Dapatkan E3 Lithium di PDAC 2024; Gerai 2944 di Bursa Pelaburan dan Persembahan pada 5 Mac

E3 Lithium at PDAC 2024

(SeaPRwire) –   Pokok-Pokok:

  • E3 Lithium menjemput pelabur dan pihak berkepentingan untuk melawat pasukannya di Booth 2944 sepanjang persidangan
  • Syarikat itu bersemangat untuk menyertai Forum Pelaburan Kanada pada Isnin, 4 Mac, dihoskan bersama oleh Sumber Asli Kanada, Pelabur di Kanada dan Hal Ehwal Luar Negeri Kanada
  • Selain itu, pelabur dijemput untuk menyertai Chris Doornbos, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif, untuk pembentangan beliau pada Selasa, 5 Mac

CALGARY, Alberta, 27 Februari 2024– () () (), “E3 Lithium” atau “Syarikat”, seorang pemimpin dalam litium Kanada, hari ini mengumumkan akan hadir ke Persidangan Persatuan Pembangun dan Pencari Sumber Mineral Kanada (PDAC) di Pusat Konvensyen Metro Toronto dari Ahad, 3 Mac hingga Rabu, 6 Mac 2024.

Bursa Pelabur PDAC – Booth 2944: 3-6 Mac

Syarikat menjemput pelabur dan pihak berkepentingan untuk melawat pasukannya pada Ahad hingga Rabu di booth 2944 yang terletak di kawasan . Ahli pasukan teknikal dan korporat akan hadir untuk membincangkan aset syarikat, rancangan dan visi untuk masa depan.

Forum Pelaburan Kanada: Isnin, 4 Mac

Dihoskan bersama oleh Sumber Asli Kanada, Pelabur di Kanada dan Hal Ehwal Luar Negeri Kanada, E3 Lithium menyertai Forum Pelaburan Kanada, yang merangkumi pembentangan, soal jawab yang diselia dan mesyuarat B2B. Forum ini mempamerkan syarikat Kanada dengan projek eksplorasi maju, pemprosesan dan/atau kitar semula, dan akan berlangsung dari 12.30 hingga 5 petang pada Isnin, 4 Mac di Bilik 105, Bangunan Utara.

Pembentangan PDAC: Selasa, 5 Mac

Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif E3 Lithium, Chris Doornbos, akan menyertai Forum Pembentangan Korporat untuk Pelabur pada 5 Mac 2024, memberi pandangan mengenai aktiviti dan perkembangan Syarikat. Pembentangan E3 Lithium adalah pada jam 2.38 petang tempatan di bilik 801A.

Mengenai PDAC

PDAC ialah persidangan penerokaan mineral dan perlombongan utama di dunia yang menyatukan 30,000 profesional, kerajaan, syarikat dan organisasi dari seluruh dunia untuk menerokai pencapaian terkini dalam industri perlombongan melalui pelbagai program, kursus dan acara jaringan. Pelajari lebih lanjut tentang PDAC.

BAGI PIHAK LEMBAGA PENGAWAS
Chris Doornbos, Presiden & Ketua Pegawai Eksekutif
E3 Lithium Ltd.

Mengenai E3 Lithium

E3 Lithium ialah sebuah syarikat pembangunan dengan jumlah 16.0 juta tan metrik karbonat litium setara (LCE) sumber daya mineral Terukur dan Ditunjukkan dan 0.9 juta tan LCE Disangka1 di Alberta. Seperti yang diterangkan dalam Penilaian Ekonomi Awal E3, Projek Litium Clearwater mempunyai NPV8% sebanyak USD 1.1 bilion dengan pulangan dalaman sebanyak 32% pra-cukai dan USD 820 juta dengan pulangan dalaman sebanyak 27% selepas cukai1. Matlamat E3 Lithium ialah menghasilkan produk litium berkualiti tinggi untuk bateri bagi menggerakkan revolusi elektrik yang semakin berkembang. Dengan sumber litium yang besar dan penyelesaian teknologi yang inovatif, E3 Lithium mempunyai potensi untuk menghantar litium ke pasaran dari salah satu bidang kuasa terbaik di dunia.

1: Penilaian Ekonomi Awal (PEA) untuk Projek Litium Clearwater NI 43-101 laporan teknikal beramal pada 17 September 2021. Gordon MacMillan, P.Geol, QP, Domains Cecair Inc. dan Grahame Binks, MAusIMM, QP (Metallurgy), bekas Sedgman Kanada Terhad (Tarikh Laporan: 15 Jun 2018, Tarikh Kesan: 4 Jun 2018 Tarikh Meminda: 17 September 2021). Laporan Sumber Daya Mineral NI 43-101 untuk Hartanah Rocky Utara, berkuat kuasa 27 Oktober 2017, mengenal pasti 0.9Mt LCE (disangka). Laporan Sumber Daya Mineral NI 43-101 untuk Projek Daerah Bashaw, berkuat kuasa 21 Mac 2023, mengenal pasti 16.0Mt LCE (diukur & ditunjukkan). Semua laporan boleh didapati di laman web E3 Lithium (e3lithium.ca/laporan-teknikal) dan SEDAR ().

Kenyataan dan Amaran Kehadapan

Kenyataan berita ini merangkumi beberapa kenyataan kehadapan serta matlamat pengurusan, strategi, kepercayaan dan niat. Kenyataan kehadapan sering dikenal pasti dengan perkataan seperti “mungkin”, “akan”, “merancang”, “menjangka”, “menganggarkan”, “berniat” dan perkataan serupa yang merujuk kepada peristiwa dan keputusan masa depan. Kenyataan kehadapan berdasarkan pandangan dan jangkaan semasa pengurusan. Semua maklumat kehadapan mengandungi ketidakpastian dan tertakluk kepada pelbagai anggapan, risiko dan ketidakpastian, termasuk sifat spekulatif eksplorasi mineral dan pembangunan, fluktuasi harga komoditi, keberkesanan dan kebolehlaksanaan teknologi pengekstrakan litium baru yang belum diuji atau dibuktikan secara komersial atau pada air masin Syarikat, risiko persaingan dan ketersediaan pembiayaan, seperti yang dijelaskan dengan lebih terperinci dalam laporan kewangan terkini kami yang boleh didapati di . Peristiwa atau keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang diramalkan dalam kenyataan kehadapan dan kami memberi amaran terhadap ketakbergantungan berlebihan terhadapnya. Kami menganggap tiada obligasi untuk menyemak atau mengemaskini kenyataan ini kecuali diperlukan oleh undang-undang yang berkuat kuasa.

Sama ada Bursa Saham Ventura TSX menerima atau bertanggungjawab terhadap kecukupan atau ketepatan pengeluaran ini.

Hubungan:

Hubungan Pelabur dan Media E3 Lithium
Robin Boschman
Pengarah, Hubungan Pelabur dan Komunikasi Korporat

587-324-2775

Pendedahan:

1) Penulis Artikel, atau ahli isi rumah atau keluarga penulis, tidak memiliki sekuriti syarikat-syarikat yang dinyatakan dalam Artikel ini. Penulis menentukan syarikat mana yang akan dimasukkan dalam artikel ini berdasarkan penyelidikan dan pemahaman sektor.

2) Artikel ini dikeluarkan bagi pihak dan disokong oleh, E3 Lithium Ltd. Market Jar Media Inc. telah atau dijangka menerima daripada Agensi Pemasaran Digital E3 Lithium Ltd (Native Ads Inc.) sehingga lima puluh tiga ribu dua ratus CAD untuk setiap tempoh 22 hari perniagaan (30 hari kalendar) tempoh kempen yang dijangka sehingga 365 hari kalendar (254 hari perniagaan).

3) Pernyataan dan pendapat diekspresikan adalah pendapat penulis dan bukan Market Jar Media Inc., pengarahnya atau pegawainya. Penulis bertanggungjawab sepenuhnya terhadap kesahihan pernyataan. Penulis tidak dibayar oleh Market Jar Media Inc. untuk Artikel ini. Market Jar Media Inc. tidak dibayar oleh penulis untuk menerbitkan atau menyindiketkan Artikel ini. Maklumat yang diberikan di atas adalah untuk tujuan maklumat sahaja dan bukan cadangan untuk membeli atau menjual sekuriti mana-mana. Market Jar Media Inc. memerlukan penulis sumbangan untuk mendedahkan sebarang pegangan saham, atau hubungan ekonomi, dengan syarikat yang mereka tulis tentang. Market Jar Media Inc. bergantung kepada penulis untuk dengan tepat memberikan maklumat ini dan Market Jar Media Inc. tidak mempunyai cara untuk mengesahkannya.

4) Artikel ini tidak menggubal nasihat pelaburan. Semua pelaburan membawa risiko dan setiap pembaca digalakkan berunding dengan penasihat kewangan peribadinya. Sebarang tindakan pembaca sebagai akibat daripada maklumat yang dikemukakan di sini adalah tanggungjawabnya sendiri. Dengan membuka laman ini, setiap pembaca menerima dan bersetuju dengan dan Market Jar Media Inc. Artikel ini bukanlah rayuan pelaburan. Market Jar Media Inc. tidak memberikan nasihat pelaburan am atau khusus dan maklumat di pressreach.com tidak seharusnya dianggap sebagai cadangan untuk membeli atau menjual sekuriti. Market Jar Media Inc. tidak mengesyorkan atau mengesyorkan perniagaan, produk, perkhidmatan atau sekuriti mana-mana syarikat yang disebut di pressreach.com.

5) Market Jar Media Inc. dan pengarah, pegawai dan pekerjanya masing-masing tidak memegang saham untuk mana-mana syarikat yang disebut dalam Artikel.

6) Dokumen ini mengandungi maklumat prospektif dan kenyataan prospektif, dalam makna undang-undang sekuriti Kanada yang berkenaan, (secara kolektif, “kenyataan prospektif”), yang mencerminkan jangkaan pengurusan terhadap pertumbuhan, rancangan perniagaan dan peluang masa depan E3 Lithium Ltd., ekspektasi dan ancaman.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.