CASEKOO Melancarkan Kasing iPhone Magic Stand CloudCush Versi: Gabungan Terhebat Teknologi Bantal Udara dan Reka Bentuk, Tepat Pada Masa Pelancaran iPhone 15

LOS ANGELES, 15 September 2023 – CASEKOO, pelopor dalam aksesori telefon pintar premium, dengan bangganya memperkenalkan produk paling ambisiusnya setakat ini – Kasing iPhone Magic Stand Versi CloudCush. Disasarkan dengan sempurna untuk bertepatan dengan pelancaran siri iPhone 15 yang sangat dinantikan, kasing iPhone ini lebih daripada sekadar aksesori bergaya; ia adalah keajaiban teknologi yang menawarkan perlindungan dan multifungsi yang tidak ada tandingannya. Kasing Magic Stand Versi CloudCush CASEKOO kini boleh didapati di casekoo.com.

Teknologi Peredam Hentakan Udara Koo dengan struktur beg udara berlapis udara meningkatkan keberkesanan penyerapan hentakan sebanyak 120%
Teknologi Peredam Hentakan Udara Koo dengan struktur beg udara berlapis udara meningkatkan keberkesanan penyerapan hentakan sebanyak 120%

Magic Stand Versi CloudCush menonjol kerana Teknologi Peredam Hentakan Udara berpaten CASEKOO. Usaha perintis CASEKOO dalam teknologi peredam hentakan udara bermula dengan wawasan yang dipinjam daripada kasut larian. Sama seperti kasut larian tahap tertinggi menggunakan peredam hentakan udara untuk menyerap kejutan dan melindungi kaki, pasukan R&D di CASEKOO tertanya-tanya: mengapa tidak menawarkan perlindungan elit yang sama untuk telefon pintar? Kesedaran ini merupakan asal kepada perjalanan penyelidikan tiga tahun, di mana pasukan meneroka mendalam mekanik peredam hentakan udara. Usaha tanpa henti mereka untuk mencapai kesempurnaan membawa kepada kelahiran Kasing CloudCush.

Kasing CloudCush yang berwarna-warni menampilkan tepi seperti awan, menawarkan sentuhan licin seperti sutera dan pengalaman cengkaman yang menenangkan yang meredakan tekanan. Direka untuk bertindak seperti beg udara peribadi telefon, teknologi ini menggunakan kebuk udara 360° untuk meredam dan menyebarkan daya hentaman untuk penyerapan hentaman optimum. Ujian jatuh yang menyeluruh mengesahkan kes mampu menawarkan perlindungan tahan jatuh gred tentera 16 kaki. Selain itu, tepi yang dinaikkan khas memastikan kamera dan skrin kekal tanpa cacat. Reka bentuk ini bukan sahaja menjamin keselamatan telefon tetapi juga mengekalkan rasa ringan di tangan, mengimbangi bentuk dan fungsi dengan sempurna.

Magic Stand Versi CloudCush memperkenalkan ciri-ciri yang mendefinisikan semula interaksi telefon pintar. Reka bentuk Magic Stand Halimunan meningkatkan rasa pegangan tangan, kekal stabil semasa digunakan, dan menawarkan fleksibiliti pandangan, dari condong 40° hingga menegak 120°. Selain itu, struktur gelang magnet 48-keping serasi dengan pengecas wayarles MagSafe dan disahkan Qi.

Kasing Magic Stand CloudCush CASEKOO

  • Teknologi Peredam Hentakan Udara, menawarkan perlindungan tahan jatuh gred tentera 16 kaki
  • Tepi dinaikkan untuk melindungi kamera dan skrin
  • Magic Stand Terbina Dalam Halimunan dengan julat 40° hingga 120°
  • Keserasian MagSafe
  • Teknologi tatasusunan magnet HalBach dengan struktur gelang magnet 48-keping
  • Teknologi Anti Kuning Crys-Gel
  • Warna: Hitam/Lima/Merah Jambu/Bir Gelap/Kelabu Terang/Ungu/Krem
  • Harga: USD$33.99
  • Pautan: Laman Web Rasmi CASEKOO
  • Pautan: Kedai Amazon CASEKOO

Mengenai CASEKOO

Ditubuhkan pada 2017, CASEKOO ialah jenama pereka dinamik yang mengkhusus dalam aksesori telefon pintar. Kami komited untuk menjadi pencipta artistik paling memahami untuk pelanggan kami. Produk kami direka untuk membantu pelanggan mencapai pengungkapan diri dan menerima keunikan individu mereka. Kami amat berbangga dengan mencipta produk yang memenuhi keperluan pelanggan kami dan membawa kegembiraan kepada mereka. Untuk maklumat lanjut, sila layari casekoo.com.