Dana Incorporated Akan Terlibat dalam Sidang Kemuncak Automotif BofA Securities 2024

Mining 03 artfotoss Dana Incorporated to Participate in BofA Securities 2024 Automotive Summit

MAUMEE, Ohio, Mac 20, 2024Dana Incorporated (NYSE: DAN) hari ini mengumumkan mereka akan turut serta dalam BofA Securities 2024 Automotive Summit pada Mac 26, 2024. Bermula pada 3 p.m. EDT, Dana’s Chairman and Chief Executive Officer, James Kamsickas, akan memberikan gambaran ringkas tentang syarikat itu dan menjawab soalan selama kira-kira 40 minit.

Logo Dana Incorporated. (PRNewsFoto/Dana Incorporated)

Maklumat mengenai cara mengakses webcast akan disiarkan ke laman web Dana’s Investor, , sebelum acara.

(SeaPRwire) –   Tentang Dana Incorporated
Dana ialah peneraju dalam reka bentuk dan pembuatan penyelesaian pengurusan tenaga dan pendorongan yang sangat cekap bagi kenderaan dan jentera berkuasa yang terdapat dalam semua pasaran mobiliti di seluruh dunia. Syarikat itu sedang membentuk kemajuan lestari melalui penyelesaian konvensional dan tenaga bersih yang menyokong hampir setiap pengeluar kenderaan dengan sistem pacuan dan gerakan; teknologi elektro-dinamik, termasuk perisian dan kawalan; dan penyelesaian haba, pengedap dan digital.

Berpusat di Maumee, Ohio, Amerika Syarikat, syarikat melaporkan pendapatan $10.6 billion pada 2023 dengan 42,000 kakitangan di 31 negara merentasi enam benua.
Dengan sejarah yang bermula pada 1904, Dana telah dinamakan dalam kalangan “Syarikat Paling Beretika di Dunia” bagi 2023 dan 2024 oleh Ethisphere dan sebagai salah satu “Syarikat Paling Bertanggungjawab di Amerika 2023” oleh Newsweek. Syarikat itu dipacu oleh budaya prestasi tinggi yang menumpukan pada menghargai orang lain, memberi inspirasi kepada inovasi, berkembang dengan penuh bertanggungjawab dan menang bersama, usaha yang memberikannya pengiktirafan global sebagai majikan terbaik. Ketahui lebih lanjut di dana.com.

SUMBER Dana Incorporated

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.