Citycon melancarkan Spotlight: Ruang runcit fleksibel di pusat-pusat Nordik dan Baltik, disesuaikan untuk masa depan runcit

39 Citycon launches Spotlight: Flexible retail spaces in Nordic and Baltic centres, tailored for the future of retail

(SeaPRwire) –   CITYCON OYJ Corporate Press Release 15 April 2024 at 9:00 hrs

HELSINKI, April 15, 2024 Citycon menjemput peniaga dari seluruh dunia untuk memasuki Spotlight dengan pelbagai penyelesaian fleksibel yang direka untuk paparan cemerlang di kawasan pusat yang sibuknya di pusat-pusatnya di seluruh wilayah Nordik. Jenama Spotlight yang baru diperkenalkan termasuk produk yang ditakrifkan semula seperti tempat promosi, pop-up, permukaan iklan dan pengambilalihan pusat penuh.

Dengan perniagaan yang kuat dan berkembang pesat, Citycon mempunyai lokasi strategik dan kadar kaki kunjungan yang tinggi, menarik 140 juta pengunjung setahun ke 33 pusatnya. Isi padu ini berfungsi sebagai asas Spotlight, yang meluaskan penawaran Citycon di luar penerokaan konvensional, memberi peniaga ruang fleksibel yang diukur untuk keperluan unik mereka.

Peniaga dijemput untuk memasuki spotlight di pusat-pusat Citycon, mempromosikan produk atau perkhidmatan mereka di kawasan umum, unit kedai, dan permukaan iklan. Citycon menawarkan paparan terbaik dan tempoh fleksibel, dari hanya beberapa hari hingga beberapa bulan.

Jussi Vyyryläinen, Naib Presiden Kanan, Penerokaan di Citycon, menekankan sinergi antara penerokaan tradisional dan perkhidmatan Spotlight baru: “Semakin evolusi landskap runcit berterusan, Citycon kekal di garis hadapan, menggabungkan asas kukuh kami dalam penerokaan tradisional dengan penyelesaian lebih fleksibel. Kami bangga memperkenalkan Spotlight, menyediakan akses mudah ke pasaran Nordik dengan pelbagai penawaran fleksibel.”

Spotlight adalah tentang menyediakan peniaga dengan penyelesaian fleksibel yang direka untuk kelihatan menonjol di ruang fizikal. Dari pop-up jangka pendek untuk menguji pasaran hingga penempatan strategik jangka panjang, Spotlight direka untuk menampung setiap perjalanan runcit.

“Kami menjemput peniaga untuk bersinar di pusat-pusat kami dengan menawarkan paparan hebat di kawasan sibuk. Spotlight menyederhanakan proses memasuki pasaran, kerana pasukan pakar kami menyediakan sokongan dalam mencari lokasi dan produk yang betul untuk jenama mereka,” kata Vyyryläinen.

Spotlight mempunyai pasukan khusus di setiap negara yang berfungsi sebagai rakan bagi peniaga, menyediakan pengetahuan pasaran dan sokongan dalam memilih lokasi dan produk yang sesuai untuk jenama mereka. Tumpuan kepada kelihatan hebat memastikan bahawa peniaga dapat memberikan kesan yang berkekalan, menawan perhatian audiens pelbagai yang mengunjungi pusat-pusat Citycon.

Terokai Spotlight: Produk Kami

  • Tempat Promosi: Paparan terbaik di kawasan umum.
  • Pop-up: Penerokaan jangka pendek fleksibel di unit kedai biasa.
  • Tempat Jangka Panjang: Kelihatan strategik di kawasan umum untuk tempoh yang lebih lama.
  • Permukaan Iklan: Paparan cemerlang melalui iklan yang ditempatkan strategik.
  • Mesin Jualan: Lokasi ideal di pusat-pusat di seluruh Nordik dan Baltik.
  • Audio: Peluang iklan di pusat di Finland dan Estonia.
  • Pengambilalihan Pusat Penuh: Mengubah seluruh pusat menjadi kanvas untuk kesan maksimum.

Terokai produk ini di www.baru yang diterbitkan.

Jenama Spotlight dibangunkan bekerjasama dengan Try Design di Norway.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:
Jussi Vyyryläinen
Naib Presiden Kanan, Penerokaan dan Penerokaan Khas
Tel. +358 40 589 4448

Pia Grahn
Pengarah Komunikasi
+46 73 073 17 22

Citycon adalah pemilik, pengurus dan pembangun utama hartanah campuran yang menampilkan runcit keperluan asas moden bersama ruang kediaman, pejabat dan perkhidmatan perbandaran masyarakat yang meningkatkan komuniti di mana mereka beroperasi. Citycon komited terhadap pengurusan hartanah mampan di rantau Nordik dengan aset bernilai kira-kira EUR 4.0 bilion. Pusat-pusat kami terletak di pusat bandar di hati komuniti yang dinamik dengan sambungan langsung ke pengangkutan awam dan dianjurkan oleh runcit, kesihatan dan perkhidmatan lain yang menjawab keperluan seharian pelanggan.

Citycon mempunyai penarafan kredit investment-grade daripada Standard & Poor’s (BBB-). Saham Citycon disenaraikan di Bursa Saham Helsinki Ltd.

Maklumat ini dibawa kepada anda oleh Cision

Fail-fail berikut boleh didapati untuk dimuat turun:

Citycon Spotlight 2024

Jussi Vyyryläinen Citycon 2024

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.