Calumet akan Keluarkan Kewangan Keempat Suku Tahun dan Tahun Penuh 2023 pada 23 Februari 2024

(SeaPRwire) –   INDIANAPOLIS, Feb. 12, 2024 – Calumet Specialty Products Partners, L.P. (NASDAQ: CLMT) (the “Partnership,” “Calumet,” “we,” “our” or “us”), mengumumkan rancangan untuk melaporkan keputusan bagi suku tahun keempat dan tahun penuh 2023 pada 23 Februari 2024. Satu persidangan untuk membincangkan keputusan kewangan dan operasi yang dirancang untuk 23 Februari 2024, pada pukul 9:00 pagi ET.

Pelabur, penganalisis dan ahli media yang berminat untuk mendengar huraian langsung disarankan untuk menyertai siaran web persidangan dengan slaid penyertaan; pihak yang berminat untuk mendengar siaran web boleh mengikuti pautan yang akan disediakan di . Bagi peserta yang ingin menyertai persidangan melalui panggilan, sila daftar terlebih dahulu dengan mengikuti pautan: . Satu panggilan peserta juga tersedia secara percuma di 1-844-695-5524 (AS) atau 1-412-317-0700 (Antarabangsa). Apabila menyertai persidangan, sila minta untuk disertai dalam persidangan Calumet Specialty Products Partners, L.P.. Satu ulangan persidangan akan tersedia beberapa jam selepas acara bahagian hubungan pelabur di laman web Syarikat, di bawah bahagian acara.

Mengenai Calumet Specialty Products Partners, L.P.

Calumet mengeluarkan, membentuk dan memasarkan pelbagai jenama khas dan bahan api boleh baharu kepada pelanggan merentasi pelbagai pasaran pengguna dan perindustrian. Calumet beribu pejabat di Indianapolis, Indiana dan mengendalikan dua belas kemudahan di seluruh Amerika Utara.

SUMBER Calumet Specialty Products Partners, L.P.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.