Cosmos Hotel Management Buka Semula MIMARU Apartment Hotel Unik di Kyoto untuk Menerokai Jepun

TOKYO, 19 September 2023 — Cosmos Hotel Management Co., Ltd. dengan sukacitanya mengumumkan pembukaan semula MIMARU Kyoto Kawaramachi Gojo pada 1 Oktober 2023, tepat pada masanya untuk menikmati keindahan musim luruh Kyoto. Hotel apartmen yang dinantikan ini mempunyai 10 jenis bilik, termasuk bilik untuk kumpulan besar dan Bilik Pokemon, dan sebuah gimnasium. Ia sesuai untuk keluarga, kumpulan, dan penginapan jangka panjang.

Photo1:
https://cdn.kyodonewsprwire.jp/prwfile/release/M107482/202309129479/_prw_PI19fl_xof67mF2.png 

MIMARU Kyoto Kawaramachi Gojo ( https://mimaruhotels.com/hotel/kawaramachi-gojo/ ) mempunyai pelbagai bilik unik, bermula dengan bilik 40 m2 (sehingga 4 tetamu), bilik yang lebih besar 60 m2 (4 hingga 6 tetamu), bilik sambungan untuk 8 tetamu, dan Bilik Pokemon yang menjadi kegemaran peminat di seluruh dunia. Semua bilik mempunyai dapur dan kemudahan makan. Hotel ini juga mempunyai gimnasium dan bilik dobi, menawarkan perkhidmatan penyimpanan bagasi untuk pra- dan pasca-penginapan atau pada hari di antara penginapan. Lokasi ini sangat sesuai untuk melancong kawasan berdekatan seperti Osaka, Nara, Shiga, dan Hiroshima; ia juga sangat selesa untuk penginapan jangka sederhana hingga panjang seperti untuk workcation. Tempahan mula dibuka pada Ogos 2023, dan bilik-bilik masih ada untuk musim daun maple, Thanksgiving, dan cuti Krismas (setakat 31 Ogos 2023).

*Selain tetamu kapasiti, sehingga 2 orang kanak-kanak 6 tahun dan ke bawah boleh menginap dan berkongsi katil dengan orang dewasa secara percuma di semua bilik.

Photo2:
https://cdn.kyodonewsprwire.jp/prwfile/release/M107482/202309129479/_prw_PI18fl_o9hTd4j6.png 

Walaupun ramai pelawat ke Jepun melancong bersama keluarga atau dalam kumpulan, hotel yang menawarkan kemewahan ketenangan kepada kumpulan besar sedemikian adalah terhad di kebanyakan kawasan bandar. Hotel Apartmen MIMARU terletak di Tokyo, Osaka, dan Kyoto, menawarkan akses yang sangat baik.

Lokasi hotel:
https://cdn.kyodonewsprwire.jp/prwfile/release/M107482/202309129479/_prw_PI14fl_wz8t7tX5.jpg 

Ahli kakitangan MIMARU adalah peminat Jepun dari seluruh dunia. Ramai daripada mereka boleh bertutur dalam pelbagai bahasa dan mampu berkomunikasi dengan lancar dalam bahasa Jepun dan Inggeris; beberapa hotel MIMARU juga mempunyai kakitangan yang fasih dalam bahasa Cina, Sepanyol, dan Korea. Kakitangan ini adalah rakan kongsi tetamu MIMARU yang boleh diharapkan untuk membuat perjalanan luar biasa bersama-sama.

Untuk setiap gambar, sila layari:
https://kyodonewsprwire.jp/release/202309129479?p=images
(C) Pokemon. (C) Nintendo/Creatures Inc. /GAME FREAK inc.
TM, (R), dan nama watak adalah tanda dagangan Nintendo.

Mengenai Cosmos Hotel Management Co., Ltd.
– Ibu pejabat: Minato Ward, Tokyo
– Presiden: Hideki Fujioka
– Pertanyaan: https://mimaruhotels.com/contact-us/ 

Laman web MIMARU: https://mimaruhotels.com/
Instagram: https://www.instagram.com/mimaruhotels/