebih terbuka, dan sama rata untuk semua. Melihat ke hadapan, kami teruja dengan kemungkinan yang tidak berkesudahan dan komited untuk mencapai lebih banyak lagi pencapaian bersama. Ini adalah masa depan di mana semua orang boleh mengambil bahagian dan mendapat manfaat daripada kuasa transformatif teknologi rantaian blok.”

Bybit Web3 Celebrates  10 Million Wallet Milestones and Unveils Giveaways Worth Over $500,000 and 50,000 Web3 Points

#Bybit / #TheCryptoArk / #BybitWeb3

Tentang Bybit Web3

Bybit Web3 sedang mentakrifkan semula keterbukaan dalam dunia terdesentralisasi, mewujudkan ekosistem yang lebih mudah, terbuka, dan sama rata untuk semua. Kami komited untuk menyambut pembina, pencipta, dan rakan kongsi dalam ruang rantaian blok, melanjutkan jemputan kepada peminat kripto dan mereka yang ingin tahu, dengan komuniti yang terdiri daripada lebih daripada 1 juta pengguna dompet, lebih daripada 10 rakan kongsi ekosistem utama, dan sedang berkembang. 

Bybit Web3 menyediakan suite komprehensif produk Web3 yang direka untuk menjadikan akses, pertukaran, pengumpulan, dan pengembangan aset Web3 semudah mungkin. Dompet, pasaran, dan platform kami semuanya disokong oleh keselamatan dan kepakaran yang menjadikan Bybit sebagai bursa kripto global teratas 3, dipercayai oleh 30 juta pengguna di seluruh dunia.

Sertai revolusi sekarang dan buka pintu kepada masa depan Web3 anda dengan Bybit.

Untuk maklumat lanjut tentang Bybit, sila lawati .

Tentang Bybit

Bybit adalah salah satu daripada tiga bursa kripto global teratas mengikut jumlah dagangan dengan 30 juta pengguna. Ditubuhkan pada tahun 2018, ia menawarkan platform profesional di mana pelabur dan peniaga kripto boleh menemui enjin padanan ultra-laju, perkhidmatan pelanggan 24/7, dan sokongan komuniti pelbagai bahasa. Bybit adalah rakan kongsi yang bangga kepada juara pemandu dan pengeluar Formula One: pasukan Oracle Red Bull Racing.

Untuk maklumat lanjut tentang Bybit, sila lawati .
Untuk pertanyaan media, sila hubungi: 
Untuk maklumat lanjut, sila lawati:
Untuk kemas kini, sila ikuti:

| | | | | | | |

Bybit Web3 Logo (PRNewsfoto/Bybit)

SUMBER Bybit

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.