Corak Perdagangan Kongres Dalam Saham Nvidia Melampaui Nancy Pelosi

(SeaPRwire) –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Nvidia NASDAQ:NVDA

Aktiviti pelaburan bekas Speaker Dewan, Nancy Pelosi telah mendapat perhatian, khususnya pegangannya yang ketara di Nvidia (NASDAQ:NVDA), yang telah meningkatkan portfolio kewangannya dengan ketara. Walau bagaimanapun, Pelosi bukan satu-satunya ahli kongres yang membuat langkah dalam saham pereka cip itu. Inilah sekilas dagangan terkini yang melibatkan Nvidia di kalangan ahli Capitol Hill. Populariti Nvidia di Kalangan Pelabur Kongres…