Century Communities Umumkan Pembukaan Rasmi di Hanford, California

34 1 Century Communities Announces Grand Opening in Hanford, California

(SeaPRwire) –   Pembina mengumumkan pembukaan rasmi di Hanford, California

HANFORD, Calif., Dec. 11, 2023 — Century Communities, Inc. (NYSE: CCS)—pembina kebangsaan teratas, pemimpin industri dalam jualan rumah dalam talian, dan pembina tertinggi dalam senarai Syarikat Paling Terpercaya Newsweek 2023—telah memperkenalkan dua rumah model baru di komuniti baru dan menariknya di Hanford, Live Oak.

The Clover Plan, Modeled at Live Oak | New Construction Homes in Hanford, CA by Century Communities

Membawa 99 rumah baru ke Hanford, Live Oak mempamerkan pelan tingkat satu dan dua dengan susun atur terbuka kontemporari dan pakej rumah pintar Century Home Connect®. Bilik tidur utama di aras utama, bilik mandi dan suite pemilik mewah membuat rumah-rumah cemerlang ini lebih menarik lagi.

Pembeli rumah yang bertindak cepat boleh menikmati harga Pembukaan Rasmi khas dan pembebasan rumah—termasuk pilihan siap pindah.

Dapatkan maklumat lanjut dan lihat rumah tersedia di .

Tentang Live Oak
Kini menjual dari harga bermula $300,000

 • Rumah tingkat satu dan dua
 • 4 reka bentuk dengan saiz sehingga 2,617 kaki persegi
 • 3 hingga 5 bilik tidur
 • Dapur besar terbuka dengan pulau
 • Suite pemilik dengan almari berdinding dan tandas bersepadu
 • Dua rumah model kini dibuka (Clover dan Orchid)

Terletak di Lembah San Joaquin sepanjang Lebuh Raya 198 dan 43—kira-kira 30 batu selatan kawasan Fresno dan sembilan batu timur Lemoore—Live Oak menawarkan kehidupan bandar kecil yang aman dengan akses mudah ke pusat ekonomi dan hiburan serantau.

Pusat Jualan:
1452 South Polar Avenue
Hanford, CA 93230
559.256.8619

TEROKAI PENGALAMAN MEMBELI RUMAH SECARA ATAS TALIAN:
Century Communities bangga memperkenalkan pengalaman membeli rumah sepenuhnya atas talian di semua rumah tersedia di California.

Bagaimana ia berfungsi:

 1. Lihat rumah di CenturyCommunities.com
 2. Klik “Beli Sekarang” pada mana-mana rumah tersedia
 3. Isi borang permulaan belian atas talian ringkas
 4. Hantar deposit wang pertama secara elektronik
 5. Tandatangan kontrak pembelian secara elektronik melalui DocuSign®

Dapatkan maklumat lanjut tentang pengalaman Membeli Atas Talian di .

Tentang Century Communities
Century Communities, Inc. (NYSE: CCS) adalah antara pembina terbesar di negara, pemimpin industri dalam jualan rumah atas talian, dan pembina tertinggi dalam senarai Syarikat Paling Terpercaya Newsweek 2023. Melalui jenama Century Communities dan Century Complete, misi Century adalah membina rumah menarik, berkualiti tinggi pada harga yang mampu kepada pelanggan berharga untuk memberikan A HOME FOR EVERY DREAM®. Century terlibat dalam semua aspek pembinaan rumah—termasuk pengambilan, hak milik dan pembangunan tanah, bersama-sama dengan pembinaan, pemasaran inovatif dan jualan rumah berkualiti yang direka untuk menarik minat pelbagai pembeli rumah. Syarikat ini beroperasi di 18 negeri dan lebih 45 pasaran di seluruh AS, dan juga menawarkan perkhidmatan tajuk, insurans dan pembiayaan di pasaran terpilih melalui anak syarikat Parkway Title, IHL Home Insurance Agency, dan Inspire Home Loans. Untuk maklumat lanjut tentang Century Communities, sila lawati .

The Orchid Plan, Modeled at Live Oak | New Homes in Hanford, CA by Century Communities

Clover Plan Model Kitchen at Live Oak | New Homes in Hanford, CA by Century Communities

Clover Plan Great Room at Live Oak | New Homes in Hanford, CA by Century Communities

Century Communities, Inc. (PRNewsfoto/Century Communities, Inc.)

SUMBER Century Communities, Inc.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.