Comways Menjadi Rakan Bright Pattern di Eropah

(SeaPRwire) –   Comways, ahli terkemuka dalam penyelesaian perisian pusat hubungan pelanggan, telah menjadi rakan kongsi rasmi dengan Bright Pattern untuk menjual dan melaksanakan penyelesaian perisian saluran pelbagai Bright Pattern di seluruh Eropah.

SOUTH SAN FRANCISCO, California, Nov. 14, 2023 — Bright Pattern gembira mengumumkan bahawa ia telah menjadi rakan kongsi rasmi Comways, pemimpin industri dalam penyelesaian pusat hubungan pelanggan di Eropah. Comways akan bertindak sebagai pengedar dan penjual rasmi penyelesaian perisian saluran pelbagai Bright Pattern ke pelbagai negara di kawasan Eropah. Comways ditubuhkan pada tahun 2008 dan telah bekerjasama dengan syarikat terkemuka seperti: Enghouse, Salesforce, dan Vonage. Ia terus memajukan teknologi baharu dan integrasi pusat hubungan pelanggan kepada syarikat berskala besar.

Comways menyediakan penyelesaian perisian pusat hubungan pelanggan yang profesional, boleh dipercayai dan maju kepada pelanggan di seluruh Eropah. Comways memberi tumpuan kepada pelaksanaan strategi, penyerahan, latihan dan reka bentuk proses perniagaan. Kini, Bright Pattern merupakan sebahagian penting portfolio penyelesaian Comways, bersama dengan gergasi terkemuka dalam industri.

Bright Pattern akan menyediakan alat dan penyelesaian terkini sebagai pembekal perisian saluran pelbagai yang mengubah industri, membolehkan pelanggan berkomunikasi melalui mana-mana saluran, tradisional atau digital, sambil memberi agen keupayaan mengekalkan konteks keseluruhan perbualan. Selain itu, Bright Pattern mempunyai OmniQM (Pengurusan Kualiti Saluran Pelbagai) dan Omni-Enterprise CXTM (Aplikasi Mudah Alih Bright Pattern) yang terbaik di dunia.

“Kami gembira menjadi rakan kongsi dengan pakar penyelesaian seperti Comways,” kata Luc Cavelier, Ketua Pembangunan Perniagaan EMEA. “Ini membolehkan kami meningkatkan dan mengubah CX untuk syarikat di kawasan Eropah secara sinergi.”

Tentang Bright Pattern

Bright Pattern menyediakan perisian pusat hubungan pelanggan saluran pelbagai yang mudah tetapi kuat yang paling cepat untuk dilaksanakan dengan jumlah kos pemilikan terendah dalam industri. Bright Pattern menawarkan platform awan saluran pelbagai paling maju merentasi saluran seperti suara, teks, chat, e-mel, video, pesanan, AI dan bot. Bright Pattern menyediakan pengurusan kualiti saluran pelbagai asli yang membolehkan syarikat mengukur setiap interaksi di setiap saluran. Bright Pattern juga menawarkan aplikasi mudah alih yang membolehkan mana-mana pekerja dalam syarikat anda berkomunikasi dengan pelanggan anda. Dengan lebih 500 pelanggan di 26 negara, Bright Pattern adalah penyelesaian pusat hubungan pelanggan saluran pelbagai yang dinilai tertinggi berdasarkan ulasan penganalisis dan pelanggan.

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)