CALVIN HARRIS, CAMILA CABELLO, IVANKA TRUMP & JARED KUSHNER, ALIX EARLE, RICK ROSS, ANUEL AA, DAN LEBIH BANYAK HADIR KE PEGASUS WORLD CUP 2024 YANG DISERTAI OLEH BACCARAT

20 1 CALVIN HARRIS, CAMILA CABELLO, IVANKA TRUMP & JARED KUSHNER, ALIX EARLE, RICK ROSS, ANUEL AA, AND MORE ATTEND THE 2024 PEGASUS WORLD CUP PRESENTED BY BACCARAT

(SeaPRwire) –   Pemenang Kebangsaan Memenangi Hadiah Utama $3 Juta Pegasus World Cup (GI) yang dianjurkan oleh Baccarat
Hati Hangat Memenangi Hadiah $1 Juta Pegasus World Cup Turf (GI) yang dianjurkan oleh 1/ST BET
Didia Memenangi Thoroughbred Aftercare Alliance Filly & Mare Turf (G2)

Rekod Pecahan $47 Juta Bertaruh pada Pegasus World Cup 2024

HALLANDALE BEACH, Florida, 28 Januari 2024 ’s Pegasus World Cup 2024 yang dianjurkan oleh , berlangsung di hadapan kerumunan penonton penuh seramai 10,000+ tetamu pada Sabtu, 27 Januari, di Gulfstream Park di Hallandale Beach, Florida. NBC/Peacock kembali sebagai rakan penyiaran rasmi Pegasus World Cup 2024 dengan siaran langsung acara tersebut. Hari perlumbaan berakhir dengan persembahan bintang utama yang tidak terlupa oleh penerbit, DJ dan penulis lagu Grammy yang berjaya Calvin Harris yang menakjubkan kerumunan dengan set lagu-lagu terbesarnya.

HALLANDALE, FLORIDA - JANUARY 27: Calvin Harris performs at the 2024 Pegasus World Cup Presented By Baccarat at Gulfstream Park on January 27, 2024 in Hallandale, Florida. (Photo by Alexander Tamargo/Getty Images for 1/ST)

Pemenang Kebangsaan, dimiliki oleh SF Racing LLC, Starlight Racing, Madaket Stables LLC, Robert E. Masterson, Stonestreet Stables, LLC, Jay Schoenfarber, Waves Edge Capital LLC, dan Catherine Donovan, dinaiki oleh Flavien Prat dan dilatih oleh Bob Baffert, memenangi $3 juta Pegasus World Cup (GI) yang dianjurkan oleh Baccarat. Pemenang menerima Trofi Kejohanan Baccarat Pegasus, bernilai $47,000 daripada Belinda Stronach, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif, 1/ST dan Adam Banfield, Presiden & CEO Baccarat Amerika Utara, penaja utama dan Pembekal Trofi Rasmi acara tahun ini.

Hati Hangat, dimiliki oleh Michael B. Tabor, Mrs. John Magnier, Derrick Smith, dan Westerberg Limited (Michael Kuessner), dinaiki oleh Ryan Moore, dan dilatih oleh Aidan P. O’Brien memenangi $1 juta Pegasus World Cup Turf (GI) yang dianjurkan oleh . Didia, dimiliki oleh Merriebelle Stable, dilatih oleh Ignacio Correas, IV dinaiki oleh Jose L. Ortiz, memenangi Pegasus World Cup Filly & Mare Turf (G2). Pemilik, jurulatih dan juruas pemenang daripada tiga perlumbaan kejohanan menerima Cincin Kejohanan Pegasus World Cup, direka oleh pereka permata tempatan Miami BooDaddy Diamonds. dihidangkan dalam gelas minuman sampanye Baccarat Mille Nuits untuk sambutan pemenang. Alix Earle memberikan panggilan rasmi Rider’s Up.

Pegasus World Cup 2024 yang dianjurkan oleh Baccarat mencatat rekod pecahan tertinggi dengan lebih daripada $47 juta bertaruh dalam program 13 perlumbaan, melampaui rekod pecahan sebelumnya pada tahun 2023 sebanyak $43.9 juta. 1/ST BET, aplikasi pertaruhan rasmi acara itu, menawarkan tetamu di lokasi perlumbaan dan mereka yang menonton di seluruh Amerika Syarikat peluang untuk menganalisis, bertaruh dan menonton Pegasus World Cup 2024 dari telapak tangan mereka.

“Pegasus World Cup 2024 yang dianjurkan oleh Baccarat mencatat rekod di setiap aspek!” kata Belinda Stronach, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif, 1/ST. “Dengan kerumunan penuh, pecahan tertinggi dalam sejarah acara ini dan rakan yang cemerlang termasuk Baccarat, dan , Pegasus tahun ini memenuhi reputasinya sebagai parti kuda lumba yang paling panas!”

Selebriti dan tetamu terkemuka termasuk Calvin Harris (Penerbit, DJ dan Penulis Lagu Grammy yang berjaya), Camila Cabello (Penyanyi), Ivanka Trump (Usahawan) dan Jared Kushner (Usahawan), Alix Earle (Pengaruh), Rick Ross (Pawagam), Anuel AA (Artis), Tua Tagovailoa (Atlit), Prince Royce (Artis), Joakim Noah (Atlit), Lais Ribeiro (Model), Batsheva Haart (Bintang Realiti), Camila Coelho (Pengaruh), Carson Kressley (Personaliti TV), Laurie Lynn Stark (Reka Bentuk), Silvana Mojica (Pengaruh), Myles Shear (Pengasas Palm Tree Crew & Usahawan), David Grutman (Usahawan Hospitaliti), Isabela Rangel Grutman (Reka Bentuk & Filantropi), Sheikh Fahad Al-Thani (Qatar Racing Ltd.), Randy Savvy (Artis), dan Belinda Stronach (Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif, 1/ST), Frank Walker (Artis, Penerbit Muzik & DJ), Nicole Walker (Naib Presiden, 1/ST & Juara Ekuestrian), dan banyak lagi.

Untuk kali pertama, penaja utama Baccarat menyambut tetamu tiket terpilih ke Taman Baccarat di . Kawasan eksklusif ini – dengan laluan masuk sendiri – mendalamkan tetamu dalam pengalaman pandangan yang tiada tandingan dengan bar menghidangkan koktail yang dibuat secara khas dalam gelas kaca Baccarat, makanan konsep Hospitaliti Groot, pandangan terbaik persembahan, dan lebih lagi. Tumpuan utama kawasan oasis gurun berinspirasi ini di sepanjang trek adalah lampu siling Marie Coquine Baccarat berwarna emas mawar, dikelilingi khemah dalaman-luar yang dramatik berbingkai emas mawar. Satu lagi ciri penting adalah pahatan kuda pacuan pertama jenisnya – juga berwarna emas mawar – dari mulutnya tergantung lampu gantung Solstice Baccarat yang luar biasa, bernilai $85,000. Untuk menghargai keberanian dan kesenian yang dikongsi oleh Baccarat dan sukan kuda pacuan, hasil jualan pahatan kuda eteral ini akan disalurkan kepada Yayasan Thoroughbred Aftercare. Pembidik berminat boleh melawat .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Palm Tree Crew dan Hospitaliti Groot’s LIV mengatur pengalaman unik Miami di Carousel Club dengan hiburan, selebriti, hospitaliti VIP, program, dan persembahan oleh DJ Grammy berjaya, Calvin Harris, dan persembahan hari perlumbaan oleh Tyson O’Brien, dan DJ dan bintang TikTok, Xandra Pohl. Restoran Hospitaliti Groot