CIFF Shanghai 2023 Berjaya Ditutup dengan Peningkatan Peserta Global

SHANGHAI, 15 September 2023 – China International Furniture Fair (Shanghai) yang ke-52 (Shanghai) (“CIFF Shanghai 2023”) telah berjaya ditutup, menarik sejumlah 93,474 pengunjung profesional selama empat hari, peningkatan 10.44% dari tahun 2019 dalam jumlah peserta luar negara.


CIFF Shanghai 2023 telah merancang dengan teliti lapan kawasan pameran tematik utama dan serentak mengadakan empat pameran kecil: Shanghai International Furniture Machinery & Woodworking Machinery Fair, CIFF Commercial Office Space Exhibition, CIFF Trend Life Aesthetics Exhibition dan CIFF Urban Outdoor Exhibition. Acara ini mengumpulkan 1,500 jenama industri dan meliputi kawasan pameran seluas 340,000 meter persegi di Pusat Pameran & Konvensyen Nasional di Shanghai Hongqiao.

Bekerjasama dengan susunan jenama bintang, pameran ini mempamerkan pelbagai produk baru yang indah, menetapkan penanda aras baru untuk kehidupan rumah yang indah dengan paparan menghadap depan, kreatif, dan terkemuka secara menyeluruh. Pameran perintis khas profesional meneroka kemungkinan masa depan reka bentuk rumah, memimpin gaya hidup mewah, trendi, dan pelbagai.

Pameran ini mengumpulkan pengeksport dan pembeli profesional domestik dan antarabangsa, serta peminat industri. Ia secara berkesan menggalakkan komunikasi industri, membantu syarikat Cina memasuki pasaran antarabangsa, mencari peluang pembangunan baru, dan memperluaskan wawasan global.

Sepanjang empat hari pameran, Forum Pembangunan Industri Perabot Global 2023 – Persidangan Trend Reka Bentuk Komersial Cina telah diadakan, menjemput lebih 20 pembentang dan tetamu dialog. Mereka berkongsi pemerhatian, pemikiran, dan penerokaan praktikal jangka panjang masing-masing dalam bidang masing-masing dari perspektif seperti pembaruan bandar, reka bentuk mampan, perubahan teknologi, gaya hidup, integrasi budaya, dan pembentukan ruang.

Selama bertahun-tahun, CIFF Shanghai secara konsisten terus berkembang, memberi tumpuan kepada pasaran domestik kelas atas, dan menjalin kerjasama global. Ia secara berkesan menghubungkan jenama industri terkemuka di pameran dengan saluran pengedaran utama di pasaran Cina dan antarabangsa. CIFF Shanghai komited untuk mewujudkan platform pameran kelas dunia, menggalakkan interaksi dan kerjasama industri di seluruh dunia, serta menyumbang kepada pertumbuhan berkualiti tinggi industri perabot.

Untuk maklumat lanjut, sila layari: www.ciff.furniture