Citibank Menawarkan Peluang Eksklusif untuk Menyaksikan Akhir Piala Juara-Juara UEFA Secara Langsung di London dalam Perkongsian dengan Mastercard®

(SeaPRwire) –   Seorang kanak-kanak dari Singapura akan mengiringi pemain ke padang semasa perlawanan akhir 

SINGAPURA, 16 Nov. 2023 — Citibank melancarkan kempen promosi bola sepak pertamanya di Singapura, memberikan peluang sekali seumur hidup kepada pelanggannya untuk menyaksikan perlawanan akhir Liga Juara-Juara UEFA secara langsung di London.

Bank global ini merupakan bank pertama di Singapura yang bekerjasama dengan Mastercard untuk Liga Juara-Juara UEFA 2023/24, memenuhi minat utama pelanggannya dan kepopularan bola sepak di rantau ini.

Regina Lim, Ketua Kad Kredit dan Pinjaman Peribadi Citibank Singapura berkata: “Pelanggan ingin hubungan bank yang memberi manfaat bersama dan memahami serta memberi kuasa kepada mereka untuk mengejar minat mereka. Memandangkan pengikutan bola sepak yang besar di Singapura, kempen ini menggambarkan komitmen kami untuk menjadi bank yang membantu pelanggan maju dan memberikan nilai luar biasa kepada mereka.

“Kami ingin memberikan peluang kepada pelanggan kami untuk menyaksikan kejohanan kelab bola sepak puncak Eropah ini secara langsung, dan berkongsi pengalaman yang dikuratkan secara khusus ini bersama orang tersayang mereka.”

Bersama Mastercard, Citibank Singapura akan menghantar 11 individu ke Perjalanan Harga Tiada Harga Liga Juara-Juara UEFA eksklusif ke Final Liga Juara-Juara UEFA 2024 di Stadium Wembley yang ikonik, untuk menyokong pasukan kegemaran mereka dan mengalami atmosfera mendebarkan secara langsung. Selain itu, seorang kanak-kanak beruntung akan mengiringi seorang pemain ke padang sebagai maskot pemain – satu-satunya dari Singapura yang akan berbuat demikian.

Deborah Heng, Pengurus Negara, Singapura, Mastercard, berkata: “Kerjasama kami dengan Citibank menunjukkan komitmen Mastercard untuk mengatur pengalaman tiada harga untuk pemegang kad dengan menyambungkan mereka kepada minat mereka – dalam kes ini, kepada minat mereka terhadap bola sepak.

“Statistik terkini menunjukkan bahawa rakyat Singapura berusia 16-64 tahun adalah peminat bola sepak yang giat, dengan 66% kohort dengan ghairah mengikuti sukan ini. Mastercard gembira bekerjasama dengan Citibank Singapura untuk membawa pemegang kad lebih dekat kepada pengalaman kelab bola sepak Eropah tertinggi.”

Kempen Harga Tiada Harga Liga Juara-Juara Mastercard Citibank akan berjalan dari 15 November hingga 31 Januari 2024.

Tawaran Harga Tiada Harga Liga Juara-Juara Mastercard menawarkan pemegang kad Kredit atau Debit Mastercard Citigold peluang untuk memenangi lawatan empat hari tiga malam untuk dua orang untuk menyaksikan perlawanan akhir. Dari 15 November hingga 31 Januari 2024, setiap perbelanjaan S$1,000 yang layak pada mana-mana kad Kredit atau Debit Citigold atau Mastercard akan memberikan peluang kepada pemegang kad dalam undian.

Secara berasingan, Tawaran Harga Tiada Harga Maskot Pemain Mastercard berjalan dari 1 Disember 2023 hingga 31 Januari 2024 dan hanya terbuka untuk pelanggan Citigold Private Client yang layak. Paket ini ditawarkan secara eksklusif di Singapura kepada Citibank, menampilkan lawatan semua kos termasuk empat hari tiga malam, termasuk kanak-kanak yang dinamakan memperoleh peluang unik untuk menjadi maskot pemain.

Perbelanjaan minimum S$6,000 yang dilakukan pada kad Kredit atau Debit Citigold atau Mastercard mereka akan memberikan peluang untuk memasuki undian.

Sila rujuk lampiran di bawah untuk butiran undian lanjut.

Mengenai Citi:

Citi merupakan rakan perbankan utama untuk institusi dengan keperluan lintas sempadan, pemimpin global dalam pengurusan harta dan bank peribadi bernilai di pasaran domestiknya iaitu Amerika Syarikat. Citi berurusan di hampir 160 negara dan bidang kuasa, menyediakan produk dan perkhidmatan kewangan kepada syarikat, kerajaan, pelabur, institusi dan individu.

Maklumat tambahan boleh didapati di   | Twitter:   |

LinkedIn:  | YouTube:  | Facebook:   

LAMPIRAN

(A) Undian Paket Perjalanan Pengalaman Harga Tiada Harga:

Butiran Hadiah:

Lawatan empat hari/tiga malam untuk pemenang dan satu tetamu ke London, England (“Perjalanan“). Perjalanan termasuk penginapan hotel berbilang tidur termasuk sarapan, makan malam pada Hari 1, Hari 2 & Hari 3 di restoran terpilih, dua tiket ke Final Liga Juara-Juara UEFA, pengangkutan ke/dari lapangan terbang dan hotel di London, pengangkutan darat termasuk untuk semua aktiviti berkaitan program, lawatan bandar raya persendirian, Mastercard pra-dibayar USD250 dan beg hadiah bertema Liga Juara-Juara UEFA x Mastercard.

Syarat kelayakan penyertaan termasuk:

  1. Peserta mestilah berusia 18 tahun ke atas.
  2. Peserta mestilah pelanggan Kad Kredit atau Debit Mastercard Citigold sedia ada yang memiliki satu atau lebih “Kad Kredit Layak” atau “Kad Debit Layak” dan beliau mestilah ahli kad utama dan/atau merupakan pelanggan Citibanking, Citi Priority, Citi Plus, Citigold, Citigold Private Client sedia ada atau baru.
  3. Peserta mestilah menetap di Singapura dengan alamat kediaman Singapura.
  4. Peserta tidak boleh menjadi “Warganegara Amerika Syarikat (“AS”)“. Ini merujuk kepada warganegara AS, penduduk tetap AS, atau pemegang kad hijau AS atau pelanggan dengan alamat pos AS, nombor telefon AS. Seseorang itu dianggap sebagai “Penduduk Tetap” jika beliau hadir di AS lebih 31 hari dalam tahun kalendar semasa, dan purata sekurang-kurangnya 183 hari dalam tahun kalendar semasa dan tahun-tahun kalendar terdahulu. Sila ambil perhatian bahawa takrifan Citi untuk Warganegara AS mungkin tidak sama dengan takrifan yang digunakan oleh Perkhidmatan Hasil Dalam Negeri AS untuk tujuan cukai AS; dan
  5. Peserta tidak boleh menjadi pekerja Citibank dan syarikat sekutunya.

Bagaimana untuk layak:

  1. Daftar untuk undian melalui Aplikasi Mudah Alih Citi atau hantar SMS dalam format teratur CITIUCL<ruang> 4 digit terakhir nombor kad Citigold/Debit mereka (cth. CITIUCL 1234) ke 72484.
  2. Setiap perbelanjaan S$1,000 yang layak pada mana-mana kad Kredit atau Debit Citigold akan memberikan peluang kepada pemegang kad dalam undian.  

Sila rujuk untuk butiran penuh.

(B) Undian Paket Maskot Pemain:

Butiran Hadiah:

Lawatan empat hari/tiga malam untuk pemenang dan dua tetamu ke London, England (“Perjalanan“). Perjalanan termasuk penginapan hotel tiga tidur termasuk sarapan, makan malam pada Hari 1, Hari 2 & Hari 3 di restoran terpilih, tiga tiket ke Final Liga Juara-Juara UEFA, pengangkutan ke/dari lapangan terbang dan hotel di London, pengangkutan darat termasuk untuk semua aktiviti berkaitan program, lawatan bandar raya persendirian, Mastercard pra-dibayar USD250 dan beg hadiah bertema Liga Juara-Juara UEFA x Mastercard.

Syarat kelayakan penyertaan termasuk:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow) 

  1. Peserta mestilah berusia sekurang-kurangnya 21 tahun.
  2. Peserta mestilah pelanggan Citigold Private Client (CPC) sedia ada dengan “Aset Di Bawah Pengurusan (AUM)” sebanyak S$2,500,000 dan ke atas, pada 31 Januari 2024.