Deloitte Dilantik Sebagai Pemimpin dalam Kejuruteraan Perisian oleh IDC MarketScape

(SeaPRwire) –   NEW YORK, Nov. 16, 2023 — telah diletakkan sebagai Pemimpin dalam laporan IDC MarketScape ini untuk Kejuruteraan Perisian, menggaris bawah kepentingan semakin meningkat keupayaan kejuruteraan dalam mencipta nilai baru untuk perniagaan dan memacu hasil perniagaan yang berjaya.

“Kami percaya pengiktirafan ini menggaris bawah komitmen Deloitte untuk menggunakan prinsip kejuruteraan perisian moden, mengatur ekosistem dan kerjasama dan menggunakan teknologi dan keupayaan terkini untuk memacu perniagaan pelanggan kami ke masa depan,” kata , ketua inovasi dan teknologi dan prinsipal, Deloitte Consulting LLP.

Menurut laporan itu, “Pelanggan Deloitte menghargai keupayaannya untuk berinovasi dan meramal/melaksanakan strategi untuk memastikan pembangunan berterusan dan berlangsung bagi perkhidmatan kejuruteraan perisian sepanjang kitaran hayat. Kedua-dua IDC dan pelanggan Deloitte memberi penarafan yang tinggi kepada syarikat itu bagi rancangannya untuk memperkasakan perkhidmatan kejuruteraan perisian dengan menggunakan alat, platform, rangka kerja, dan kaedah yang cekap serta bagaimana Deloitte membantu pelanggannya dengan alat ROI untuk menjamin bajet bagi inisiatif semasa dan akan datang.”

“Matlamat kami adalah untuk menggunakan prinsip kejuruteraan moden, alat pembangunan terkini dan kuasa AI generatif untuk membantu pelanggan kami membina generasi seterusnya produk perisian dan membantu membolehkan transformasi digital merentasi industri,” kata , ketua kejuruteraan Deloitte dan prinsipal, Deloitte Consulting LLP.

Pandangan yang diberikan adalah sebahagian daripada IDC MarketScape Excerpt, yang merupakan ekstrak daripada penilaian IDC MarketScape asal. Menurut dasar IDC, hanya Profil Vendor Pembelian akan dimasukkan dalam IDC MarketScape Excerpt tertentu. Untuk mendapatkan akses kepada profil bagi semua pembekal yang termasuk dalam penilaian, sila hubungi IDC.

Tentang IDC MarketScape
Model penilaian pembekal IDC MarketScape dirancang untuk memberikan gambaran keseluruhan kesesuaian bersaing pembekal TIK (teknologi maklumat dan komunikasi) dalam pasaran tertentu. Metodologi penyelidikan menggunakan metodologi penarafan kuantitatif dan kualitatif berdasarkan kriteria yang menghasilkan ilustrasi tunggal bagi kedudukan setiap pembekal dalam pasaran tertentu. IDC MarketScape memberikan rangka kerja jelas di mana penawaran produk dan perkhidmatan, keupayaan dan strategi, dan faktor kejayaan pasaran semasa dan masa depan pembekal teknologi maklumat dan telekomunikasi boleh dibandingkan dengan bermakna. Rangka kerja juga memberikan pembeli teknologi penilaian 360 darjah kekuatan dan kelemahan pembekal semasa dan akan datang.

Tentang Deloitte
Deloitte merujuk kepada satu atau lebih daripada Deloitte Touche Tohmatsu Limited (DTTL), jaringan syarikat ahlinya, dan entiti berkaitan (secara kolektif, “organisasi Deloitte”). DTTL (juga dirujuk sebagai “Deloitte Global”) dan setiap syarikat ahlinya dan entiti berkaitan adalah entiti berasingan dan bebas secara undang-undang, yang tidak boleh mengikat satu sama lain berhubung pihak ketiga. DTTL dan setiap syarikat ahli DTTL dan entiti berkaitan bertanggungjawab hanya terhadap tindakan dan peninggalannya sendiri, dan bukan yang lain. DTTL tidak memberikan perkhidmatan kepada pelanggan. Sila lihat untuk mengetahui lebih lanjut.

Deloitte menyediakan audit dan jaminan industri, cukai dan undang-undang, perundingan, nasihat kewangan dan pengurusan risiko kepada hampir 90% daripada Fortune Global 500® dan ribuan syarikat swasta. Orang kami menghasilkan hasil yang boleh diukur dan berkekalan yang membantu menguatkan kepercayaan awam dalam pasaran modal, membolehkan pelanggan untuk berubah dan berjaya, serta memimpin jalan ke arah ekonomi yang lebih kuat, masyarakat yang lebih adil, dan dunia yang lebih mampan. Membina warisan lebih 175 tahun, Deloitte menjangkau lebih 150 negara dan wilayah. Ketahui bagaimana orang Deloitte sekitar 457,000 di seluruh dunia membuat kesan yang penting di . 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)