Defence Therapeutics Menyiapkan 1st Tranche Pembiayaan

Defence Therapeutics

(SeaPRwire) –   Vancouver, British Columbia, 30 Januari 2024 – Defence Therapeutics Inc. (CSE:DTC) (OTCQB:DTCFF) (FSE:DTC) (“Defence” atau “Syarikat“), salah satu syarikat bioteknologi Kanada yang terkemuka yang bekerja dalam bidang imuno-onkologi, mengumumkan penutupan tranche pertama penawaran swasta tanpa broker (the “Penawaran“) unit-unit syarikat (the “Unit“) pada harga $1.50 setiap Unit untuk jumlah kasar terkumpul sebanyak $850,500.00 (the “Penutupan“). Setiap Unit terdiri daripada satu saham biasa dalam modal syarikat (setiap satu, “Saham“) dan satu waran saham biasa pembelian (setiap satu, “Waran“).

Setiap Waran boleh dilaksanakan untuk memperoleh satu Saham pada harga pelaksanaan $2.00 setiap Saham pada atau sebelum 30 Januari 2026 (the “Tarikh Tamat Tempoh Waran“).

Berhubung dengan Penutupan, Syarikat membayar yuran pemburu sebanyak $68,040.00 dan mengeluarkan 45,360 waran pemburu (the “Waran Pemburu“) kepada pemburu berkanun tertentu yang bebas dan berlengan. Setiap Waran Pemburu boleh dilaksanakan kepada satu Saham pada harga pelaksanaan $2.00 setiap Saham pada atau sebelum Tarikh Tamat Tempoh Waran.

Syarikat bercadang menggunakan hasil bersih Penawaran untuk maju program praklinikal dan klinikalnya, termasuk sebagaimana yang diumumkan sebelumnya ujian klinikal Fasa I AccuTOX® yang diadministrasikan secara intratumoral kepada pesakit dengan melanoma peringkat IIIB hingga IV, dan untuk modal kerja am.

Semua sekuriti yang dikeluarkan berhubung Penawaran adalah tertakluk kepada tempoh pegangan statutori empat bulan ditambah sehari daripada tarikh pengeluaran mereka mengikut undang-undang sekuriti berkenaan.

Sekuriti yang dirujuk dalam berita ini tidak didaftarkan di bawah Akta Sekuriti Amerika Syarikat 1933, sebagaimana yang dipinda, dan tidak boleh ditawarkan atau dijual di Amerika Syarikat atau kepada, atau untuk akaun atau manfaat warganegara Amerika Syarikat tanpa pendaftaran atau pengecualian berkenaan daripada keperluan pendaftaran. Berita ini tidak membentuk penawaran untuk menjual atau permintaan untuk membeli dan tiada jualan sekuriti akan dibuat dalam mana-mana bidang kuasa di mana tawaran, permintaan, atau jualan itu akan menyalahi undang-undang.

Tentang Defence

Defence Therapeutics ialah syarikat bioteknologi awam yang bekerja untuk merekabentuk vaksin dan produk ADC generasi seterusnya menggunakan platform proprietarinya. Teras platform Defence Therapeutics ialah teknologi ACCUM®, yang membolehkan penghantaran tepat antigen vaksin atau ADC dalam bentuk asal mereka ke sel sasaran. Akibatnya, keberkesanan dan kekuatan yang lebih tinggi boleh dicapai terhadap penyakit katastropik seperti kanser dan penyakit berjangkit.

Untuk maklumat lanjut: Sebastien Plouffe, Presiden, CEO dan Pengarah P:(514) 947-2272

Kenyataan Berhati-hati Mengenai “Maklumat Prospektif”

Penerbitan ini termasuk beberapa kenyataan yang mungkin dianggap sebagai “maklumat prospektif”. Semua kenyataan dalam penerbitan ini, selain kenyataan fakta sejarah, yang membincangkan peristiwa atau perkembangan yang Syarikat jangka berlaku, adalah maklumat prospektif. Kenyataan prospektif adalah kenyataan yang bukan fakta sejarah dan secara amnya, tetapi tidak selalunya, dikenal pasti dengan perkataan seperti “menjangka”, “merancang”, “menjangka”, “percaya”, “berniat”, “menganggarkan”, “projek”, “potensi” dan ungkapan serupa, atau bahawa peristiwa atau keadaan “akan”, “mungkin”, “boleh”, “harus” berlaku. Kenyataan prospektif sedemikian termasuk, tetapi tidak terhad kepada, penggunaan yang dicadangkan Syarikat untuk hasil bersih Penawaran.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.