Century Complete Umumkan Komuniti Baharu di Union, SC

24 1 Century Complete Announces New Community in Union, SC

(SeaPRwire) –   Rumah baru dari harga rendah $200 kini dijual di Buffalo Creek dari perintis pembelian rumah dalam talian

UNION, S.C., Dec. 14, 2023 — Century Complete, pembina rumah kebangsaan teratas dan pemimpin industri dalam jualan rumah dalam talian, dan syarikat pembinaan rumah yang mendapat kedudukan tertinggi dalam senarai Syarikat Paling Terpercaya Amerika 2023 Newsweek mengumumkan bahawa jenama Century Complete telah membuka komuniti baru—Buffalo Creek—di Union, SC, terletak berhampiran komuniti Century Complete yang lain di Spartanburg, Boiling Springs dan Gaffney.

Cabot A1 elev DSK 2 Century Complete Announces New Community in Union, SC

Menampilkan pelbagai jenis rumah individu untuk memenuhi pelbagai keperluan dan gaya hidup, Buffalo Creek menawarkan reka bentuk ruang terbuka moden dengan akses cepat ke Sekolah Permulaan Buffalo dan bandar Union. Komuniti ini menyumbang lebih 125 tapak rumah baru ke Upstate South Carolina, membantu memenuhi keperluan pasaran untuk lebih banyak rumah berkualiti.

“Kami gembira memperkenalkan Buffalo Creek,” kata Greg Huff, presiden Century Complete. “Bukan sahaja komuniti ini menawarkan rumah berkualiti yang mampu milik, tetapi ia menawarkan lokasi utama dalam jarak berjalan kaki ke sekolah-sekolah tempatan dan mudah mengemudi ke Spartanburg. Tiada masa yang lebih baik daripada sekarang untuk membeli rumah di Buffalo Creek.”

Pelajari lebih lanjut dan lihat rumah yang tersedia di .

Kini Menjual:

Buffalo Creek | Union, SC
Rumah baru dari harga rendah $200s

 • 125 tapak rumah individu
 • Pelan rumah dan dua tingkat
 • 3 hingga 4 bilik tidur, 2 hingga 3 bilik air, garaj 2-bay
 • Sehingga 2,014 kaki persegi
 • Pelan terpilih menampilkan bilik kerja, beranda berlindung, dan ruang fleksibel
 • Lokasi utama dalam jarak berjalan kaki ke Sekolah Permulaan Buffalo dan 25 batu dari Spartanburg

Lokasi:
Buffalo-West Springs Highway & Times Boulevard
Union, SC 29303

LAWATI STUDIO JUALAN KAMI DI UPSTATE DI GREENVILLE:

Walaupun proses pembelian rumah dalam talian kami yang menjadi teras industri membolehkan anda membeli mengikut terma anda sendiri—24 jam sehari, 7 hari seminggu, 365 hari setahun—kami juga menawarkan bantuan secara peribadi dari pakar tempatan di studio jualan kami.

1401 Woodruff Road, Suite B
Greenville, SC 29615
864.509.9195

KENALI KEBERBEBASAN PEMBELIAN RUMAH DALAM TALIAN:

Century Communities bangga menampilkan pengalaman pembelian rumah dalam talian teras industri pada semua rumah yang tersedia di South Carolina.

Bagaimana ia berfungsi:

 1. Lihat rumah di CenturyCommunities.com
 2. Klik “Beli Sekarang” pada mana-mana rumah yang tersedia
 3. Isi borang Beli Dalam Talian yang ringkas
 4. Hantar deposit wang pertama secara elektronik
 5. Tandatangan kontrak pembelian secara elektronik melalui DocuSign®

Pelajari lebih lanjut mengenai pengalaman Beli Dalam Talian di .

Mengenai Century Communities
Century Communities, Inc. (NYSE: CCS) adalah salah sebuah pembina rumah terbesar di negara, pemimpin industri dalam jualan rumah dalam talian, dan pembina rumah tertinggi dalam senarai Syarikat Paling Terpercaya Amerika 2023 Newsweek. Menerusi jenama Century Communities dan Century Complete, misi Century adalah untuk membina rumah yang menarik, berkualiti tinggi pada harga mampu milik untuk memberikan pelanggan berharga kami DENGAN RUMAH UNTUK SETIAP IMPIAN®. Century terlibat dalam semua aspek pembinaan rumah—termasuk perolehan, kelulusan dan pembangunan tanah, bersama-sama pembinaan, pemasaran inovatif dan jualan rumah berkualiti yang direka untuk menarik pelbagai pembeli rumah. Syarikat ini beroperasi di 18 negeri dan lebih 45 pasaran di seluruh Amerika Syarikat, dan juga menawarkan perkhidmatan tajuk, insurans dan pinjaman di pasaran terpilih melalui anak syarikat Parkway Title, IHL Home Insurance Agency, dan Inspire Home Loans. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Century Communities, sila lawati .

Dupont A1 elev DSK 5 Century Complete Announces New Community in Union, SC

Century Communities Logo v1 Century Complete Announces New Community in Union, SC

Lihat kandungan asal untuk memuat turun media:

SUMBER Century Communities, Inc.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.