CytoMed Therapeutics akan Memaparkan di Persidangan Pelabur Satu-dengan-Satu Benchmark Company yang Akan Datang

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, Nov. 14, 2023 —  (NASDAQ: GDTC) (“CytoMed” atau “Syarikat”) , sebuah syarikat biofarmaseutikal berpangkalan di Singapura yang memberi tumpuan untuk memanfaatkan teknologi eksklusifnya untuk membangunkan imunoterapi baru berasaskan sel allogeneik yang berasal dari penderma untuk rawatan pelbagai kanser, hari ini mengumumkan ia akan membentangkan di Persidangan Satu Lawan Satu Pelabur The Benchmark Company ke-12 yang akan diadakan Khamis, 7 Disemberth, 2023 di New York Athletic Club di Bandar Raya New York.

Persidangan ini menawarkan peluang kepada syarikat-syarikat pertumbuhan dan awam yang dinamik untuk mendapat akses kepada pelabur institusi dan individu dalam format satu lawan satu di mana CytoMed Therapeutics akan mengambil bahagian dalam perjumpaan satu lawan satu dengan pelabur dan ahli analisis sepanjang hari.

Untuk menjadualkan perjumpaan satu lawan satu dengan syarikat, anda boleh menghantar permintaan anda secara atas talian melalui pautan yang disediakan selepas pendaftaran. Untuk mendaftar bagi persidangan, sila lawati

Mengenai The Benchmark Company

The Benchmark Company ialah sebuah firma penyelidikan, perdagangan dan pelaburan berfokus kepada institusi. Kami ditubuhkan pada tahun 1988 dan beribu pejabat di Bandar Raya New York. Fokus kami ialah memastikan kejayaan jangka panjang pelanggan korporat kami melalui penaikan modal, perkhidmatan penasihatan strategik, penyelidikan yang memberi maklumat dan membangunkan sokongan institusi dengan memanfaatkan keupayaan penjualan, perdagangan dan penyelidikan ekuiti firma.  .

Mengenai CytoMed Therapeutics Limited (CytoMed)

Ditubuhkan pada tahun 2018, CytoMed dipisahkan daripada Agensi Sains, Teknologi dan Penyelidikan (A*STAR), agensi penyelidikan dan pembangunan awam utama di Singapura. Ia adalah sebuah syarikat biofarmaseutikal yang memberi tumpuan untuk memanfaatkan teknologi berlesen eksklusifnya untuk mencipta imunoterapi berasaskan sel baru untuk rawatan kanser manusia. Pembangunan teknologi baru telah diilhamkan oleh kejayaan klinikal terdapat terapi CAR-T dalam merawat keganasan hematologi, serta had klinikal semasa dan cabaran komersial dalam mengembangkan prinsip CAR-T ke rawatan tumor keras. Untuk maklumat lanjut, sila lawati  dan ikuti kami di Twitter, di , dan

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)