Celebexperts LLC Meneroka Dunia Pickleball dengan Pemimpin Industri Pickleball Pop-UpsTM️

(SeaPRwire) –   NEW YORK, 15 Mei 2024 – CelebExperts LLC gembira mengumumkan bahawa mereka bekerjasama dengan Pickleball Pop-UpsTM️, syarikat cergas yang komited untuk memanfaatkan kepopularan pickleball yang baru dengan menggunakan mahkamah sementara dan mudah alih untuk mencipta pengalaman pickleball yang tiada tandingan di seluruh negara dan integrasi jenama. CelebExperts LLC, syarikat pembuku, pemasaran dan perkhidmatan penajaan bintang terkemuka …

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.